Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 056
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
Овлажнявам стъпалата,тъй като там кожата ми е доста суха и груба.

# 151
Ексфолирам ги колкото се може по-често и използвам кремове с високо съдържание на урея. И въпреки това има какво още да се желае от краката ми.

# 152
  • Пловдив
С удоволствие бих пробвала дезодориращата пудра за крака  на SNB, защото целогодишно краката ми се потят и създават неприятни емоции. Лятото редовно посещавам специалист, а вкъщи си правя маски и пилинги.

# 153
Ексфолирам няколко пъти седмично и използвам крем вечер. Бих пробвала дезодориращата пудра, тъй като имам изпотяване, особено при спортни активности.

# 154
През летните месеци обикновено нося сандали или джапанки, което позволява на краката ми да дишат. Въпреки това, тъй като живея в градска среда, често вървя по тротоари и улици, които могат да бъдат горещи и мръсни. В резултат на това понякога усещам дискомфорт и неприятно потене на краката си.
В такива случаи бих използвалa дезодориращата пудра, за да помогна за абсорбирането на излишната влага и неутрализирането на неприятни миризми.

# 155
Както всички дами, така и аз полагам грижи почти ежедневно за краката си. За да не се изпотяват използвам Одор екс, различни кремове за беленето им, както и разни маски.

# 156
Ползвам пемза 1-2 пъти седмично. А почти всяка вечер си потапям краката в хладка вода с разтворени в нея соли. Много релаксиращо и освежаващо ми действа този ритуал не само за краката, а и за цялото ми тяло.

# 157
Ходя на професионален педикюр, а често и вкъщи си правя бани с различни ароматни соли и масла.

🍀

# 158
Грижата за краката ми не само през лятото, но и целогодишно включва всеки ден след баня да нанасям хидратиращ крем за крака, тъй като кожата ми е доста суха. 2-3 пъти седмично ексфолирам, като използвам пемза. В горещото време имам изпотяване на ходилата, независимо с какви обувки съм. Никога не съм ползвала подобен тип продукти, но с удоволствие бих пробвала Дезодориращата пудра за крака SNB.

# 159
Използвам пила и кремчета,бих се радвала да пробвам пудрата,особено щом е натурален продукт.

# 160
  • София
Целогодишно ходя на педикюр, мажа с хидратиращ крем, ползвам пила за стъпала. Бих ползвала подобен продукт в летните месеци, когато краката се изпотяват повече.

# 161
Ходя на педикюр, а през останалото време почиствам, масажирам, ексфолирам и нанасям подходящ крем.

Дискомфорт понякога имам, защото при много горещо време дори с отворени обувки краката ми се потят. С удоволствие бих пробвала дезодориращата пудра за крака на SNB

# 162
Мия и ексфолирам редовно, използвам овлажни кремове.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 13:41 от Asnuryu

# 163
  • София
Ходя на педикюр по-често в летните месеци. Ексфоалирам почти ежедневно и използвам овлажняващи кремове. Бих пробвала пудрата, тъй като се случва с някои отворени обувки да усещам ходилата си леко потни.

# 164
  • на дъното
Здравейте 🙂
Работата ми не позволява носене на отворени обувки и се налага да ползвам всякакви работи с цел комфорт на краката.
Всезонен ритуал ми е вечер да намазвам стъпалата с крем за крака.В седмицата един път правя маска.По време на баня ексфолирам с ваш любим скраб.Нося удобни обувки и сменям стелки против изпотяване.
Ще се радвам да ми стане част от ритуала и вашият нов продукт 💗

Общи условия

Активация на акаунт