Любители на котки - Тема 170

• 29 969
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Много е странна,на гъсеници ми заприлича 🐛 Тути лесно ли свикна с нея. Арчи е на бентонит и незнам как ще реагира на такава но ми е интересна и може да взема.

# 421
Тя от доста време си е с такава постелка.Преди беше на love cat ,но трудно ги намирам вече и затова реших да минем на тази.Втора опаковка взех за резерва.

# 422
  • София
AnMary,на колко време сменяш филтъра за тоалетната?
За първи път ще го сменям.
А тоалетната ни е на няколко месеца. Може би по-рано трябваше. Снощи реших да го извадя и мирише меко казано покъртително.
В някакво ревю в Стефанов потребителка е написала 4 месеца.
Аз имам само един филтър на капака.

# 423
Аз бях намерила преди евтини филтри с активен въглен и бях накупила около 20,да се намират.Не помня на колко време сменях филтър на старата тоалетна,но когато Зак дойде,се научи да го вади и да го разнася.Тогава спрях да слагам.Беше ми гнусно да го разнася из къщи.С тези филтри,когато имаше недостиг на маски,се правеха маски с филтър:-)
Чудя се дали да не извадя фонтана на Финдъс.Защото колкото Сакура е финна и внимателна,толкова Зак е като слон в стъкларски магазин.Вчера скочи от кивката в банята направо върху купата си за вода.При толкова много свободно място.А Сакура не я усещам-виждам я в края на стаята и секунда след това,без да съм чула шум,вече ми души лицето.
Та,Мари,исках да кажа,че филтрите се режат.Мож3ш да си ги напаснеш не е нужно да са по размер.

# 424
Ето така е нашия ,днес бях до един зоомагазин и изключих да попитам за филтри другата седмица ще мина пак.

# 425
  • София
Та,Мари,исках да кажа,че филтрите се режат.Мож3ш да си ги напаснеш не е нужно да са по размер.
Да, за тоалетната са лесни. Намерих в сайта на Стефанов и утре ще мина да взема. Малки филтри имат те.
Ще потърся и в нета.

Извади фонтана. На Сакура може и да ѝ хареса.

Моите се движат леко, но като тичат и скачат са като коне със слонски крака Joy

# 426
3 килограмов  кон 🤣

# 427
  • София
Joy Пони Simple Smile

Топуркат си здраво моите. Добре, че катерушката е захваната за стената.
Скачат от секцията на пода. Не мога да си представя какво им е на съседите.

Снощи четох за тоз красавец - Кефир Има и линк към ТикТок

Много ми харесва породата Мейн Кун. Но не знам как се отглежда 12 кг котарак Simple Smile

# 428
Както и другите.Тези са много добродушни.И аз ги харесвам много,но не обичам дългокосмести.Ако селектират късокосмест мейн съм там Simple Smile
Аз харесвам Mr Vivo.

# 429
  • София
Така е. Наскоро на мъжа ми му трябваше такъв филтър с друга цел и купи едно огромно парче от Алиекспрес. Могат да се режат всякакви размери филтри за тоалетни. Wink

Винаги съм харесвала едри котараци, но откакто съм с 5 котки започнах оценявам дребосъците. Simple Smile Потреблението на храна и най-вече на тоалетна е значително по-малко. Joy Представям си за 12 кила животно колко бентонит и колко манджа отиват ... Joy

# 430
Днес след прегледа са изписали за още 3 дни антибиотик и някакви капсули хранителна добавка. Котана хапва бебешки паучове, но още е омърлушена. По обяд прояви интерес към печена риба на скара и пилешкото бутче на колегата.. Хапна и от двете - късчета.
Тази вечер пробвам смарадликата и киснене на пръста.. Постоянно излиза, това което трябва да излиза..Все едно йодасепта го беше запечатало..

# 431
Капсулите, ако са едни мекички кафяви, са имуностимуланти.
Радвам се, че пръстът ти се оправя. Смрадликата е с невероятни свойства - способна е да извлече вътрешни гадории и да ги накара да се махнат от тялото ни. Евтино, безвредно. И расте навсякъде у нас като бурен. Аз винаги си имам запаси и не се налага да купувам.
За мене йодасептът върши работа за открита рана, а не когато гадини са влезнали навътре в тъканта.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 21:09 от Недоволна

# 432
Точно такива са капсулите, Недоволна!
С йодасепт, всичко беше кафяво, но до сега само сменях компреси 4 пъти на ден..
Сега виждам, че няма зачервено, пръста още е отекъл, най-вече възглавничката и има мехур като пришка..

# 433
Да не си си изгорила кожата с йодасепта, че има мехур? Излизане на всичко със смрадликата не значи, че маха оцветяването от йода, а че може да изтегли и гной от вътре, но трябва да се отвори сама дупка, за да излезне, и постоянство.

# 434
Оцветяването от йода изчезна с кисненето, но от страни на нокъта е точно като пришка..Излиза гной, когато кисна на ръба на нокъта, Лака ми е червен и върху него се вижда..Но не ме боли, само при натиск леко и не е зачервено. Отока на пръста е лек. Утре ще мина за мнение при доктор, преди уикенда.

Общи условия

Активация на акаунт