Майчин дом Варна - тема 13

• 71 645
  • 916
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Момичетата, които скоро сте раждали, дайте едно примерно меню за ден за да си сверя часовника нещо дали се е променило за 7г.

# 631
Момичетата, които скоро сте раждали, дайте едно примерно меню за ден за да си сверя часовника нещо дали се е променило за 7г.
Аз си поръчвах таратор, картофени кюфтета, пилешка супа, карета с гъбен сос, пълнени чушки. Това си спомням. Закуската сутрин е кроасан със сирене от Лагард. Мъжът ми беше донесъл първата вечер шопска салата и гризини с пармезан от Манджера.

# 632
Родих так декември 2018 и сега януари 2023. Сега храната беше под всякаква критика, безвкусна, студена. А да ви донесат шницел само с вилица си направо топ. Ножът там явно е лукс Joy

# 633
  • Варна
Аз родих септември 2022 и ми хареса храната. Не е като ресторант, но не е и като в държавна болница. Simple Smile
Имам тези снимки да придобиете представа от закуската и основното:

# 634
Не ми хареса храната. Аз реално хапнах на 4 и 5 ден от престоя и то съвсем малко-пиле фрикасе и плешка супа. Безвкусно и студено всеки път. И сега да не ми каже някой, че болничната храна е такава, защото ми е трето лежане в болница и може да е овкусена поне. Иначе си избираш от менюто за деня.

# 635
  • Варна
Моят спомен от 2016та е, че не беше лоша храната, единствено беше оскъдна и ме дразнеше, че закуската е все някви теста. Обаче аз реално не знам какво ще ям сега, защото съм с алергия към млечни и пшеница. Ще трябва да намеря някакъв начин да си поръчвам отнякъде. Даже както се очертава да съм секцио, не знам с какво ще ме захранват като не може кисело мляко.

# 636
Моят спомен от 2016та е, че не беше лоша храната, единствено беше оскъдна и ме дразнеше, че закуската е все някви теста. Обаче аз реално не знам какво ще ям сега, защото съм с алергия към млечни и пшеница. Ще трябва да намеря някакъв начин да си поръчвам отнякъде. Даже както се очертава да съм секцио, не знам с какво ще ме захранват като не може кисело мляко.

Мляко докато отделиш газове и после супа. Последните дни каквото избереш. Поне така беше при мен.

# 637
  • Варна
Не ми хареса храната. Аз реално хапнах на 4 и 5 ден от престоя и то съвсем малко-пиле фрикасе и плешка супа. Безвкусно и студено всеки път. И сега да не ми каже някой, че болничната храна е такава, защото ми е трето лежане в болница и може да е овкусена поне. Иначе си избираш от менюто за деня.

В коя болница във Варна храната е по-вкусна? Интересно ми е, не се заяждам.

# 638

Примерно МБАЛ Надежда гр. София

# 639
В Майчин дом поне има храна, за разлика от АГ

# 640
  • Варна
Скрит текст:

Аз умишлено попитах за Варна, защото в София съм сигурна, че има място с по-вкусна храна. Във Варна обаче има 3 болници за раждане.

# 641
На мен храната ми хареса и ми стигаше. Но на фона на АГ-то наистина е по-добре, няма да останете гладни. Шишета с вода има във всяка стая, зареждат постоянно. Сокове не ви препоръчвам, ако кърмите може да ускорите появата на колики.

# 642
  • Варна
Е все пак е частна болница, нормално е нивото да е по-високо.

# 643
В АГ също има храна, зависи вече на кой етаж раждате. Аз бях на 7ми и беше осигурена. На 6ти си плащаш 8 лева на ден, въпрос на избор.
В Майчин дом поне има храна, за разлика от АГ

# 644

Аз също имам поглед над двете болници. Храната за мен беше еднаква - нищо особено и безвкусно. Вече не помня какво беше точно. Става на въпрос за 2021 и 2022г.

Общи условия

Активация на акаунт