Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 531
  • 421
  •   1
Отговори
Всеки от нас пази някъде там в гардероба си чифт стари дънки или красива рокля с прекрасни цветове, които ни бяха любими преди няколко сезона, и в които неминуемо ще влезнем отново. Някой ден. Без да се замисляме, че те няма да бъдат актуални или просто ще искаме да облечем нещо ново.

През годините променяме стила си, тенденциозно следвайки последните модни съвети, или без да се усетим, водени от обстоятелствата, които всекидневието ни налага. Но винаги пазим скъп спомен за любима дреха, често пазим и самата дреха някъде там, в торбите под дивана или в долния шкаф на гардероба. Знаем, че някой ден отново ще ѝ дойде времето, ще я облечем с целия ѝ блясък на отминала (или все още не) слава и че този ден определено ще искаме тя да изглежда фамозно.

Дали ще комбинираме старите си и любими дрехи с нови, или изцяло ще подновим гардероба, това няма значение, когато искаме да съхраним чистото им ухание възможно по-дълго. Парфюмните концентрирани перли Lenor запазват свежестта по-дълго*, засилвайки още повече аромата, който обичаме!
*до 12 седмици в гардероба.

КАК?
Използването на парфюмните перли на Lenor сега е още по-лесно от всякога – просто изсипваме перлите в капачката, а след това в барабана на пералнята, поставяме дрехите отгоре, добавяме перилния препарат и омекотителя и сме готови!

КЪДЕ?
Най-хубавото е, че перлите могат да се използват върху абсолютно всички текстилни продукти, които се перат в пералня.

КАКВО?
Ароматите на перлите Lenor са специално разработени, за да допълнят идеално любимия ви омекотител от портфолиото на Lenor. Неслучайно и парфюмните им аромати съвпадат.

>>> Специално за кампанията поканихме Пролетно цвете и blueberrу, които ще споделят опита си с ароматните перли на Lenor.

Ревю на Пролетно цвете
Ревю на blueberrу

Тествайте парфюмните концентрирани перли Lenor!

Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините? Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?

Включете се в настоящата тема до 11 ноември, като приемете предизвикателството ни и споделите своите истории. На 12.11. ще бъдат изтеглени 10 печеливши на томболен принцип, които ще получат по 1 бр. парфюмни перли Lenor.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 12:51 от Жaклин

# 1
  • Дупница
Обожавам ароматите на Ленор. Прането винаги ухае невероятно. Винаги съм предпочитала спортния стил.

# 2
Прането винаги ухае невероятно с ароматите на Ленор.

# 3
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Любимите ми дрехи баха дънки чарлстони, обожавах ги. Не съм променяла изцяло гардероба, обличам се горе долу според актуалната тенденция. Дрехите ми винаги са с приятен аромат, използвам ленор и още една марка.

# 4
Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините? Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Ооооо, имах любими дънки и пуловер, който накрая вече се разпадаше, но ми беше супер удобен. Аромат без ометотител не остава никакъв, като няма нужда да споменавам, че Ленор е омекотител номер 1.

# 5
Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините?
Честно казано така и не успях да изградя собствен стил. По-скоро проявявам конформизъм и нося дрехи, които към момента са на мода. Определено има промени през годините.
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри?
Като тийн бях спортна натура и затова постоянно ходех спортни облечена 😅
 Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често?
Не, тъй като това изисква финанси, които аз нямам.
 Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
По-скоро не, някак винаги имат дъх на шкаф.

# 6
Като тинейджър обичах да нося повече скъсани дънки и големи чанти. С годините се обличам по-семпло и залагам на малки чантички и раници. Не се е случвало да подновя изцяло гардероба си, но веднъж на няколко години разчиствам голяма част от старите си дрехи, а нови купувам винаги, когато харесам нещо. Успявате да съхраня дрехите си свежи и с приятен аромат, тъй като слагам малко повече омекотител и не ползвам сушилня. Бих пробвала перлите на Ленор, тъй като харесвам марката, но досега не съм употребявала.

# 7
И като тийнейджър и сега дънките са любима, неизменна част от гардероба ми. Той се изменя непрекъснато - от спортен в елегантен, бизнес (при започването на работа) и отново спортен (в последнте години). Обичам свежият аромат на прането си. Използвам омекотителите на Ленор с които поддържам дрехите си меки и с приятен аромат.

# 8
  • БГ
Стилът ми заедно с мен през годините "улегна". Усещам се, че напоследък залагам все повече на естествени материи и качество. Успявам да съхраня дрехите свежи и с приятен аромат като в края на всеки сезон ги изпирам задължително с омекотител преди да ги прибера. Така си гарантирам свеж аромат когато дойде време отново да ги облека Simple Smile

# 9
  • Пловдив
През годините минавам най-вече със спортен стил. Като започнем от тинейджърските години, минем през младостта и сега в зряла възраст Simple Smile Дънки, спортни панталони, блузи, якета. Обичам да ми е удобно и да се чувствам комфортно. Гардеробът подменям постепенно. Дрехите съхранявам свежи именно с омекотителите на Ленор. А ако трябва да съм искренна, точно преди 3 дни си купих и перлите за първи път. Впечатлена съм!

# 10
  • Пловдив

Когато бях тийнейджър, на училище ходихме с униформи. Извън училище нямаше много богат избор на дрехи. Пола, панталон, блузка, рокличка. Никога не съм се привързвала към дрехи, а за любими пък съвсем.
Никога не съм си променяла изцяло гардероба. Признавам си, че най-трудно давам пари за нови дрехи. Предпочитам да ги давам за пътувания. Купувам това, от което имам нужда.
Не успявм да ги съхранявам свежи и с приятен аромат. Всички аромати рано или късно изчезват. Зимна дреха, прибрана през лятото в гардероба, на есен е изгубила аромата от препарата, с който е прана преди прибирането.

# 11
Почти съм запазила стила си за свободното време - дънки, тениски и пуловери. Това бяха и любимите ми дрехи, когато бях тийн. Цялостно гардероб не съм сменяла, а свежестта запазвам с ароматизатори за гардероб.

# 12
Прането винаги ухае невероятно с ароматите на Ленор.

# 13
Модата се върти пред определен брой години и ето, че любимите ми като тийн дънки тип "Чарлстон" пак са модерни Satisfied

Свежестта на дрехите поддържам като използвам омекотител на Ленор.

# 14
Всеки от нас с годините променя стила си . Сега предпочитам да ми е удобно , пред това да е забележимо и уауу. Пазя си един любим суитчер и една тениска от тинейджърските ми години . Не ми се е случвало да правя драстична промяна на гардероба , но често вадя и прибирам зимни летни дрехи, защото съм решила, че ми трябва дадена тениска или пуловер.
Винаги преди да прибера пера и ползвам перли и течен Ленор и аромата, мекотата и приятното усещане се запазват доста дълго . Така мога да извадя тениска след 2 мес и да я облека без проблем и нужда от пране .

Общи условия

Активация на акаунт