Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 054
  • 309
  •   1
Отговори
# 165
Пръскам със спрей за крак, нося основно сандали, но изкарам ли над 5-6 часа с един чифт и почват да намирисват, бих пробвал друго решение.

# 166
Ще бъде голямо удоволствие да тествам и ползвам дезодориращата пудра за крака на SNB!
Редовно полагам грижи за краката си: ексфолирам, слагам овлажняващ крем, масажирам, ходя на педикюр.
Но летните месеци краката се изпотяват повече и наистина ще имам нужда от вашата пудра за крака!

# 167
 Проблема при мен през лятото са петите. Правя си вана на ходилата, почиствам с ексфолиант и пемза намазвам с подхранващ крем. С удоволствие бих пробвала вашата пудра.

# 168
  • Монтана
Ексфолирам и хидратирам често. Кожата ми е доста суха, особено през лятото.

# 169
Лятото доста често краката ми се изпотяват и бих пробвала с удоволствие дезодориращата пудра за крака на SNB.

# 170
Използвам овлажняващи продукти и пемза. Бих пробвала с удоволствие пудрата.

# 171
Лятото търкам ходилата си с пемза и обилно мажа с крем петите, защото се нацепват ужасно бързо. Когато ходя със затворени обувки, се потят, но не полагам специални грижи за това.

# 172
Използвам хидратиращи продукти за сухата кожа . Бих пробвала с удоволствие пудрата.

# 173
  • Sliven, Bulgaria
Грижа се за краката като есфолирам и овлажнявам доста често. Понякога посещавам и специалист в тази област.

# 174
Лятото полягам ежедневно грижи - всяка вечер мажа с крем преди лягане, след душ ползвам ел.пила.
Много груба кожа имам на ходилата, от топлите температури оттичат, а от някои обувки се получава и неприятна миризма. Бих пробвала дезодориращата пудра, за да спра и изпотяването лятото.

# 175
За съжаление не успявам да се грижа достатъчно редовно за ходилата си. Ексфолирам ги и ползвам овлажняваща козметика, но не съм ползвала до момента дезодорираща пудра.

# 176
През лятото използвам ежедневно крем за крака, а за освежаване на ходилата използвам спрей за крака. Поне веднъж седмично и ексфолирам. С удоволствие бих пробвала нов продукт.

# 177
Пробвам различни продукти, още търся подходящия за мен. Ще се радвам да спечеля и да пробвам вашите продукти! ❤️

# 178
За съжаление не полагам особени грижи за ходилата си през лятото , освен нормалната хигиена и ексфолиация на пети и възглавничката на палеца. Налага ми се да нося компресиращи чорапи и през лятото, което означава и затворени обувки , затова с удоволствие бих  използвала Дезодорираща пудра за крака с телесен цвят и нишесте, прополис и лавандулово масло SNB.

# 179
Краката ми за съжаление се потят. Използвам дезодорант за крака и нося естествена кожа обувки. С удоволствие бих пробвала пудрата SNB, това че е телесен цвят звучи чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт