Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 47

• 21 627
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
+ 1 за мнението на Натка. На мен от хуск (псилиум хуск, купен от аптека) ми пада кръвното - може да е непоносимост към живовляк, но не ми се е случвало със сироп за кашлица например. Та трябва да се внимава.
Пробиотиците обаче ми действат много добре. Избирам такъв, който мога да изсипя от капсулата и да не я приемам и нея. Резултатите са чудесни, но периодично имам нужда от приема им.

Защо,  какво им е на капсулата?
Да не са нещо много вредни капсулите? Сега като се замисля, не знам от какво ги правят.

# 676
Да питам какво приемате за нисък феритин?

# 677

Защо,  какво им е на капсулата?
Да не са нещо много вредни капсулите? Сега като се замисля, не знам от какво ги правят.
И меките и твърди капсули се правят от желатин.

# 678
Как сте фастаджийките Simple Smile ..на мен вече много ми стърже......ама чакам ...всъщност кога мога да хапна?....24 часа ли броим?

Юпитер.....честито.....знам много добре как се чувстваш.....и аз бях така......ухилена до уши Simple Smile)))))) Много е хубаво.....Аз забелязвам че от тренировките, предвид изчистеното ми хранене,  много бързо оформям рамена...ръце....крака Simple Smile))) Ходя от 4 месеца.....и при теб ще проличи Simple Smile

МОмичета.....говорих преди малко с ендото......пратих й изследванията да хвърли едно око....каза, че работата на панкреаса се е подобрила, предвид инсулина ми Simple Smile
За малката я питах да пусна ли инсулин и ГХ....каза ДА, щом има наднормено тегло, и ме насочи към детски ендокринолог....Sad  мамка му...ще я водя пак до лабораторията.....дано не са много зле нещата.....не мога да си намеря място Sad(((

# 679
Е желатин, значи няма драма тогава. Протеинче Grinning

Азара, споко де, стига се пеняви. Дете е, млад организъм, знаеш ли как бързо ще влезе в релси.
Даже трябва да си благодарна. Ти топлата вода я откри на колко? 40.
Ето сега благодарение на теб ще оправиш храненето на чадото до живот.
Яж си щом си гладна. Стига се мъчи.

Аз като отслабвах сменях доста дрехи, писала съм. Затова и втора употреба почнах.
Често тамън накупя дрехи и след седмци вече не ми седят добре новите. Дразнещо.
Раздадох ги старите.
Няма да забравя след едната нощ като стопих над 5 кила как се ошашавих. Но щастливо де.
И отивам в кухнята и пищя от кеф. Викам на майка ми - майко,майко виж, имала съм кокали на кръста Joy

# 680
  • Бургас
Да питам какво приемате за нисък феритин?
за ниски желязо и феритин хематолог ми изписа Сорбифер дурулес - по 1 хапче на ден

# 681
На капсулите нищо им няма, но предпочитам да си спестя оцветителите в тях (мои си разни предразсъдъци).

# 682
Юпитер, браво! 🙂
Азара, успокой се /доколкото можеш/, ако има проблем при детето, хубавото е, че е открит навреме! Когато аз бях малка, беше модерна теорията, че с годините се "израствали излишните кг и теглото се регулирало"...Няма нищо непоправимо на този етап, напротив! 🤗
Елора, кое е приложението за Луната? 😃
кефирът го дават като регулиращ- т.е. регулира и запек, и разстройство. При мен действа много добре, много обичам. Също много добре ми действат домашните зеленчуци с дива ферментация. 😉
За нисък феритин- желязо. 😉 И аз съм от минали месец на Сорбифер дурулес, обаче първите 2 седмици по 2 таблетки, оттогава съм на 3 /искат ми се 4, но нещо с новите добавки ми е трудно да включа и четвърто хапче/. Аз обаче имам доста феритин за наваксване, при друг може и доза от 1 таблетка да е ок...
Бети, мисля, че ролята на капсулите е да се разтваря съдържанието на подходящото място в стомашни тракт...Т.е. да не се освобождава твърде рано.
На мен не ми е много резултатен този фаст...но като си отворих приложението за МЦ и  и стана ясно защо...😁 Чакам МЦ скоро. 😆

# 683
Да, затова избирам такъв, който позволява да бъде приет без капсулата (само един съм открила на пазара и си ползвам него)

# 684
Сподели кой е де 😜

# 685
Долче, първото предложение дето има луна на тъмен фон - moon phase calendar
Удобно е. Като обикновено календарче и ти пише датите и дали е четвърт, пълнолуние, новолуние.
Плюс в настройките си задаваш колко часа преди началото да ти напомня.
Кефира съм го пила чат пат. Няма ефект за ходенето.
Но аз вече експерименти не правя. Тоест няма как да спра чая за да експериментирам с храна.
Страха от болката ми е твърде голям.

# 686
Не знам дали може, но явно да - Вая / Waya. Няма алергени и може да се приема без капсулата.

# 687
Браво, момичета!!
Аз ще се оплача- от един месец на стриктен безвъглехидратен и резултатът е  2 кг. Две хранения на ден, пия вода, пия Глюкофаж и все тая. Правя  два пъти в седмицата фастове.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 16:47 от White Crocus

# 688
Какво точно ядеш и колко?

2 кила + или -?

# 689
Да, да....не съм толкова паникьосана....просто ми е жал за детето.....ужасявам се като ми поиска сладко обаче......
От друга страна се вълнувам, че ще се видя с "нов" ендокринолог хахахахха....ще й разкажа как се случват нещата с диабета.......да й събера погледа Simple Smile))))) Минали са само 2 месеца, а инсулина от 1.7 да скочи на 5......да не стане след още 2 да се чудя как да го свалям от 20 хахахахахахх

Общи условия

Активация на акаунт