Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 046
  • 309
  •   1
Отговори
# 300
Още не съм намерила подходящ продукт, доста съм сменила като цяло. Бих пробвала пудрата за свежест.

# 301
Използвам пемза за крака. Нямам много време, което да отделям за грижа за краката си. Проблемът ми е, че често усещам неприятна миризма.

# 302
Ексфолирам често и мажа с мазни кремове вечер.

# 303
Редовно ходя на педикюр, старая се да не своя продължително време права и про възможност, си вдигам краката на нивото на тялото.
След баня ги мажа с крем.

# 304
С пила под душа

# 305
Редовно овлажнявам, защото имам дисхидроза.С радост бих изпробвала!

# 306
  • Някъде по Дунава
Грижа се сама за стъпалата си. Правя си вана, след това пилинг, ползвам олио за кожички за ноктите на краката, пиля ноктите, лак и готово. Това на около всеки две седмици. Иначе мажа всяка вечер крем за крака на snb.

# 307
  • София
Пемза/пила за пети, и крем.
С удоволствие бих пробвала вашия продукт, звучи много добре.
Преди години съм използвала пудра на друга марка и изобщо не бях доволна.

# 308
Кожата на краката ми е суха, особено на петите. Още по-осезаемо се усеща след море. Ексфолирам краката си и ги мажа с хидратиращ крем. Ползвам спрей против изпотяване.

# 309

Изтеглени са късметлиите, които печелят Дезодорираща пудра за крака с телесен цвят и нишесте, прополис и лавандулово масло от SNB. Това са:

Soul Free
vmarinska
Монако
Подскок-скок
mamma_shiki
Pate6estveni4ka
Chrissilicious
Портокалкова
Futfut
Beche
Saruhche
Yasmin17
Дамасцена
Elyon Brown
Maksimix
valley_of_roses
Акаша
milasara
* Боби *
Stoyanka Koleva

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 19.07.2024 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com, като упоменат, че са победители в играта на SNB и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на СПИДИ)
- телефон за връзка

Благодарим на всички за участието!

Общи условия

Активация на акаунт