Любители на котки - Тема 170

• 29 703
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Ако се чудите къде да се скриете от бебе Joy

# 616
  • София
BarbieDi, как ме разсмя! 🤣🤣🤣
Благодаря ти! (толкова ми е мръчкаво тези дни) 🤗
Много сладки маците (ама те си знаят какво им е 😻)
Вече сте си вкъщи с бебка ❤ 🤗

# 617
Барби, честито прибиране у дома Simple Smile

# 618
Барби, аз ще чакам снимки, когато маците вземат да любопитстват, отблизо, какво е това нещо, което отнема от вниманието ти за тях Joy
П.С. не е задължително бебето да се вижда Simple Smile

# 619
  • Стара Загора
Локум се престраши, но само гледа. Чумито бяга като вампир от чесън. Joy

# 620
# 621
Здравейте! Имам си и аз 2г.маца, много сладка и гальовна. Имам обаче едно питане- как да спася от драскане с нокти и скъсване съответно на нов, кожен геймърски стол за компютър? Някакви идеи?

# 622
  • София
Покриване на стола с нещо.

Барби, добре дошла у дома с малкото мишле!! Колко са забавни маците, "какво, за Бога, е това??"! Grinning

# 623
  • Бургас
BarbieD, много са били маците,ще свикнат с бебето и ще те будят,ако е гладно...
Много са мили Ния и Локум!
Да сте живи и здрави, много обич и щастливи игри!

# 624
Здравейте! Имам си и аз 2г.маца, много сладка и гальовна. Имам обаче едно питане- как да спася от драскане с нокти и скъсване съответно на нов, кожен геймърски стол за компютър? Някакви идеи?
Отблъскващ спрей и примамлива алтернатива за острене на нокти в близост до стола-изкушение.
Аз така (почти) спасявам една стена-колона в коридора...

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 19:28 от djasra

# 625
Или изрежи ноктите на предните лапи.
Барби,почти усещам аромата на бебе от снимката❤

# 626
  • Бургас
Ами няма шанс да не дере,ако кожата се харесва на котката...
Това е положението...

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 18:11 от mariqivanova799

# 627
  • София
И при нас почти е заминал един кожен стол пред бюрото на сина ми.

А Кити продължава да ни скача по раменете и гърбовете. Ако стоя пред прозорец, тя ми скача на рамото и си завира главата до моята, за да види по-добре какво гледам, като си мия зъбите, скача на гърба ми и се оптива едва ли не да ми се завре в устата... Освен периодично да се пръскаме със спрей за отблъскване и да ухаем божествено Joy

# 628
  • София
За столовете... някакъв калъф.
Аз докато се наканя да ушия... Само на ММ стола е здрав. На неговият стол ги е страх да се качват.

Барби, ще се престрашат да видят какво е това ревящото Simple Smile
Хари бягаше от сина ми. Лежал е до него. Но когато синът ми проходи все гледаше да е далеч от него. Никога не го е драл или ухапал.
Имаше го за натрапник, който му е отнел майката за цели 9 дена. И помнеше като слон. Трябваха му няколко години за да му прости.

# 629
Барби, защо ли си мислех, че Чумито е миньонче? А на снимката е по-едра от Локум.
Да, има стрес в тях, кой е натрапника, който отнема от вниманието към тях. А и нещо съвършено ново в техния свят. Кучето как реагира?
Май няка да ти е леко - малко бебе, три ревнуващи животинки, но ще обикнат новия член на семейството. Ния ще расте щастлива в такова обкръжение.

Общи условия

Активация на акаунт