Януари студ ще ни завари, но на бебето гласчето, ще ни топли сърцето!!!

• 12 665
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • Willebroek, Belgium
и аз се 4удя какво ще правя след като ми обръснат корема newsm78то не стига 4е от бременноста ми излязоха косми ами сега и ще ги бръснат Embarassed #Cussing out
явно 4е после ще бъда постоянно с кола маска hahaha

# 196
  • София
Всъщност излишното окосмение по корема би следвало да опада след раждането. А при коремна операция (пък и не само коремна) по правило си бръснат мястото задължително.

# 197
на лекциите казаха, да не се притесняваме за окосмяването на корема, въприки че се бръсне - после не излизали
Нимче, много ценна информация - за бл.313 - може да се разходя някои ден

# 198
Здравейте. Изглежда при нас бебето ще се появи в на4алото на януари, т.к плацентата е превия и лекарите се опасяват за него, т.к. може да се полу4и кръвоизлив и не се знея какъв ще е края?Аз със сигурност ще раждам секцио, просто нямам избор. Някои ако има пове4е информация относно плацента превия нека ми пише. благодария

# 199
  • София; Дружбето
Добро утро
Аз вчера реших да се поразходя и си намерих протектор все пак:) размерите са точно за матрачето и съм супер доволна от себе си. Купих и ножичка за нокти. Гледах  и колекторите за кърма, но са ми много скъпи ве. Нимски ако видиш в този магазин колектори под 16 лв и нови - граби едни за мене:) или който ходи натам, ще съм мноУ благодарна.
Аз се понасям към работното место ,а как не ми се ходиииииииии #Cussing out

# 200
Здравейте. Изглежда при нас бебето ще се появи в на4алото на януари, т.к плацентата е превия и лекарите се опасяват за него, т.к. може да се полу4и кръвоизлив и не се знея какъв ще е края?Аз със сигурност ще раждам секцио, просто нямам избор. Някои ако има пове4е информация относно плацента превия нека ми пише. благодария

Мойта плацента има опасност да е като при теб. На мен като ми казаха в 20 г.с. че има вероятност да не се дигне ме успокоиха че не е фатално просто трябва да се наблюдава и при най-малкото кървене - в болницата. Споко, важно е да не се натоварваш, да не носиш, да не се навеждаш - абсолютно спокойствие. Ще ходя утре на фетална и ще ми кажат дали се е променило положението. Дай боже да се дигнала  Praynig

# 201
  • София
Доколкото ми е известно, това е само ниско разположена плацента, която пречи на нормалното раждане, но друг риск няма...

Стискаме палци на мамите, които имат такъв проблем - горе главите и кураж!!!  Hug

# 202
добро утро   bouquet

Ние станахме с татито и вече пием чай и хапваме   chef

И аз знам,че не е опасна ниската плацента,само дето ще раждаш секцио..и повече трябва да се пазиш...

Използвайте хубавото време докато можем,че после....

# 203
Добро утро, ама как добре ми се отразява това слънчицеееее Hug А и като знам, че ми остават само 2 седмици до отпуската по майчинството.....кеф
Аз да питам мамите, които ходят редовно на училището през Декември дали ще има пак училище? Иска ми се да дойда и аз още няколко пъти, а тогава ще съм свободна.
Гале, питай в деловодството на университета за майчинството, защото е логично след като университетът те осигурява в момента, то и те да се занимават с майчинството. А сега, по нова наредба, от 1-ви Януари майчинството ще се превежда директно на майките от НОИ.

# 204
  • София; Дружбето
Въпрос - сега като излезна по майчинство шефа ми превежда парите. От кога започва НОИ? Че съм се разбрала с шефа да ми ги мята на карта та да не стане беля

# 205
Добро утро  Simple Smile Днес май ще е доста приятен ден за разходки  Simple Smile
Относно плацентата превиа - моята беше такава, но сега като ходих на преглед се оказа, че се е вдигнала и си е заела правилното място и е застанала доста добре. Все още има шанс да се вдигне, но вие се пазете повечко!

За университетите - Гале, ти редовно или задочно си? Аз съм задочно и работех, но ме осигурява работодателя ми, така че от университета не ми е необходимо нищо. Питах майка ми(тя е в соц.грижи), каза че ако си редовно и не работиш те осигурява университета, следователно от там си търсиш бележките, ако си задочно до 25 години пак университета.  Дано приключиш бързо с бюрократщината  Peace

# 206
За университетите - Гале, ти редовно или задочно си? Аз съм задочно и работех, но ме осигурява работодателя ми, така че от университета не ми е необходимо нищо. Питах майка ми(тя е в соц.грижи), каза че ако си редовно и не работиш те осигурява университета, следователно от там си търсиш бележките, ако си задочно до 25 години пак университета.  Дано приключиш бързо с бюрократщината  Peace

Да, уча редовно държавна поръчка и не работя. Днес ще ги тормозя отново пък да видим какво ще кажат, аз питах в отдел стипендии, тъй като ще ми отпускат стипендия за майка с дете и те нищо не знаеха по въпроса. Ще ходя по другите кабинети, то днес ми е много натоварена програмата, но най-вероятно утре.

Благодаря ви!

# 207

Да, уча редовно държавна поръчка и не работя. Днес ще ги тормозя отново пък да видим какво ще кажат, аз питах в отдел стипендии, тъй като ще ми отпускат стипендия за майка с дете и те нищо не знаеха по въпроса. Ще ходя по другите кабинети, то днес ми е много натоварена програмата, но най-вероятно утре.

Благодаря ви!

И аз съм като теб макар че сега от скоро се водя прекъснала. Не знам в кой университет си, но ако си в Софийския да знаеш, че много трябва да им досаждаш защото администрацията е под всякаква критика!!! Аз самата имах проблеми с осигуровките от тях. Предполагам, че и в другите държавни е подобно положението.
Успех!!!

# 208
Въпрос - сега като излезна по майчинство шефа ми превежда парите. От кога започва НОИ? Че съм се разбрала с шефа да ми ги мята на карта та да не стане беля
От 1-ви Януари 2007, парите за майчинството ще се превежда директно от НОИ на майките по дебитни карти!!! Това го налагат като мярка срещу злоупотребите на работодателите, които не изплащат редовно майчиството на мамите!!!
Гале, отиди в деловодство, както ти казах!!! Там се занимават с тези  неща, поне по мое време беше така Thinking

# 209
  • София; Дружбето
От 1-ви Януари 2007, парите за майчинството ще се превежда директно от НОИ на майките по дебитни карти!!! Това го налагат като мярка срещу злоупотребите на работодателите, които не изплащат редовно майчиството на мамите!!!
Тоест като родя трябва да ходя в НОИ? или как?

Общи условия

Активация на акаунт