Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 048
  • 309
  •   1
Отговори
# 240
  • Сливен
С удоволствие бих я пробвала.
Грижа се за краката си ежедневно.

# 241
  • Бургас
Целогодишно ходя на  педикюр, защото имам проблемни нокти и стъпала.
Полагам грижи за краката като редовно ексфолиране и хидратиране и задължителните удобни обувки.

# 242
  • София
С удоволствие бих пробвала пудрата за крака. През лятото не толкова, но през зимата определено краката не се чувстват добре целодневно в затворени обувки Simple Smile

# 243
И аз, и съпругът ми, работим работа, която целогодишно налага носенето на затворени обувки. С удоволствие бих пробвала дезодориращата пудра за крака. Особено през лятото нуждата от такава е голяма.

# 244
Правя си през седмица козметичен педикюр, вечер хидратирам краката си. За изпотяването не съм намерила все още подходящия продукт.

# 245
Използвам овлажняващи кремове през лятото.

# 246
  • София
Правя си често масаж на краката, ходя и на разни процедурки като педикюр. Да, бих тествала продукта ви.

# 247
  • София
Използвам овлажняващ крем. При по-дълго ходене или спортуване, краката се изпотяват и имам нужда от пудра за крака.

# 248
Грижа се за ходилата като редовно ги ексфолирам, правя вани за крака и ги масажирам със специален крем за стъпала.

# 249
Вана топла вода със морска сол, след това мажа с крем...

# 250
Още си търся подходящ за моите крака продукт

# 251
Имам проблемни стъпала , вкъщи ходя с чехли , за да не ми се напукват петите и да не ми загрубява кожата повече. Хидратирам стъпалата си почти всеки ден. Все още търся перфектният продукт за мен .

# 252
Ексфолирам и овлажнявам  редовно, защото  през лятото са  сухи.

# 253
  • Варна
Много ми се потят краката и през лятото, за да нося сандали при всяко излизане слагам нещо подсушаващо. Като бяха малки децата слагах бебешка пудра. След това минах на талк, но с удоволствие бих пробвала с нещо ново и различно.

# 254
Кожата ми е доста суха като цяло и затова ексфолирам и хидратирам краката доста често.

Общи условия

Активация на акаунт