Искам да кажа...(191) през февруари 2022

• 46 358
  • 856
  •   1
Отговори
# 765
Добро утро.
Боядисах се и сега пия кафе. Днес сме на дълъг рожден ден и в общи линии май само това ще ни е планът.
Хубава неделя.

# 766
Добро утро и от мен.

# 767
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Събудих се преди 7....
Пуя първото кафе в тишина...
Любим ритуал...
Но днес по ТВ има извънредно от Украйна...
Тревогите, болките на обикновения човек....
Да е спокойна неделята ни!

# 768
Добро утро!

Къде го този сняг? Тук го дават дъжд.
Снощи един мушмул по телевизията каза, че се очакват снеговалежи над цялата страна... Сега погледнах- при нас днес дъжд, утре и във вторник сняг. Емааа аз съм запролетила вече пък... Градинката ми е пълна с разцъфнали кокичета и синчец, даже един нарцис имам. Ней честно.
Измих си косата, напомадих се и мога да вирвам краци 😁

# 769
  • Germany
Добро утро!
И аз като Боби обичам да си пия кафето сама и на тишина сутрин. Следващата седмица децата са ваканция и аз имам ваканция от курса, та ще имам лежерни, надявам се, сутрини. Вчера сглобихме новото легло на големият и му разместихме стаята. Стана много хубаво. Казах му, че като отиде в университет, аз ще му я ползвам Simple Smile Днес продължаваме с мазето, но по кротичко, защото го дават слънчево и ми се иска и за разходка да останат сили. Иначе и при нас е студено тези дни и на места е валяло сняг. В момента е -2 навън, дават го да се стопли до към +10.
Приятна и спокойна неделя на всички!

# 770
  • Canada
Добро утро!

Ако трябва да цитирам Чехов седмицата беше чудесна. Чудиш се чай ли да пиеш, да се обесиш ли 😁

Отпуска съм, всички планове пропаднаха. От любопитство погледнах цените на спа Старосел. Двойни са на миналата година, не познават парите тези 😁

# 771
Снощи един мушмул по телевизията каза, че се очакват снеговалежи над цялата страна... Сега погледнах- при нас днес дъжд, утре и във вторник сняг. Емааа аз съм запролетила вече пък... Градинката ми е пълна с разцъфнали кокичета и синчец, даже един нарцис имам. Ней честно.
Измих си косата, напомадих се и мога да вирвам краци 😁
При нас вече преминават,масово прецъфтяха.Шефа много им се радва,къса ги, дроби,на съставни части ги прави 🤭.А игрите вън включват и белене на лук.Да,глави стар лук,чопли люспа по люспа,по половин час може да откара така.Нищо друго не му задържа вниманието за по-дълго време.Дай му да бЕли и къса нещо.
И няколко цъфнали дръвчета виждам от терасата,дано захлаждането не ги унищожи.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 12:01 от Ренко

# 772
  • София
Тук вали сняг. ❄️

# 773
  • Canada
Ренко, пращай ми го Шефа, що див лук имам за пощене. Да му нащипеш бузите сладки 🥰

Все още имаме много кокичета, минзухарковците също се показаха.

# 774
  • някъде ... тук ...
Шефът е огИн, щом лукът не му се опира Simple Smile

Паднаха нашите вчера, но се очакваше.
После бяхме на юбилей на приятел. Много добър купон се получи.

За първи оът правих мекици. Вече са изядени. Не обичам да меся, но тези се оказаха лесни.

И при нас вали сняг, но не е студено.

# 775
ОгИн,не ами огИн.То и името му е такова 😂.Дали не е такъв заради него 🤔😂.Бели,бЕли лук,разтърка си очите,па продължи да бЕли,без гък да каже 🤣

# 776
Бели лук, ох не мога 😂
Сладур!

Аз понеже тотално зарязах упражненията, (щото ме мързи и щото не виждам резултат) та затова започнах нови - йога за лице 😂😁
Ще видите вий каква красота ще стана Mr. Green

Децата са си вкъщи, много перални днес и пица 🙂

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 19:27 от rummi_pl

# 777
  • Бургас
И ние се оглеждаме за нещо в началото на априлската ваканция, но не е ясно докъде ще стигнем с тези цени. В един от хотелите ми искаха 620 лв за 2 /две/ нощувки, в друг 550, и не, не е AI, сал една закусчица има.

Шефчето е опасна работа, но поне си намира евтини занимания, кво. Тенджери, едно кило лук и е готов, сладкият ми той. Heart

Ни дъжд, ни сняг искам, но пък какъв вятър вее, а имахме две уговорки за днес за игри навън. Дано се пооправи по обед, че пак ще викам и ще крия устройства цял ден.

# 778
Обмислях и аз за пролетната ваканция разни маршрути, но може още сега покрай трети март, с един подарен петък да измислим нещо. Не че знаем накъде 🤭

Чакам сняг аз, уж, но още нищо 🙄

# 779
При нас вали лек сняг и е студено.
Шефа е голям сладур!
Следя непрекъснато какво се случва в Украйна...не мога да проумея, не мога да го облека в думи, танкове, ракети,  бежанци, ужас!
Спокойна неделя!
Дано се вразумят!

Общи условия

Активация на акаунт