Любители на котки - Тема 170

• 29 689
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Добро утро на брата близнак на Харко(и на всички,разбира се)!

Аз пия нон стоп деслоратадин(Ериус),а за астматици с пристъпи има и ново поколение лекарства(Ефира и Сингулар е търговското наименование, лекарственото вещество го забравих в момента),така че брат ти,Ивекс,може да се консултира с лекар, сега имаме някаква варианти хората със сериозни алергии и пристъпи.
Имам към много други неща алергия,тъкмо започват и полените да летят,ужасТ...

# 646
Лято, разбира се, че е така.
Не съм ги оставяла сами, Топче винаги лягаше в крачетата й и само да се отвореше вратата и скачаше да види кой е.

# 647
  • София
Ивекс, не съм си и помисляла, че сте били невнимателни, говоря си по принцип. Blush

# 648
Разбира се, просто допълвам поста ти. Blush
Ето го и дебелото, тези дни ме ядосва, наръчник за оцеляване на улицата и на него ще му трябва.

# 649
  • Бургас
Разбира се, просто допълвам поста ти.
Ето го и дебелото, тези дни ме ядосва, наръчник за оцеляване на улицата и на него ще му трябва.

Много е хубаво...Няма да му се наложи да ползва наръчника,ще го вземем у нас.
(Майтапя се,но котето е разкошно,влюбих се).

# 650
Ивекс, като решиш свиркай да ги пускаме заедно с моите, да си правят улична банда. През нощта са успели да влязат в кухнята и освен, че обилно са се почерпили с всякаква котешка храна, са унищожили и де що са намерили. Сега какво да правя с цял пакет чипровски кори за баница, натрошени на юфка Joy

# 651
Остави ги седмица на чипровски кори,щом си падат по тях🤣
Аз се скъсах да чистя а о и пи....о от двете ми последни котки.В началото Закари/спря преди месеци Пу-пу!/Сега тоя дреб,който всеки път от страх се изпуска.
Пакет от 100 бр ръкавици свърши за три седмици.Раздигала съм,за да чистя по-лесно.
Та,има още две котки за ганга😀

# 652
Представям си ги, моят какъвто е страхлив не го виждам на улицата, как е живял като бебе идея си нямам.

# 653
Ивекс,точно затова е оцелял Смелите не живеят дълго.

# 654
BarbieDi, направо ми напълни душата. Бъдете благословени!
Ивекс, noragami, и аз имам един кандидат за уличната бандата. Вече трета нощ и сутрин не ни оставя да спим - мрънка до 03:00 ч сутринта, заспива и почва отново от 6:30 ч. Няма никакви промени в рутината и по принцип си спи с нас - сутрин става, хапва си, гледа от наблюдателницата, заиграва се малко и пак си ляга. Дано е някакъв период, защото не знам колко ще издържим.
Сега си спи все едно нищо не е направил!

*Някой беше питал за кожен стол. Нашият кожен диван не е надраскан. Взехме спрей за отблъскване и нямаше резултат, за няколко секунди бяга и после се връща. Ние като го видехме, че се опитва да драска го махахме, в последствие сложихме драскала до дивана и го слагахме там. Вече изобщо не ходи на дивана, може би около 1 седмица беше упражнението с местене.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 18:15 от Carroll

# 655
  • Бургас
Барби, честита дъщеричка! Да е здрава, палава и много щастлива!
Бела забравя къде е тръгнала като види Лъчко. Joy Все по него върви, голям "авторитет" е за нея. А той рядко я отразява, най-често демонстрира досада, че му се е лепнала като пощенска марка. Ей ги от днес, като го видя къде лежи и тя побърза да се изкипри до "батко" си.

Нали Бела е доволната бяла котчица с черно,а Лъчко е бяло-рижавият хубавец?
Съдя по израженията им,затова питам.

И Харко е кандидат за уличната банда.От мнооого отдавна.А така да я обичам тази бяла гад,разбирате ме.
Simple Smile

# 656
Днес бъбрих със семейството, което ми дадоха Див. В момента сестра му им е на гости ( дъщеря им я отглежда) Е, най-накрая разбраха за какво им думам:) Същата като Див..Свободен електрон.Можеш да я погалиш за секунди, а после да се радваш на зъбите и..Simple Smile

# 657
Извинявам се, но имам едно питане. Опасно ли е за котето да изяде един чери домат? Открадна го от кухненския плот, скри се под скрина и го е изяла почти целия. Не го даде. А беше си изяла пауча, уж нахранена. Не можах да я измъкна, дере и дъфче.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 19:25 от MianaNia

# 658
Не,спокойно😊

# 659
  • София
Няма проблем да похапне зрял домат.

Общи условия

Активация на акаунт