Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 052
  • 309
  •   1
Отговори
# 180
Ходилата ми са доста изморни,тъй като изминавам на ден 10-15км-ходене и бягане. 2 часа поне съм с обувки за спорт. Грижа се за тях ,като правя вани с хладка вода и соли,ексфолирам,мажа с лек крем.. С удоволствие бих пробвала дезодориращата пудра за крака и другите продукти  SNB.

# 181
Честно казано не използвам нищо като продукт за крака, а от жегите краката ми са като понички Sad Замисляла съм се , че освен педикюра е хубаво да ползвам и продукт, който освежава краката ми и с радост бих тествала пудрата за крака SNB.

# 182
  • Велико Търново
Почиствам ги редовно и мажа с крем. Да с удоволствие бих пробвала продуктите за крака на SNB.

# 183
  • sofia
През този сезон ходилата ми понякога са сухи, заради времето и отворените обувки. Понякога изпитвам дискомфорт, за това често почиствам и ексфолирам ходилата. Понякога правя масажи с маски за крака. Бих опитала продукта ви с удоволствие.

# 184
Използвам скръб и крем, но много бих искала да опитам и други продукти.

# 185
Звучи страхотно, със сигурност бих пробвала. През лятото използвам скраб и крем за стъпала

# 186
Използвам пила за премахване на грубата кожа и след това хидратиращ крем. Но краката ми стават малко хлъзгави и трудно обувам сандали след това.

# 187
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
През лятото нанасям ежедновно крем за крака и веднъж седмично ексфолирам.
С удоволствие бих пробвала дезодориращата пудра за крака  на SNB.

# 188
Имам огромен проблем с краката лятото ми се изпотяват,  често са ми груби , опитвам се да ги ексфолирам и хидратирам всеки ден . Бих опитала вашата пудра с голямо удоволствие

# 189
  • на последния етаж
Използвам редовно овлажняващи кремове, ексфолианти, а също и пила за груба кожа. Да, бих пробвала пудрата за крака с удоволствие.

# 190
  • Ямбол
Редовно ексфолирам стъпалата и ги мажа с крем за крака с висок процент уреа.
Бих пробвала пудрата за крака с удоволствие.

# 191
  • Горна Оряховица
правя си пилинг, ходя и на педикюр. С удоволствие бих пробвала пудрата ви. Случвало се е понякога след цял ден в жегата със затворени обувки да имам дискомфорт.

# 192
Здравейте!

Краката ми лятото доста се потят, а ползвам само и единствено обувки от естествени материали. Следователно, след толкова потене, дори и с най-удобните обувки, при дълго време ходене пеш, ми се получават болезнени мазоли. Правя редовен педикюр, ползвам вечер подхранващ крем.

# 193
  • София
Използвам маски за крака целогодишно, бих ползвала за освежаване, защото главно нося затворени обувки.

# 194
За да са гладки ходилата ми използвам електрическа пила и след това нанасям хидратиращ крем за крака.

Общи условия

Активация на акаунт