Любители на котки - Тема 170

• 29 979
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Рози и Бодли, 38 Т е нормална температура за коте, съвсем скоро ми казаха в клиниката. Чочко беше с 39, 8 като го приеха. Дано бързо оздравее мацата! 🍀
Не знаех, Джаки! Но никак не изглежда добре..Дано открият проблема и оздравее..Тя е една умна, любвеобилна дунда.
Колко хубаво, че се грижите за нея! Тест за болести правихте ли?

# 406
Джаки, шефката е която е поела шефството. Котката половин година зимата е при нас, половин година при бабата собственичка на село..
Но реално всички я обслужваме и глезим.
Утре вероятно ще направят рентген, не знам защо не го направиха още днес. Не яде от 3 дни, днес след втората инжекция следобед хапна малко пауч. Иначе мляко, пастети нищо.. Днес нямаше сили и да се движи до ранния следобяд. Дано антибиотика, който включиха да подейства.

# 407
Дано бързо подейства АБ, щом и глюкоза са й влели, ще живне!
Мария, отдавна липсва тук icicletq, виждате ли се, добре ли е?

# 408
Нямам идея, дали при котките е глюкоза. Но лаиците така говорим пред вет. докторите, когато обясняваме какво искаме.
И Див на новото му любимо място..

# 409
  • Бургас
Дано бързо подейства АБ, щом и глюкоза са й влели, ще живне!
Мария, отдавна липсва тук icicletq, виждате ли се, добре ли е?
Да,мислех си за нея.
От около месец не съм я чувала,иначе преди това си пишехме и идваше в нашия район.
Надявам се да е добре, много, много мил и добър човек е.
Не само храни,но лекува и урежда да бъдат кастрирани много котчици.

# 410
  • Варна
Стискам палци за офис маца на Рози и Бодли, да оздравее бързо, щом след инжекцията е хапнала, значи има напредък и ще станат нещата.
Казвала съм и преди, че Лора не е от гушливите, за да я задържа в мен я мятам през рамо, иначе не стои, сакън да не я вдигнеш, все мяца,недоволства,ама това сигурно защото детето от малко коте все на ръце и то му писна на хайванчето. Иначе идва да се гали, надига глава, гръбнак, дава коремче, обаче ляга до мен, а така искам да легне отгоре ми, да ме понамачка, ама няма.Единствено през нощта ако се разбудя, тя идва да я чеша, но не ме пита спи ли ми се, не ми ли се спи, ама нали ми е душичка угаждам и. Много обича да играем с един бухал от икеа, слага се на ръката и тя се хвърля, хапе,рита със задни лапи, но не пуска нокти,много е смешна.

# 411
Съседите ми заминаха в друг град за няколко месеца и се притеснявах кой ще храни маца през седмицата. Майката на съседката обаче е в къщата, защото те имат две котки и куче. Вчера имах възможност да отида наобяд и два часа съм стояла на улицата да обикалям и да я търся. Умрях от притеснение... Чух се с жената, каза, че я е видяла сутринта вчера и й е оставила храна пред тях. Бях решила утре наобяд да притичам да я търся, че я мисля. Днес жената се обади, че като е разхождала кучето Мая се е появила и я е нахранила. Надявам се да продължи да ходи, защото я е страх да влиза в тях заради мъжките котки. Та....това от мен из "Притеснения за котката" Simple Smile
Рози и бодли, маци ще се оправи. Пиши какво е станало.

# 412
Понеже зареждам на Тути котешки неща - паучове , консерви гранули,днес минах през ДМ да взема от постелката за тоалетната й която похвалих , в зоомагазин Стефанов е на 19,90,а в ДМ  - 17,49 лв.

# 413
Понеже зареждам на Тути котешки неща - паучове , консерви гранули,днес минах през ДМ да взема от постелката за тоалетната й която похвалих , в зоомагазин Стефанов е на 19,90,а в ДМ  - 17,49 лв.
Може ли да припомните коя беше тая постелка?

# 414
Скрит текст:

# 415
  • София
Тези дни ще ходя до Стефанов и ще погледна за тази тоалетна. ДМто ми е далече.
Предният път Лисичка като похвали тоалетната погледнах в Стефанов, но мисля, че бяха изчерпани.

Трябва да купя филтри за тоалетната и фонтана.
За фонтана имам мисля още 1. Ще трябва да пиша на Зооплюс дали могат да ми продадат отделно филтри, защото ги предлагат само с фонтана. Има в сайта на марката, но трябва да проверя колко е доставката до Бг (границата за безплатна доставка е 49евро).
За тоалетната ще взема от Стефанов. Изхвърли филтъра, а трябваше да проверя размера му.

# 416
AnMary,на колко време сменяш филтъра за тоалетната? Ние когато купихме тоалетната ни дадоха 2бр върваха заедно. Човека от магазина ни каза да сложим само единия а са 2 отделения за 2 филтъра. Та ние го послушахме ,сега сме с втория защото детето първия го беше извадил и го пъхнал в самата тоалетна и Арчи го беше 💩 та трябва да купувам нов но незнам на колко време се сменя.

малката лисичка, малко изпуснах темата та тази постелка става ли на топки ? Гледам, че в тоалетната се хвърля.

# 417
CoCo`Milk 🥥 , да ,само че моята чишка много странно и се получават и сърца понякога Joy

# 418
CoCo`Milk 🥥 , да ,само че моята чишка много странно и се получават и сърца понякога Joy
А и аз няколко пъти съм намирала сърца,последното беше точно на св. Валентин и мислех да го снимам ама ... само такова не съм та си го спестих 😄 Може ли да снимаш самата постелка да видя какво представлява? Едра или финна е.

# 419
Заповядай :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт