Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 043
  • 309
  •   1
Отговори
# 285
Кожата на краката ми лесно загрубява, затова ползвам ексфолиант и хидратиращ крем за крака.

# 286
Маша с крем при нужда, не полагам специални грижи.

# 287
Полагам редовно грижа за ходилата си, мажа с подходящи кремове, ексфолирам, кисна в соли.

# 288
Нанасям богат хидратиращ крем,почти всеки ден, тъй като кожата на петите  ми е много суха. Веднъж в седмицата използвам ексфолиант.

# 289
  • Плевен
Почиствам ги взеки ден, ексфолирам, мажа с крем, особено петите, пудра не съм пробвала,но звучи интересно и бих пробвала с удоволствие.

# 290
  • Варна
Почиствам,ексфолирам и мажа с крем.

# 291
Здравейте,
Сега през лятото ( но и през останалите сезони)нанасям крем за крака ( почти всеки ден) , също така се опитвам веднъж седмично да ексфолирам. С удоволствие бих изпробвала пудрата, тъй като често съм със затворени обувки ( заради работата), а и дори със сандали пак усещам ,че има неприятна миризма , която вероятно се дължи на некачествената козметика за крака и обувките, които са от изкуствени материали.

# 292
Не полагам специални грижи за ходилата си, освен редовното почистване с пемза на петите.
С удоволствие бих опитала дезодориращата пудра за крака на SNB.

# 293
Здравейте!
През лятото се грижа се за ходилата си, като нанасям силно хидратиращи продукти, тъй като кожата ми там е много суха. Използвам и ексфолианти, с които премахвам мъртвата кожа.
Бих се радвала да пробвам дезодориращата Ви пудра.

# 294
Веднъж седмично почиствам загрубялата кожа с пила и всяка вечер нанасям крем за крака с 25% урея.

# 295
Ползвам редовно маски за хидратиране на краката.

# 296
Правя си ванички с различни соли за крака.
Изпотяването на краката, неприятните миризми и сухата кожа ми създават дискомфорт.

# 297
Ексфолирам и хидратирам, с удоволствие бих изпробвала продукта на SNB.

# 298
  • София
Използвам пила за крака и във всеки удобен момент съм боса, за да диша кожата. Използвам крем за крака и правя маска веднъж месечно.

# 299
Постоянно използвам крем за крака, петите ми са много сухи и натрупват мъртва кожа,ходя на педикюр,с желание ще използвам тази пудра за свежест и лекота в ходилата..

Общи условия

Активация на акаунт