Искам да кажа...(191) през февруари 2022

• 46 392
  • 856
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
ПРиключих със задачките навън. Добре ми дойде разходката. А как хубаво чуруликаха птичките!

Сега се опитвам да се настроя да си чистя печката и да правя преси.....Омммммм!

# 736
Тук изпече. Аз се бях сгласила с топли дрехи, добре, че се преоблякох преди да тръгна, че щях да умирам сега.

Планирам в обедната да изляза да се поразтикам. Трябва да купя подарък за детски рожден, да си взема нещо за обяд и евентуално да купя мартеници. Обаче основно искам да седна на някоя пейка и да се попека на слънце.

# 737
  • Бургас
Мартенички и аз трябва да приготвя - за двата класа и учителите на децата,за колегите и шефовете,за домашните.... Весело ще е!

Алечко,аз ти предлагам да си поседнеш на слънчице!

# 738
Тази година реших мартеничките да са малко по-различни. Курабийки кученца. Даже вече ги получих

# 739
  • Бургас
Тит, много са ти хубави мартениците.
Моите са купени, разпределени, изпратени. Остана само една за Марти да взема.

Втори ден ми е адската лудница, сто неща, едно за г@з, друго за глава и накрая имам чувстото, че нищо не е свършено.

Карз, вчера загрявка с баня, днес с печка. Получава ли се или само се навива като мен? Така и не съм започнала упражненията аз, но поне онзи ден успях да си купя стелки и колан за гърба. Имам 20 дни до четиридесетака да се изпъна като струна Joy

Деско, страхотно да си изкарате в БарЦелона Simple Smile

# 740
Да си споделя и аз, едно нещо да кажа последните дни, което да не е свързано с Украйна.

Попроменената диета (да се разбира като стил на хранене, не гладуване) и леките тренировки вкъщи дават резултат. Винаги съм била слаба, но липсата на спорт си личи по бански. Та определено позитивна промяна и съм много доволна. За около месец 3-4 кг надолу, горе долу. Още едно кило надолу и съм на теглото си от гимназията (и доста след нея си беше така, ама не сме каквото бяхме)😄 дано това лято, за което вече си мечтая, да покажа едно стегнато дупе по Черноморието.

Напомнихте ми, че скоро е първи март. Покрай целия хаос бях забравила. Мартеничките са ми едно от любимите неща. Нямам търпение да се окича и да подарявам Simple Smile

Чудя се какви вкусотийки да отида да си взема за хапване, предимно плодове. Аз не съм много по плодовете, иначе ям много зеленчуци. Чудя се как да се накарам да ям повече плодове, може би ще започна да си правя смутита.

Не съм работила хич последните дни и не мога да се концентрирам понеже постоянно следя новините. Ще се опитам да понавакса уикенда, тъй като е моя вината, че не се концентрирах да си свърша работата сега. Нямам спешни срокове, никак дори, но не е хубаво така.

Родителите ми скоро ще ми идват на гости, не съм ги виждала от Коледа Simple Smile

# 741
Деси, кацнахте ли?
Чакаме снимки, да знаеш.

Селесте, и аз като теб. Ужасна седмица, много натоварена и мисля че накрая нищо не довърших.

Бед, явно си младичка и затова ти се получава бързо. Браво за резултатите и положените усилия!

През уикенда ще трябва да купувам мартеници, че закъснях тази година.

# 742
  • София
Аз мисля да направя 10 дни житнив режим, да видя как ще ми се отрази. 😂
Войната е най най лошото, с кеф бих му пръсмала крстуната на руския идиот.

# 743
Bad Karma, заради това как лесно ти се случва диетата, никак не те харесвсм, да си знаеш. (Шефувам се)
14000 крачки днес, работих от вкъщи и не излизах на обяд, свърших разни дреболии, то уж по 5 минути работа, ама като се натрупат, бях на педал цял ден.
Мартеници правихме с детето, още малко ще направим и сме готови.

# 744
Хаха Simple Smile Съни, казвай ако ти трябват рецепти или идеи. Едно време като бях по-млада ми се случваше по-лесно, но и минах през доста експерименти с хранителни режими докато намеря какво работи оптимално за мен. Ако някой поиска акъл с удоволствие мога да споделя опит, но за съжаление това е нещо строго индивидуално и не при всеки работи Simple Smile Хайде стягайте и вие дупетата за морето Simple Smile

# 745
  • София
мид, нямаш никаква нужда от житен режим ти. Виждала съм снимки в друга тема Grinning

# 746
  • София
Аз за пречистването и да видя как ще ми понесе.

# 747
  • София
Аз за пречистването и да видя как ще ми понесе.
Драстично е според мен. Моя приятелка го прави, казва, че усеща "неподозирани" болежки в тялото. Смята, че е от пречистването...не ми се вярва, но не съм го правила. Около мен всички, които го правят, възстановяват загубените килограми следващата седмица, затова мисля, че не е ефективен дори за отслабване. Все пак всичко зависи от организма на човек.

# 748
Добро утро.

# 749
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се преди 6...
Днес е Задушница!
Бог да прости починалите наши близки.
Ще ходя до Правец.
Може и да се разходя...
Мартеници трябва да купя...
Хубав ден!