Искам да кажа...(191) през февруари 2022

• 46 389
  • 856
  •   1
Отговори
# 750
Добро утро.
Минала съм през какви ли не диети. Пробленът при мен е емоционалното хранене. 
Днес е задушница, в понеделник почват великденските пости. Години наред съм правила всички пости за пречистване, но напоследък не съм на тази вълна.
Хубава събота.

# 751
Добро утро!

Аз си признавам,  че в разни пречиствания и детокси не вярвам особено.  Вярвам в баланса. Във всичко 😁 Трудно го постигам, но това е друга бира 😁

Поспах си. Петъкът грам не беше кротъй и тих, но го избутахме. После бях на гости в кумицата на пица и маникюр 🥰
Днес чистене, пране, пазаруване и събиране на вит. Д. Но първо обичайната медитация с кафето.

Слънчев да ви е денят!

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 09:39 от Алечка

# 752
  • на Мелмак
Добро утро,

Карам ММ да минем към кетото, но той не може да си представи живота без пълнени чушки, мусака, картофки. Караме разумно, уж. Прекалявам с фъстъци. Минавам без проблем на месо и салати, но заради камъка в бъбрека ми и това ограничавам.
Хубав ден ви желая!

# 753
  • при моите деца .....
И аз съм привърженик на кето режим....
Сега нарушавам с плодове...
Колкото купя, толкова изваждам....
Дори над 1 кг ☹️
Но трябва да спра и тях....
Възрастта си казва думата и вече свалянето е трудно....

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 17:36 от * Боби *

# 754
  • София
Аз съм си на пост така или иначе 😂
Диета не съм спазвала никога.
За камъни в бъбреците, сок от тиква, всяка сутрин, пласира се 100 гр сурова и се пие.

# 755
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Задушница е! Да почиват в мир всички наши близки!
Запалих по свещичка. Купих сладки и ще подам на родителите на мача.
Дреб ще играят контрола след малко.
Дано се представят добре срещу Левски.

Диети не пазя, освен ограничване на количествата. С тия си кг съм от доста години, +/-2 кг, които не броя.

# 756
  • Бургас
Добро утро!
От вчера след обяд съм зла,лоша. Ядосаха ме страшно много! Бясовете още вилнеят в мен!

Сложих да сваря жито и пия кафе.

Селесте с банята ми се получи,на сега с печката нещо се размотавам. Да видим днес дали ще ми дойде музата. Както и за пресите.
Ще взема да потърся инфо за този житен режим. Аз не съм от много ящните. Искам нещо за пречистване и почистване на организма.

# 757
  • гр.София
Добро утро ☕
Вчера пристигнахме, метнахме багажа и пообиколихме малко, хотела ни е до площад Испания, много хубав, идеална локация.
Полета беше малко кофти, имаше на два пъти турбуленция, бая се поизпотих 😁
Сега пием кафе и зачезваме, че билета ни е за 10 ч за саграда.

# 758
Хаха Simple Smile Съни, казвай ако ти трябват рецепти или идеи. Едно време като бях по-млада ми се случваше по-лесно, но и минах през доста експерименти с хранителни режими докато намеря какво работи оптимално за мен. Ако някой поиска акъл с удоволствие мога да споделя опит, но за съжаление това е нещо строго индивидуално и не при всеки работи Simple Smile Хайде стягайте и вие дупетата за морето Simple Smile
Ще помоля.
4 кила съм надолу за 3 седмици.
Чувствам се добре и мотивирана.
Купих си и книги за готвене, но ще се радвам на още идеи. С упражненията ми е по-трудно.
Това са част от мартениците, които ще раздавам
Останалата са от едни прекрасни жени, които помагат на бездомни котенца.

# 759
  • Бургас
Добър ви ден!

Да почиват в мир близките ни!
Точно днес съм на погребение на един от бившите съдружници във фирмата. С шефовете не съм се виждала от началото на пандемията, тъпо, че точно в такъв момент трябва да се съберем.

Ели, успех на Дреб! Хайде, наш'те! Simple Smile

Диети не съм спазвала, но и като да не ми се е налагало. Бих пробвала режим с идеята за прочистване. Свекърва ми от години прави житния режим, гладолечение, лятото кара по седмица и повече само на череши, но не на корем, а определени количества, и твърди, че се чувства супер жизнена в такива моменти, а не да 'и прималява от глад.

Карз, в някоя институция ли те ядосаха?

Лято, страхотни мартеници. С радост бих си "закичила" една.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 19:27 от selleste

# 760
  • при моите деца .....
Привет!
Ужасих се днес - не мога да закопчая в коремната област есенните си якета.... ☹️
Днес мързелувах следобяда, сега въртя втора перална...
ММ се прибра, излезе с приятели, Марти ще ходи на пиано бар, вие ще гледаме ТВ с Митето и ще лягаме.

# 761
Добро утро Simple Smile

# 762
Добро утро!

Вчера добре се представих аз, освен седмичния пазар си купих и пролетни парцаляци... А то го дават сняг да вали 🙄 Иначе всичко си свърших и днес с чиста съвест мога да си мързелувам 😁

# 763
  • Ямбол
Добро утро!

Къде го този сняг? Тук го дават дъжд. Дано в Букурещ поне не вали или ако вали, да е само в петък.
След малко излизам, квестор съм на олимпиада по история. Мда, и на нас ни се налага понякога да работим в неделя. откак ги измислиха олимпиадите да са в събота и неделя.

Хайде, лека да е вашата неделя!

# 764
  • на Мелмак
Добро утро,

В Банско има вече сняг, да видим дали ще караме ски. Искам да отида тук до пазара, да си купя подправки. Трябва да чистя, след последното майсторене на ММ. Ноо първо кафето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт