Любители на котки - Тема 170

• 29 999
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Ред, много малко време е минало, а има доста положителни неща. Поне вече няма търкалящо се кълбо от биещи се и пищящи котки, размахващи нокти наоколо.
Нормално е Сакура да се е лепнала за тебе - така се чувства защитена. Както е нормално и Зак да ревнува, защото друг е отнел част от вниманието ти.
А Сакура явно е миньонче, щом е само 3 кг.

# 391
  • София
Ред, няма да се отървеш от фенове (човешки) Joy

Зак отстъпва?! Аш отстъпва всичко. Изключение прави само храната, която му харесва. Ръмжал е само за една играчка (някакво космато топче).
Ако Аш играе с нещо и дойде Оникс - Аш му отстъпва играта. Дъщеря ми казва, че Аш е нещастен, че винаги отстъпва и гледа да играе с него самостоятелно.

Селфи... в банята
Скрит текст:
Влизам в банята днес. Дъщеря ми отваря вратата и го пуска. "Защо?" Искал внимание и не го интересувало какво правя аз вътре. Ще се заключвам Joy

# 392

И да се заключиш, ще реве отвън... Все същото 🙂

# 393
  • Бургас
Харко драска на вратата на банята и тоалетната.Е,при мен и баща ми се държи така,на другите не смее.
Когато цяла сутрин пречиш на онлайн уроците,каталясваш:

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 14:27 от mariqivanova799

# 394
  • София
И да се заключиш, ще реве отвън...
Реве. Вчера си имахме разговор с него "пускам те само ако пишкаш". Влязоха и двамата естествено. Оникс седна на пода, погледна ме и си излезе.
Не смея да не ги пускам, защото Аш се беше изпуснал веднъж. Когато е на зор влиза в тоалетната, даже и да е заета. Пишкали са дупе до дупе.

Рутина. Няма да ви занимавам повече с нея.

# 395
Вчера се прибрах късно, около полунощ. Блеки ме чакаше да му изчистя обучителя, за да си свърши работата Grinning Слава богу, че е устискал и че не беше ми ползвал пак леглото Grinning
Като сме пътували София-Стара Загора или обратно, му слагам пелена в транспортната клетка, но до сега не я е ползвал. Стиска и чака да стигнем.
С какъв интерес гледа виното Grinning

# 396
Много обичам черни котки!
Забравих да покажа как се гледат от разстояние.

И трите ми котки стискат.Това,което Зак прави във ваната е от обида.
А търченето от където и да са сутрин към банята,когато съм там е ритуал Единствено Сакура още не го прави,но тя два пъти се пробва да излезе към коридора и банята,но Зак не я пусна.

# 397
  • Бургас
Много, много красива Сакура.Котчица за фотосесии е.
И Зак е салдур.
Аз много харесвам котки с тигрова окраска.
Те са се разбрали вече, евентуално може и да се посприятелят.

Харко не го знам защо се стиска.
Чака да се събудя,за да си ползва тоалетната.
Чака да се прибера вечер,пак за същото.
А си е нон стоп на разположение легенчето му.
В нашите баня и тоалетна влиза,за да види какво се случва,хем е страхлив,хем умира от любопитство.

# 398
Див, винаги е в банята с мен..Прага не е направен и има луфт, та се промъква изпод вратата. Ако душ кабината е свободна се намърдва в нея и обира капчиците вода, ако е заета или е в пералнята, или върху тоалетната чиния. Вече обича течаща вода, онзи ден си игра с лапички, нарочно оставих слабо течаща водата на чешмата..
Купих му четка да го реша. Не, че събира някакви косми, но да свиква. Хем му е кеф (мята опашка), хем го е страх и бяга. После се връща, души четката и я хапе Simple Smile
При мен днес е малко по-добре. Няма болка, освен на раната и само при натиск. Благодаря още веднъж за споделеното и съветите!

Много се радвам на снимките ви, всяко коте е със собствен и уникален чар:heartpulse:

Нашата служебна котка не е добре. Днес ми се свиваше сърцето за нея. Няма сили да мръдне. Гледа ме в очите и мяу, все едно иска нещо да каже. Галя я, а тя се нагажда.
Кръвните изследвания са добре, но вчера беше с 38 Т. Не яде..От вчера е на инжекции, днес антибиотик и глюкоза. Утре вероятно и рентген ще направят.

# 399
  • Бургас
Дано могат да помогнат на служебната котка.

Моят глезльо се страхува от вода.Само веднъж прояви интерес да играе със струйка вода.

Чешат ли се понякога към ушите със задни лапи вашите приятели от котешкия род?Направо съм в ужас да не избият пак гъбички или да не е от стрес,след кастрацията взе да го прави.
Съответно и не искам да го нося на вет,че пак ще се стресира,а не знам какво да го правя.Няма видимо никакви паразити,никакви ранички,нищо.

А,ще сме рожденици на 21.02,ще навършва годинка.

# 400
Стискаме палци на болната котчица, Рози и Бодли! Дано да оздравее бързо Flowers Four Leaf Clover
Много красиви тигри и пантери има в темата, а Харко какво плюшено коремче има Heart Eyes  Позволява ли да го галиш по коремчето, Мария?
На мен тази чест ми е оказана, да не повярва човек.
Маца също е с мен в банята, като винаги когато си вземам душ стои на пост зад завесата и ме гледа разтревожено. Не знам дали е защото е възмутена от нецивилизования начин за почистване, който съм избрала или просто се чуди дали така удобно обученият роб няма да вземе пък да се затрие Heart Eyes

# 401
  • Бургас
flori_chica, благодаря,целият е плюшен,да е жив и здрав.Ако е в настроение за гушкане,дава,сам се нагажда:

Усмихнат е на моменти:

# 402
Рози и Бодли, 38 Т е нормална температура за коте, съвсем скоро ми казаха в клиниката. Чочко беше с 39, 8 като го приеха. Дано бързо оздравее мацата! 🍀

# 403
Мария, наистина е плюшко, а личицето му е много миловидно. Как е възможно всички котки да са толкова съвършени ❤

# 404
Рози и Бодли, 38 Т е нормална температура за коте, съвсем скоро ми казаха в клиниката. Чочко беше с 39, 8 като го приеха. Дано бързо оздравее мацата! 🍀
Не знаех, Джаки! Но никак не изглежда добре..Дано открият проблема и оздравее..Тя е една умна, любвеобилна дунда.

Общи условия

Активация на акаунт