Майчин дом Варна - тема 13

• 71 636
  • 916
  •   1
Отговори
# 645
  • Вестерос
В Майчин дом поне има храна, за разлика от АГ
E глупости и в АГ има храна и е в зависимост дали си секцио или не. На 6-ти етаж бях и нищо не съм плащала за храната.

# 646
Лежах почти седмица в АГ и нямаше никаква храна, не говоря за раждане

# 647
  • Вестерос
Щом не си била родилка, няма безплатна.

# 648
Здравейте, извинявам се предварително, ако някой вече е задал този въпрос, а той е:

Позволява ли се присъствие на близък (например бащата) по време на раждането?

# 649
Бяха ми казали, че по време на нормално раждане може, но при секцио не.
Естествено си има цена, но не знам каква е.

# 650
  • Варна
През август мъжа ми присъства на раждането - искаха обаче тогава носогърлен секрет + се заплащаше. Иначе сряза пъпната връв - беше мега яко! Но мисля, че не всеки лекар е съгласен. Бях при Цонев

# 651

Яков каза че може присъствие .. наистина зависи от лекаря..

# 652
Здравейте. Родих нормално през февруари 2023 с присъствието на бащата като се изискваше той да направи носогърлен секрет 10 дни преди термин. Направи го в лаборатория Лина и резултатът стандартно излиза до 3 дни (при нас беше за 2). При секцио не се допуска все пак е операция. За да сте заедно е необходимо да наемете залата за активно раждане срещу 450 лева. Представлява стая с 2 легла и място, къде се осъществява раждането. След като всичко мине ви оставят към 2 часа там и след това ви местят в стаята.
Има възможност той да е с вас в болницата като за целта се наемат т.нар. вип стаи. При нужда бащата има възможност да излиза и да влиза, когато прецени. Избира си също храна от менюто.
На мен лично ми стигаше не е била студена и беше вкусна. Просто закуската винаги е кроасан като избираш кисело мляко, чай или сок.

Здравейте, извинявам се предварително, ако някой вече е задал този въпрос, а той е:

Позволява ли се присъствие на близък (например бащата) по време на раждането?

# 653
В Бургас тези дни ми каза една приятелка, че мъжът ѝ присъствал и по време на секциото.
Естествено срещу съответното заплащане, може би и тук може да има такава възможност.

# 654
Момичета, има ли някоя от вас, която си е платила пакет за следене в МД и успоредно се е следяла по ЗК някъде другаде?

И втори въпрос имам, някоя която се е следяла в МД, но е раждала другаде. Как стои въпроса с документите?

Ако може малко повече информация за двата казуса, би било супер, защото нещо започвам да се отказвам от взетото решение да се следя там. Confused

# 655
Защо какво те разубеждава?
Там при кого се следиш?

Аз мислех да се следя и там, и при моята докторка ( Красимира Желязкова), но тя се държи добре и е много внимателна, та реших само при нея.

Остана да избера израждащ само…. Засега клоня към др Казаков.

# 656
Момичета, има ли някоя от вас, която си е платила пакет за следене в МД и успоредно се е следяла по ЗК някъде другаде?

И втори въпрос имам, някоя която се е следяла в МД, но е раждала другаде. Как стои въпроса с документите?

Ако може малко повече информация за двата казуса, би било супер, защото нещо започвам да се отказвам от взетото решение да се следя там. Confused
Бях бременна с близнаци и затова се следях на две места.
В МД си платих, а на др. място си бях по здравна каса така имах прегледи през 2 седмици и поглед на 2 чифта очи. Не съжалявам. Доволна съм и от двамата лекари.

Родих по "принуда" в АГ Варна,  защото ми изтекоха водите в рана седмица.

Пак бих се следила на две места, не съжалявам.

# 657
  • Варна
Някой има ли актуална информация за допускането на посетители? Налага се да ми носят храна от вкъщи, защото съм с алергии, та има ли как да стане това, ако не успявам да сляза до долу? Също така случайно вип стаята да има някакво хладилниче? То като знам каква жега беше там март месец, представям си юли. Списъкът предполагам е актуален и важи долу горе и за естествено раждане (като изключим свещичката)?

# 658
Майките могат да излизат до входа на отделението, но мисля, че допускат придружител в стаята срещу заплащане. Може близките ви да оставят храната на персонала или вие да излезете да я вземете. Във вип стаите има хладилник.

# 659
  • Варна
Благодаря! А колко се доплаща сега за ВиП стая, защото нещо в сайта не откривам цените?

Общи условия

Активация на акаунт