Любители на котки - Тема 170

• 29 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Продължавай да го киснеш, съвременните доктори ще ти предпишат куп химии и отрови. Да съжаление тези, които ако може лекува а с билки, отдавна не са между нас. Сега всички са на хранилка на Биг фарма и се чудят как да предписват повече неща.
Най-вероятно ще се сдобие с рецепта за антибиотик, а може и противотетанусна ваксина да отнесе. Не те плаша, но ако се случи, да не се шокираш.

# 436
  • София
Най-после съм си при котаците! Колко целувки отнесох от Бейбо само! Той вече е порасъл, напълно голям котарак, но си е все така целувателен. Лолитката като ми се сгуши, чак се разтопи от кеф, че вече съм до нея. Хайманичките ми се израдваха накратко, и си отхвърчаха по котешките си дела.
Бейбо е моят човек! И Лолита.
И понеже не съм плащала данък скоро, ето ви една шантава Бейбова снимка.

# 437
Рози,
Аз бих пукнала / пробила гнойта да изтече.

# 438
  • София, Лагера
Здравейте, отдавна не съм писала, че ме завъртя шайбата
Нещо забавно, ако не е пускано: Титаник с котка
https://www.youtube.com/watch?v=kEPfM3jSoBw

# 439
  • София
Четирилинке, радвам се, че си отново на линия! Hug

Рози,
Аз бих пукнала / пробила гнойта да изтече.
И аз. Или ще резна леко със скалпел. Вътре гнойта е толкова мръсна, че нашата намеса не би направила замърсяване. Wink Но все пак зависи дали е на едно място. Моята ръка се беше надула цялата, а не само около 4-те дупки от дейзинските зъби. Joy

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 03:13 от Тaня67

# 440
  • Бургас
Гнойта трябва да изтече и да се изчисти раната.Такива инфекции се обработват от хирург ако са много дълбоки.

Детелистна,как се радвам,че си добре!
Нека всичко е наред отсега нататък,радвам се,че добре са се грижили за котаците.
Прегръдки!

# 441
# 442
  • София

Детелистна,как се радвам,че си добре!
Нека всичко е наред отсега нататък,радвам се,че добре са се грижили за котаците.
Прегръдки!

Благодаря ви много за топлите чувства, mariqivanova799, Танче.
Да, главната ми грижа бяха котачетата ми, хем зная, че синът ми е грижовен колкото мен. Но, това не ме спря да ги мисля денонощно. Ами те са ми дечица! Обичам си ги като такива.

# 443
Вижте каква тениска с бенгали намерих. Cat queen Smile

Ся, да не вземете всички да си купите от нея, че е на разпродажба... Wink
https://answear.bg/p/medicine-pamuchna-teniska-bohemian-587768

# 444
Как ти разбирам радостта, Детелинке! Всеки път като се прибирам след по-дълго отсъствие не мога да им се нарадвам, особено Ади не ме оставя на мира.

Ето ви ги от днес. Отскоро и Бени ляга до мен, онзи ден даже близо до главата ми се гушна, а досега винаги се е гушкал само нощем и то под дупето ми

И уличният ми любимец, който съм ви показвала, но сега го снимах по-добре в муцунката. Седи през деня на тази кола и буквално с хората се изчакваме да го галим и храним един след друг Grinning

# 445
Сладури. Нашият “външен” котарак, бащата на всичките ни вероятно, така се е оръфал от 1-2 седмици, от както го гони любовта:)
Втакъвгоям и той е имаче, но нали е бял, направо е оръфан от селски премеждия. Но идва по няколко пъти на ден да яде

# 446
Почнаха баладите и при нас... Satisfied

Ако бях котка, щях да си харесвам такива като този външния на noragami. Joy

# 447
  • София, Лагера
АнМари, аз имам фонтан, но не ползвам филтър. Не давам акъл, споделям. Идеята ми да го имам не е да е чиста водата, а да е много и да не се разлива (фонтанът е закрит). Чистя го през ден, за да не тинясва водата, така че филтърът се обезсмисля.

Относно соевите постелки: наскоро купих от промоция 6 пакета от по 18 литра, на цената на 5 пакета. Ако някой се интересува, ще потърся откъде беше.

Вчера кастрираха Пудинг. Добре е, само ми е жал да я гледам с фунийката как се мъчи.
Иначе хубавата костенуркова котана от клиниката е осиновена. Един човек просто влязъл, влюбил се от пръв поглед, тя му мърнала и... на следващия ден я взел. Много ми е мило от такива истории. Сега пък имат един мац, казва се Дизел. Намерили го в кофа с дизел, затова името е такова...

# 448
  • София
Наскоро на мъжа ми му трябваше такъв филтър с друга цел и купи едно огромно парче от Алиекспрес. Могат да се режат всякакви размери филтри за тоалетни. Wink
Гледах ги и аз. Може и да си поръчам.
Чистя го през ден, за да не тинясва водата, така че филтърът се обезсмисля.
На два дена някъде сменям водата аз (като мия само купите). И може би веднъж седмично го мия изцяло, с разглобяване на всички части.
То май основно Оникс пие от него. Аш се качва на мивката в банята.

Рози и Бодли, чела съм че йодасепта е за открити рани, а ихтиол за закрити.

Или ще резна леко със скалпел.
Колко съм си го мислела Simple Smile Само скалпел не съм купувала Joy

# 449
Ей така го гледа.Ако наближи,му фучи.Той я гледа,понякога я гони,понякога бяга сам.Започнах да си мисля,че за Великден ще си седим тук.

Иначе,и аз снощи сложих новата постелка и в двете тоалетни/Сакура все ощ3 ходи в една импровизирана отделна тоалетна.Притеснявам се че Зак няма да я пусне в другата и ще се налаг ада търся откъде идват миризми в къщи/

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 10:33 от red soul

Общи условия

Активация на акаунт