Любители на котки - Тема 170

• 29 711
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Много сладък и мил е Зак.И смешен,ще продъни легълцето на Сакура.
Харко държи в такава позиция ушите когато играе и му е интересно.

# 601
  • София
Зак иска да играе,но прилича на онези момченца в малките класове,които изразяват симпатии като дърпат опашки и удрят..
Рижко и Киро са същите като Зак. Рижко заради килограмите, а Киро заради непохватността му. Изобщо не им се получава играта. Joy

Ето сравнението между 7 и 2 кг. Wink

# 602
Сладури!Кога ли и моите дрисльовци ще са така.одеве за малко бяха така и точно им се зарадвах и пак зафучаха

# 603
  • Бургас
Таня,Харко е малко по-малък от Рижко,ще го пратя да се нареди и той до тях.

red,Сакура си носи рибката в хамака... Много е красива.
А Зак има косъмчета в ушенцата като рис.И също е много красив.
Не знам как ти позволяват да ги къпеш,Харко надниква в банята и стои далеч от водата,пази се да не го пръсне случайно малко водичка.
Ако лятото прояви желание,мога да му пълня леген да си играе,но да тръгна да го къпя не смея.

# 604
Нашата любопитка й е много интересно в банята. Скача в мивката, във ваната, но не мисля, че й харесва да я къпят.
С леглото, за което питах, свикна, след като по идея на мъжа ми вътре сложихме едно мокетче. На подобно лежеше пред вратата. Явно плюша не й е харесвал. Искала е да й е по-твърдичко.  Сега си го ползва.
Много са сладки всички котаци, а сега като видях Киро и се сетих, че има отстъпка покрай Трети март в Нечовешкия магазин за котки с български имена. Нашата Оливия няма да се класира, но ако има други могат да се възползвате.

# 605
Мария,не знам дали е късмет да попадам на такива котки или ги респектирам,но не ми се опъват.Фин мяукаше и седеше да бъде изкъпан,Зак дори не мяучи,Сакура също,но пък за бенгалите казват,че обичат вода.
Зак се разхождаше на ръба на ваната,докато бях в нея.Фин винаги седеше до мен,когато взимах вана.За Сакура,когато се отпусне очаквам и да влиза

# 606
  • София
Много са сладки всички котаци, а сега като видях Киро и се сетих, че има отстъпка покрай Трети март в Нечовешкия магазин за котки с български имена. Нашата Оливия няма да се класира, но ако има други могат да се възползвате.
Рижавият е Рижко. Toй е единственият с котешко име, но си дойде с името. Киро е кафяв тигър като Зак.

А на мен дали ще ми направят ли четворна отстъпка като си имам Наско, Киро, Богдана и Преслава? hahaha hahaha hahaha

# 607
  • София
Аз бих влязла 4 пъти в магазина Simple Smile.

Нас с американското “Барни” отстъпка няма да ни хване …

# 608
  • Бургас
Малката котчица е Преслава.А до нея бяло-рижавото коте е?
Извинявам се,не съм запомнила и все мисля,че това е Рижко.

Ред,обичат явно водата.
Зак е смел или си вярва много,за да ходи по ръба на ваната.Харко е сръчен като слон в стъкларски магазин,редовно ходи по рамката на леглото над главата ми и се плъзва и буквално ми се изсипва на главата.
И изобщо отвсякъде пада.
В банята не иска да влиза и да стои на затворена врата,само драска по вратата и блъска,когато отворя,наднича.Явно никак не иска да се мокри.

А аз как си мечтая за вана...Обаче няма достатъчно място,а и само аз я искам.

# 609
Здравейте!
Ние днес пробвахме каишка. Не знам дали е добър вариант, но ми се искаше нещо тънко, което да не го плаши и дразни. Вчера му сложих само тези около телцето и малко се стресна. Тичаше да го махне и веднага го откачих. Днес го сложих, постоя малко и като видях, че не е уплашен сложих и повода. Постояхме няколко минутки на терасата, защото искаше да лежи на пода, а е студено. След като го махнах се ближеше по гръбчето. За сега докато свикне и само за терасата мисля, че е добре.
Много красиви Зак и Сакура и Рижко, и Киро и всичккии Heart Eyes

# 610
  • София
Малката котчица е Преслава.А до нея бяло-рижавото коте е?
Извинявам се,не съм запомнила и все мисля,че това е Рижко.
Правилно си запомнила. Рижко е. Така го наричахме на улицата и после така си остана. Киро е кафяв тигър на ивици.

Наско е сив (райетата и петънцата му все по-малко се виждат). Тук е на 2-3 години и все още е петнист.

Богдана е цялата оранжева с шарки, които не са ивици, нито петънца.

И аз не винаги помня имената. Simple Smile Обаче поглеждам в списъка с любимците в началото на темата. Wink

# 611
  • Стара Загора
Ето ни и нас в хамака. Скоро съвсем ще отеснее 😁

# 612
Наско ми е слабост, защото прилича на братчето на Ади, което е при мама Heart И за пореден път ти завидях за броя на котките Joy

# 613
  • София
Киро е само за мачкане. С този меланхоличен поглед (помня за очите му). Наско е красавец.

И на Хари ивиците му се сляха почти.

# 614
  • Бургас
Таня, красиви котаци имаш,да са живи и здрави!
Богдана и Киро имат петна като бенгалчета.
Смесени породи са ни наистина котките(не всички де).
Може и Хари да го включим на 1 ва страница Simple Smile

В съседната тема има едно коте Скоти.
Направо...е невероятно!

Общи условия

Активация на акаунт