Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 038
  • 309
  •   1
Отговори
Дезодорираща пудра за крака с телесен цвят и нишесте, прополис и лавандулово масло SNB представлява ПРЕМИУМ грижа, която осигурява ефективна защита на краката и ходилата от изпотяване и поява на неприятна миризма. Телесният ѝ цвят я прави незабележима и осигурява допълнителен комфорт при носенето на отворени обувки в топлите месеци.

Съдържа нишесте, екстракт от прополис, каолин, лавандулово масло, цинков оксид, ментол.
90% от вложените съставки са с натурален произход по критериите на международен стандарт ISO 16128.

Nature Star Нишесте
Притежава копринена текстура и се усеща изключително нежно върху кожата. Позволява баланс между ефективност и мисъл за околната среда. Представлява натурална, недразнеща съставка. Царевичното нишесте придава уникално усещане след нанасяне, помага за контролиране на омазняването на кожата и намалява видимата лепкавост.
Nature Star Прополис
Екстрактът от прополис възстановява кожата. Прополисът е натурален източник на антиоксиданти, стимулира кожната регенерация.
Nature Star Каолин
Действа дезодориращо и предпазва от поява на неприятна миризма. Допълнително подобрява абсорбацията на мазнини.
Nature Star Лавандулово масло
Допълва действието на каолина, като нежно дезодорира и успокоява кожата. Намалява възпаленията и притежава ранозаздравяващи свойства.
Nature Star Цинков оксид
Подпомага намаляването на раздразнения по кожата. При приложение върху кожата цинковият оксид се използва като успокояващ агент, подобрява дерматологични състояния като инфекции и възпаления.
Nature Star Ментол
Създава приятно усещане на охлаждане и освежаване при нанасянето на пудрата и подпомага възстановяването на кожата при наранявания.

Дезодорираща пудра за крака с телесен цвят и нишесте, прополис и лавандулово масло SNB се отличава от останалите продукти на пазара със замяната на талк, който е най-разпространената основна съставка в този тип продукти. Използваното царевично нишесте е натурална суровина и притежава множество позитивни ефекти върху кожата. Освен, че е безопасен, продуктът позволява на хората, които поради някаква причина имат притеснение да използват талк, да прилагат върху ходилата си такъв тип продукт, без тревожност. Усещането, което създава продуктът, е приятно, копринено меко.
Освен това, уникалната комбинация от каолин, цинков оксид, ментол, лавандулово масло и прополис е причина за множеството положителни действия. Избягва използването на алуминиеви соли, като въпреки това предотвратява появата на неприятни миризми.
За нас е изключително важно изживяването, което носят продуктите ни на крайните клиенти. Затова влагаме своя опит и знания в подбора на най-подходящите съставки, на правилните опаковки и се стремим към ефективност, която да задоволява нуждите на клиентите ни.

Дезодорираща пудра за крака с телесен цвят и нишесте, прополис и лавандулово масло SNB комбинира знания, опитност и оригиналност, поради което в началото на юни 2024 г спечели приз за Иновативен продукт за 2024 от Българска Национална Асоциация „Етерични Масла, Парфюмерия и Козметика“ (БНАЕМПК)..

Убедете се сами в ефективността ѝ!
Включете се в темата с коментар, като споделите как се грижите за ходилата си през лятото и случва ли ви се да страдате от дискомфорт, за който бихте използвали Дезодорираща пудра за крака с телесен цвят и нишесте, прополис и лавандулово масло SNB.
20 от всички участници в темата, избрани на случаен принцип, ще получат продукта с ангажимент да попълнят кратка потребителска анкета след 2 седмици употреба.

Запознайте се с общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 09:16 от Жaклин

# 1
  • Стара Загора
Грижа се за ходилата си, като екфолирам доста често и мажа овлажняващи кремове вечер.
Иначе през деня се изпотяват, и с удоволствие бих ползвала дезодориращата ви пудра. (използвала съм преди време и бях много доволна.

# 2
  • София
Пробвам различни продукти, още търся подходящия за мен Simple Smile

# 3
Използвам скраб и различни лосиони, но бих опитала и друг вариант, защото на работа съм със затворени обувки и би ми било от полза.

# 4
  • БГ
През лятото (а и не само) нанасям ежедновно крем за крака и веднъж седмично ексфолирам. Бих я пробвала с удоволствие, понеже дори и с отворен сандал забелязвам, че краката ми се потят и има неприятна миризма.

# 5
  • При децата ми
Грижа се за ходилата си, като нанасям богати, хидратиращи продукти, тъй като кожата ми там е много суха. Бих се радвала да пробвам дезодориращата Ви пудра.

# 6
  • Пловдив
Ексфолирам и овлажнявам ходилата редовно, защото са адски сухи през лятото. Не съм пробвала дезодориращ продукт и би ми било интересно 🙂

# 7
Използвам овлажняващи кремове и използвам пила за груба кожа. Бих пробвала с удоволствие пудрата за крака.

# 8
Имам огромен проблем с краката лятото ми се изпотяват,  често са ми груби , опитвам се да ги ексфолирам и хидратирам всеки ден . Бих опитала вашата пудра с голямо удоволствие.

# 9
Не се грижа по някакъв специален начин. Лятото доста често краката ми се изпотяват, защото постоянно съм с маратонки и би ми било интересно да пробвам такъв продукт.

# 10
  • Стара Загора
Ексфолирам и хидратирам често. Кожата ми е доста суха, особено през лятото.

# 11
Мажа сухите ходила с хубави кремове, овлажняващи и омазняващи.
Топене на краката в леген с вода и сол Нигари или друга подобна сол.

Пудрата SNB би ми помогнала при изпотяване на краката при горещо време. Бих я тествала с удоволствие.

# 12
  • София
За съжаление в ежедневието не успявам достатъчно редовно да полагам целенасочени грижи. Най-често ползвам нещо ексфолиращо и пемза за крака за прехаване на мъртвите клетки, също омекотяващ нощен крем.

# 13
Почиствам ги, ексфолирам ги и ползвам  овлажняващи кремове.

# 14
За лятото грижата за краката включва задължително педикюр. Налага се да нося затворени обувки и от това страдат краката. За освежаване на ходилата използвам спрей за крака, но бих използвала и други продукти, които да облекчат запарването и изпотяването.

Общи условия

Активация на акаунт