Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 340
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
Зимата не полагам някакви свръх грижи за ходилата, но лятото е нещо ужасно. Потят се адски много без значение с какви обувки съм. Ползвала съм пудра, но не съм особено очарована. С удоволствие бих пробвала по натурална версия.

# 226
Използвам крем за суха кожа

# 227
Ползвала съм различни продукти за крака, но без голям успех. Краката ми се потят и затова през лятото залагам на отворени оцувки от естествени материали.

# 228
За съжаление нямам много време да обръщам внимание на ходилата си. Петите ми са ужасно напукани и използвам специален крем за това.

# 229
Ходилата ми са сухи и чувствителни на допир, затова прилагам специална грижа за тях.

# 230
През лятото се грижа повече за краката си.
През целия ден съм със затворени обувки, които понякога спазват. Ще е хубаво да тествам пудрата на SNB.

# 231
Нанасям хидратиращ крем или лосион.Бих пробвала пудрата.

# 232
  • Mediterraneo
Ексфолиране, педикюр. След работа( работя със затворени обувки и лятото) слагам студени компреси и правя редуващи студен и врял душ.

# 233
През лятото се грижа за ходилата си чрез редовно миене и хидратиране, както и носене на дишащи обувки. Използвам овлажняващи кремове, за да запазя кожата си мека и свежа. Дезодориращата пудра за крака SNB е идеална за предотвратяване на неприятни миризми! Нейният натурален състав и успокояващи свойства са перфектни за чувствителна кожа като моята.
Бих я използвала определено!

# 234
  • There I was on a July morning
Като грижа за ходилата си през лятото - ползвам пила или пемза за пети, мазане с крем за пети, както и педикюр.
Бих тествала дезодориращата пудра за крака на SNB с удоволствие.

# 235
Използвам скраб и различни лосиони, но бих опитала и друг вариант, защото на работа съм със затворени обувки и ще ми е от полза.

# 236
Най-често с пила,крем слагам,охлаждащ спрей и пилинг.

# 237
  • Елхово
Пробвам различни продукти, още търся подходящия за мен

# 238
  • гр. Кюстендил
Почти не полагам грижи за краката си и това понякога ми носи нещастието да имам леко загрубяла кожа на петите и възглавничките. Лятото нося повече сандали, за да не ми се запаряват краката в маратонките, а като нося тях по-често, ги пера по-често също.

# 239
Пробвам различни продукти,  но все още не съм открила най-подходящият за мен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт