Любители на котки - Тема 170

• 30 308
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Таня,разбирам.
С очите си съм виждала подобни отношения между мъжки котараци.И да са кастрирани,бият се.Поне някои.

Не мога да си представя моя глезан в самолет.Направо в движение ще искат да ни изхвърлят без парашут.
Дано Васко е спокоен.Дава ли се някакво успокоително за такива случаи?Естествено дозирано от вет.

Зуки Су,легла и играчки не са им нужни,но и на мен малко ми е жал,че Кокорчо тормози писанката.Явно е кротка и мила маца,а той е тийн в момента.Разбирам я,защото Харко тъкмо ме надра по стъпалата,закачи поне 10 пъти иззад леглото по главата,разсъни ме и след малко ще яде бой ако не спре(не го бия,само се заканвам).
Понякога ме буди с побутване с лапичка по лицето.

# 346
Гликоза, покриваш ли го с нещо? Мисля, че ако го покриеш с нещо тъмно, ще е по-спокоен. Тази чанта доста прозрачна изглежда...

# 347
  • София
Хайде, лека от нас 😘

# 348
  • София
Гликоза, покриваш ли го с нещо? Мисля, че ако го покриеш с нещо тъмно, ще е по-спокоен. Тази чанта доста прозрачна изглежда...
Тя е прозрачна (с мрежи) само в разкопчано състояние. Иначе има май 1-2 отвора с мрежа.
Гледах ги онази вечер. Коментирах на другият ден със собственичката на зоо магазин и тя рече "искам да видя, дай ми линк". Имала жена, която шиела. Да я пита дали не може да ушие подобни. Предполагам не е чак толкова сложно.

# 349
  • София
Моята туртичка Маци- вече не се побира на трона си 🤣

Мислех, че много козина е трупнала, за да не й е студено навън...  Качихме се на кантара... от 3.8 кг в началото на зимата- 4.2 кг сега 😳.
Сладката дебеланка мамина 😻

Та като казах дебеланка... от няколко дни си мисля, че вече трябва да си имаме бебче в темата 👶
BarbieDi,  ❤ чакаме новини!

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 23:00 от AnyHr

# 350
  • София
Оникс е започнал да сменя козина. Най-вероятно бебешка, защото му е много мека.
Ресах ги и двамата днес. И Аш пуска, но малко.

Няма висина у нас, която да не е покорена от Аш. А Оникс по няколко пъти на ден се качва на вратите в спалнята и детската. На Аш му е по-трудно.
И само се оглеждат къде да се качат. За какво съм им сложила катерушка до тавана?

# 351
  • Стара Загора
Чакаме все още...

# 352
  • Бургас
BarbieDi,леко раждане.
Дано е безболезнено,аз поне нищо не усетих.Има и такива случаи,и при теб всичко ще е наред!
Прегръдки!

# 353
  • Варна
Смях се тази сутрин с нашта маца. Беше се чучнала на остъкленият балкон за обичайните клюкини и като се разлая с мощен глас едно куче на улицата, Лорчето си плю на петите и дим да я няма. Satisfied

# 354
На мен ми е смешно как в момента в който вляза в тоалетната за пиш и Франки веднага и той отива да прави пиш, като стъпва с предните лапички извън пантера с гранули те.

# 355
# 356
  • София
На мен ми е смешно как в момента в който вляза в тоалетната...
и двамата идват при мен. Аш понякога просто да се помотае, а друг път - да си върши работата.
А Оникс идва прави едно кръгче - ръб на ваната, мивка, тоалетно казанче и ме потупва с лапа по рамото. Като се обърна да го погледна ми скача в скута и ляга. Вече съкрати пътя... директно от пода ми скача в скута.
Нямам минута спокойствие Joy

# 357
Снощи меря аз един дънков панталон с широки крачоли, отгоре едно яке, огромно като чувал. Лъкито спи на височко пред вратата на спалнята. Излизам аз като космонавт от спалнята, да се видя как ми стоят на огледалото в коридора и Лъкито като отвори зениците на макс, като се наежи, като скочи да се крие под масичката под която има 5 см разстояние.... Само ме подуши, наостри ушите назад и дим да я няма - под масата. Мале, такъв страх я хвана като ме видя. Чак като си сложих пак пижамите ме позна. Joy Явно и дрехите са миришели на чуждо... Заради нея реших да върна цялата покупка на Синсей и да не поръчвам повече нищо от там. Като меря от ХМ не реагира така. Слушам си котката. Simple Smile

# 358
  • София
На дрехи май все още не са реагирали. Само зимните якета им бяха странни, Но Аш вече знае, че ако ги облечем - излизаме. И гледа да е първа пушка на вратата.

Синът ми вчера изнамерил една силиконова шапка за плуване и си я нахлузил на главата. Оникс бил подскочил като го видял.
И ММ го беше накарал да подскочи във въздуха. Изненадал го.
Аз такова само по клипове съм виждала.

# 359
Сакура.Изобщо не седи за снимка,веднага се върти и мърка.Обожавам различното и мяучене.Само бях чела за тази особеност.Ама и Зак е от разговорливите,но е различно от това на бенгалите.

Общи условия

Активация на акаунт