Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 051
  • 309
  •   1
Отговори
# 195
Ходилата ми през лятото са със суха кожа, поради времето и носенето на сандали, използвам ексфолиант, вана за крака със соли и пемза. В същото време се потят, когато съм с отворени обувки от естествена кожа, положението е търпимо (поне откъм миризма), но в последните години за съжаление не съм с такива и след 1-2 часа носене се получава неприятен дискомфорт, за който бих използвала Дезодориращата пудра за крака с телесен цвят  (уау, най-сетне няма да се чудя как да прикрия белите прашинки от ходилата и чорапите когато съм с маратонки) и нишесте, прополис и лавандулово масло SNB.

# 196
  • Nesebar
Лятото работя по 16-18часа на ден ,пробвала съм различни продукти но нямат голям ефект.

# 197
Често си правя вани и използвам кремчета за овлажняване и омекотяване.
Синът ми и дъщеря ми използват пудра за подсушаване и дезодориране всеки ден тъй като им се налага да ходят само със затворени обувки.

# 198
Грижа се за ходилата си, като всяка вечер нанасям подходящ продукт. Налага ми се да работя с отворени обувки и доста често имам проблеми. С удоволствие бих пробвала продуктите ви.

# 199
През лятото съм почти изцяло с маратонки и такъв продукт ще ми е изключително полезен.
Иначе винаги, когато мога, ходя боса, а след баня ползвам охлаждащ крем.

# 200
Кожата на петите ми е изключително суха. Използвам пила за пети и сутрин и вечер мажа с крем. И допълнително използвам лосион за след баня.

# 201
Моята грижа е ексфолиране, мазане с крем.

# 202
Не се справям и бих ползвала пудрата.

# 203
Ексфолирам и хидратирам често. Кожата ми е доста суха

# 204
С удоволствие бихме ползвали семейно  пудрата за крака на SNB. Лятото е голям проблем, особено на мъжете в къщи, които основно носят затворени маратонки.

# 205
През лятото ходя на педикюр, но в ежедневието си само слагам чаено масло за здраве на ноктите, преди използвах освещаващ спрей и даваше много приятно усещане, но отдавна не съм.

# 206
Почиствам редовно,ексфолирам и хидратирана всеки път след баня

# 207
  • Лясковец
Бих се радвала да пробвам дезодониращата ви пудра,ползвам подобен продукт на друга фирма,но се надявам че вашият е по добър.

# 208
През лятото се старая да хидратирам добре ходилата си, правя им масажи и студени вани, контрастни душове, ексфолирам ги. Най-големият дискомфорт, с който се сблъсквам през лятото, е изпотяването на ходилата, както и протриването на кожата, която е в досег с обувката, и съответно образуване на рани по краката. Мисля че пудрата би помогнала за тези проблеми.

# 209
  • София
Ползвам скрабове и хидратиращи кремове. Досега не съм пробвала подобен продукт, но с удоволствие бих.

Общи условия

Активация на акаунт