Майчин дом Варна - тема 13

• 70 688
  • 916
  •   1
Отговори
# 735
Родих януари месец там,аз лично съм със смесени чувства от лекарите ... имах проблем след раждането ,ами всички мълчаха и не казваха какво точно ми има. Аз се чувствах толкова зле ,мислих че ще умра,викат ме за преглед и мълчат всички като пукали ... Димитрова и Костов бяха единствените,които се отнесоха добре ... все повече и повече познати раждали в майчин дом и раждали в окръжна .. хвалят окръжна болница...
Та съвета ми е питайте вашия АГ коя болница и кой лекар препоръчва... ако ми се наложи да раждам отново няма да избера майчин дом втори път...

Как родихте - естествено или секцио?
Родих секцио. Първата вечер ме втресе,казаха че е от упойката,втората нощ адски зле ми беше ... 39 температура,почнаха антибиотик да ми вливат и всеки лекар мълчеше... 3 дена бях парцал.. в крайна сметка последния ден ми казаха ,че ми е възпалена раната ... дали беше това,никой не знае ...

# 736
Родих януари месец там,аз лично съм със смесени чувства от лекарите ... имах проблем след раждането ,ами всички мълчаха и не казваха какво точно ми има. Аз се чувствах толкова зле ,мислих че ще умра,викат ме за преглед и мълчат всички като пукали ... Димитрова и Костов бяха единствените,които се отнесоха добре ... все повече и повече познати раждали в майчин дом и раждали в окръжна .. хвалят окръжна болница...
Та съвета ми е питайте вашия АГ коя болница и кой лекар препоръчва... ако ми се наложи да раждам отново няма да избера майчин дом втори път...

Родих секцио. Първата вечер ме втресе,казаха че е от упойката,втората нощ адски зле ми беше ... 39 температура,почнаха антибиотик да ми вливат и всеки лекар мълчеше... 3 дена бях парцал.. в крайна сметка последния ден ми казаха ,че ми е възпалена раната ... дали беше това,никой не знае ...

А кой доктор извърши операцията?

# 737

Доктор Яков и още един млад доктор ,но името му наистина не го знам .. не е минавал и на визитации дори .. та ме заши този младия лекар .. Яков накрая напусна операционната

# 738

Доктор Яков и още един млад доктор ,но името му наистина не го знам .. не е минавал и на визитации дори .. та ме заши този младия лекар .. Яков накрая напусна операционната

Донякъде "разбирам" защо не са ви дали информация и това е защото Яков е шеф на Аг-то и не всеки би се изправил срещу шефа си. Срещала съм и други истории, в които след секцио на Яков има такива възпаления. Разбира се, не казвам,че е нормално...
Затова пък смятам, че изборът на екип си остава наистина важна точка от раждането, за да можем да сме максимално спокойни в чии ръце сме.

# 739
Тоя Яков толкова да ми е неприятен. Бях при него една събота на преглед.... 🤮Няма да го забравя как си мляскаше мандарините в кабинета докато ми обясняваше за състоянието ми. Гнус

# 740
Здравейте, мисля да раждам в Майчин дом с планирано секцио, по медицински причини и днес звъннах до регистратура да ми дадат актуални цени. За здравно осигурените цените са доста по-ниски от тези посочени в сайта им. Цена на планирано секцио включваща избор на лекар, престой 4 дни и храна е 1620 лв за здравно осигурените. За избор на дата цената е 300 лв за здравно осигурените. Настаняването е 2 дни преди запазената дата + още 4 дни след операцията. Ако имате допълнително здравни застраховки, издават фактура на рецепция и може да си възстановите част от разхода. Аз имам към Булстрад и те въстановяват до 900 лв за раждане.  Тепърва ще избирам лекар.

# 741
Ето ги като цяло актуалните цени на МД

Секцио двойна стая 1620 лв
Секцио самостоятелна стая - 2180 лв
С придружител (през целия период) 2500 лв

————————————————————

Нормално раждане двойна стая без упойка - 1040 лв 
Нормално раждане двойна стая с упойка  - 1440 лв 
————————————————————
Нормално раждане самостоятелна стая без упойка 1460 лв

Нормално раждане самостоятелна стая с упойка  1860 лв

Зала за активно раждане с присъствие на баща - 550 лв, отнася се за нормално раждане .

Присъствие на баща по време на секцио 200 лв.

Задължителен  носогърлен секрет на бащата преди това

# 742
Уау, доста са се вдигнали цените за 1 година. Миналия септември платих 1250 за секцио в двойна стая, 2019 година беше около 1100.

# 743
Еха!!! Доста голямо повишение!
Тес, сигурна ли си че е било 1250лв? Аз март платих 1380лв

# 744
От кога пък се плаща 300лв за запазване на дата за секцио? 🤔 Февруари месец не са ми искали пари  за това.

# 745
  • Варна
Dimitrova99, това да не са цените от сайта? Те са за неосигурени лица.

Септември 2022г раждах секцио, престой във ВИП стая и платихме 1400лв.

# 746
Това са цените за здравно осигурени.
Аз ги получих същите на рецепция.

За избор на дата не ми казаха нищо.

# 747
Dimitrova99, това да не са цените от сайта? Те са за неосигурени лица.

Септември 2022г раждах секцио, престой във ВИП стая и платихме 1400лв.

Не, това са си цените от 01.09.2023г за осигурени лица.

# 748
Еха!!! Доста голямо повишение!
Тес, сигурна ли си че е било 1250лв? Аз март платих 1380лв

Сега ме замисли, но май толкова бяха. Дори да са били 1380, пак е доста сериозно повишението.

# 749
  • Варна
Уауу, в такъв случай значи наистина са избухнали с цени Frowning Добре, че приключих с бременеенето. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт