Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 043
  • 309
  •   1
Отговори
# 255
Кожата ми на петите и краката е суха. Често кожата на петите ми е груба, а лятото доста често ходилата ми се изпотяват. Хидратирам стъпалата, като ги мажа с подходящи продукти, но все ще търся подходящия продукт.

# 256
  • Варна
По-често миене, прилежно изсушаване, ексфолиране
И удобни сандали за дълги летни разходки ☀️

# 257
Старая се веднъж седмично да си топя краката във вода със соли за крака.Всяка вечер след душ мажа крем.На работа съм със затворени обувки и вечер изпитвам лек дискомфорт.

# 258
  • някъде
Ексфолирам ги и се старая да използвам  овлажняващи кремове, защото петите ми загрубяват.

# 259
  • Варна
Ексфолирам и овлажнявам ходилата редовно.

# 260
С удоволствие бих пробвала тази пудра.
Грижа се редовно за ходилата си. Ексфолирам, дезодорирам, омекотявам с овлажняващи кремове.

# 261
Ексфолирам редовно (механично или с чорапи с киселини) и мажа с богати кремове.

# 262
Използвам овлажняващи гелове. Бих опитала вашата пудра.

# 263
Старая се да ексфолирам и хидратирам редовно. През деня краката ми се изпотяват и бих я използвала с тази цел.

# 264
Почиствам и ексфолирам,и нанасям овлажняващи кремове.

# 265
През всеки сезон полагам грижи за ходилата, защото съм с доста суха кожа. Но през лятото това се вижда и създава дискомфорт. Ексфолирам, хидратирам, правя вани с различни продукти, но не винаги ходилата са в оптимален вид. Отделно през лятото от температурите и при различни подметки на сандалите понякога се получава плъзгане/пързаляне, което води и до пришки. Това е проблем с който искам да се справя, въпреки подбора на качествени сандали.

# 266
Ексфолирам, използвам соли и гел с ментол.

# 267
Синовете ми ползват пудра и са доволни. Играя за тях. Иначе търкам с пемза, мажа с омекотяващ крем.

# 268
Ексфолирам и мажа краката си често с кремове вечер. Пудра до сега не съм ползвала, но с удоволствие бих пробвала Вашата, защото много ми се изпотяват краката.

# 269
  • там край морето...
Веднъж седмично почиствам с пила с крака, ексфолиант и нанасям всяка вечер хидратиращ крем, лятото заради отворени обувки, кожата става по-суха , а работата в офис налага употребата на дезодориращ продукт

Общи условия

Активация на акаунт