Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 050
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Използвам маски за крака с кокосово масло и омекотяващи кремчета за крака. Ползвам и пила с диамантена глава. Когато ходя на плаж обаче, краката стъпалата ми много се изсушават. Това лято пък забелязах, че краката ми се изпотяват дории в сандали.

# 211
пробвам различни продукти и  ще се радвам да пробвам и тази пудра.

# 212
Полагам особени грижи за краката си, тъй като кожата ми е много суха. Почиствам ги, ексфолирам ги и ползвам хидратиращи и по-мазни продукти. Бих желала да пробвам дезодориращата пудра.

# 213
  • Б
Ползвам ексфолиращ крем  след накисване на краката  в морска вода. Бих желала да завърша процедурата с дезодориращата пудра.

# 214
Ексфолирам и нанасям подходящи за ходилата ми кремове.Ще се радвам да изпробвам тази пудра и смятам,че много добре ще допълни вече изградената рутина.

# 215
  • Пловдив
Не се грижа по някакъв специален начин, освен педикюр. Лятото доста често краката ми се изпотяват и неприятно се хлъзгат в обувките и сандалите. Описанието на пудрата звучи страхотно и с удоволствие бих я пробвала.

# 216
Краката ми се лющят през летния период, особено кожата под петите. С удоволствие бих пробвала пудрата

# 217
Случва се ,защото понякога лятото трябва да използвам затворени обувки.Любопитна съм и как би подействала пудрата на ММ.

# 218
Ползвам пила за крака и хидратиращ крем. За обувките имам спрей против миризми. Не съм ползвала пудра за крака, но бих пробвала ефекта.

# 219
Използвам хидратиращ крем, използвала съм спрейове за крака за освежаване и бих се радвала да тествам и вашата дезодорираща пудра за крака.

# 220
  • София/Севлиево
От време на време си правя различни видове маски на ходилата,1-2 пъти седмично ексфолирам и всяка вечер мажа с омекотяващ крем за стъпала.Не съм пробвала пудра за крака,но бих опитала.

# 221
В грижата за ходилата включвам ексфолираща маска, която премахва мъртвите клетки в рамките на седмица, още преди да дойде момента за отворени обувки. След което, поддържам кожата гладка чрез пила и крем за ходила с уреа.
Кожата ми е много суха, дори лятото трябва всяка вечер да нанасям крем.
Продуктът, който предлагате за тест звучи интересно. По принцип използвам дезодориращ спрей за обувки, тъй като на работа задължително съм със затворени обувки, но бих пробвала тази пудра за крака.

# 222
Ползвала съм само спрейове против изпотяване и за освежаване, пудра не съм.

# 223
Полагам грижи за ходилата си, като нанасям хидратиращи продукти, тъй като кожата ми там е много суха. С удоволствие бих пробвала дезодориращата Ви пудра.

# 224
Имам дискомфорт, да. А иначе като грижа понякога си правя маска, но сякаш нещо не съм доволна от нея.

Общи условия

Активация на акаунт