Black Friday в Арлен! До -70% на световните ТОП марки козметика! Включете се в играта ни!

• 9 212
  • 503
  •   1
Отговори
Знаем, че всяка дама мечтае за здрава, жизнена и блестяща коса. Независимо дали сте блондинка, или брюнетка, дали косата ви е къса, или дълга, права, чуплива или къдрава, вече повече от 11 години Arlen.bg е мястото за вас – запазената територия за всяка жена, която търси най-доброто от света на козметиката за себе си.

Ключът към подходящата грижа е в правилно подбраните продукти. Затова в Arlen.bg гарантирано ще получите професионална консултация каква козметика да изберете спрямо специфичните нужди на вашата коса и кожа. За клиентите си сме разработили и атрактивна лоялна програма с подаръци, експресна доставка и специално отношение към всеки.

Какво ни прави уверени в мисията да подарим красива коса и самочувствие на всеки?  

✨ Фактът, че предлагаме премиум марки козметика само от официалните вносители
✨ Нашите над 370 000 доволни клиенти
✨ Подхождаме с внимание към всеки потребител
✨ Отношението ни е коректно, а доставката е бърза и надеждна  
✨ Разполагаме с екип от квалифицирани професионалисти

Нашите собствени марки са: Nuggela&Sule, Erayba/, Ohanic, Blautty Biacre, Altissima, Biobotanic Care, Biocolorist's Therapy, Be - Botox.

Ще се радваме да ни посетите и в нашите два луксозни физически обекта в гр. София - на ул. „Дойран“ 23 и ул. „Дойран“ 28.

Черният петък е идеалното време да си подарите премиум продукти и да отделите време за себе си. Намаленията при нас са до -70%, а марките, които ще откриете на преференциални цени, са повече от 100. Периодът на промоцията е от 15 до 24 ноември 2024 г.

✨Включете се в нашата игра и дискусия и спечелете своя мечтан продукт! ✨

✨Разгледайте сайта на Arlen.bg и споделете линк към продукта за коса, който мечтаете да пробвате. Кажете ни защо избирате него.

С тази тема искаме да ви дадем възможност не само да откриете нови за вас продукти, предлагани на световния пазар, но и да съберем на едно място вашите доказали се във времето любимци, които могат значително да подобрят състоянието на косата ви.  

Имате ли си вече фаворити от нашето портфолио? Споделете ги с всички участници в темата!

В Black Friday кампанията ще се включи Жаки ★, която ще ви разкаже малко по-подробно за нашата ботокс серия за екстремно възстановяване, както и други избрани от нея продукти, които може да откриете на arlen.bg.

На 25 ноември ще изтеглим на томболен принцип петима късметлии, които ще спечелят желания от тях продукт. Успех на всички!
Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 09:57 от Реклама

# 1
Сърдечно благодаря на Аrlen и BG-Mamma за поканата да се включа в тази тема.
Продуктите, които си избрах да тествам за кампанията са Biocolorist's Therapy Hydra Leav-In Milk Serum и серията Be-Botox за екстремно изглаждане с хиалуронова киселина и растителен кератин.

Ще разкажа накратко какво е състоянието и цвета на косата ми в момента.
След 20 години ревностно поддържане на платинено русо, настъпи период за пълна промяна, или казано с две думи: преминах от едната крайност в другата - станах чернокоса.

Винаги изключително много съм се грижила за косата си, било то с посещения при фризьор за поддръжка на корени и матиране, редовни подстригвания, професионални продукти, терапии и тн. Знам какво е да имаш обемна, дълга и блестяща коса, след която всички се обръщат, но познавам и другата, неприятна страна на монетата: два пъти в рамките на десет години съм губила приблизително 70% от косата си. Прощавала съм се с дължина от над 70 см, имала съм периоди на ужасни прически, когато косата е започвала да расте отново и е във всевъзможни дължини; носила съм перуки, шапки, всякакъв вид удължения, за да прикривам щетите. Изобщо на тема коса имам какво да разказвам. Sweat Smile

През годините съм се научила да разпознавам много бързо какво ми действа добре, какво е излишно и как трябва да се подхожда при конкретни проблеми. Към днешна дата се боядисвам през няколко месеца в черен цвят и нося екстеншъни. Истинската ми коса успя до голяма степен да се възстанови след периода на последния ми косопад и безброй боядисвания в различни цветове. Има още какво да се желае, разбира се, но откъм гъстота и структура на косъма съм сравнително доволна. Споделям ви информацията за екстеншъните, защото в ревюто ми няма как да не взема под внимание, че продуктите ще действат не само на моята естествена коса, но и на “чуждата”. Моята коса в напълно естествен вид е чуплива към леко къдрава, самият косъм е умерено тънък. Екстеншъните обаче са напълно прави, а косъмът им е по-жилав и плътен.

Свикнала съм да нося косата си права и затова предпочитам да използвам продукти, които да улеснят изглаждането ѝ, за да може да се слее перфектно с удълженията. Това е и основната причина да се спра за този тест на серията Be-Botox, която обещава изключителна хидратация, мекота, блясък и най-важното: контрол над къдренето и досадния фриз ефект.

Първата стъпка на терапията е ламиниращият шампоан Be-Botox Xtreme Hydra Shampoo. В него има растителен колаген и хиалуронова киселина. Консистенцията му е гелообразна и плътна. Нанасям го на прeдварително добре намокрена коса, като повтарям цялата процедура с измиването винаги два пъти. Така съм свикнала да правя с всичките ми шампоани, едно измиване не ми е достатъчно. Вторият път прави прилична пяна и косата и скалпът са добре почистени. Веднага косата се усеща по-гладка.

Втората стъпка е ламеларната вода Be-Botox Xtreme Lamellar Water.
Този продукт ми е много приятен за употреба, защото по време на нанасянето му се усеща леко загряване. Активните му съставки се задействат при контакт с вода. Оставих го на косата за около 8-10 секунди, след което изплакнах с нормална вода. Важно е да се нанася от средата на косата по дължините и краищата. И е достатъчно това да се случва един път седмично, защото ефектът се задържа за по-дълго в косъма.

Третата стъпка е ламиниращата маска Be-Botox Xtreme Hydra Mask.
Тя има най-силен ефект и обещава да намали къдренето дори при екстремни условия.
Използвах малко количество и я оставих да подейства за около 4-5 минути. Косата още по време на самото плакнене е много гладка, хлъзгава и лесна за разресване. Още след измиването с шампоана я усетих такава, като тази "хлъзгавост" се засилваше след всеки използван продукт от трите стъпки.

След изсушаване със сешоар и леко изглаждане с преса блести прекрасно, гладка е и много приятна на допир. За мен това е най-важното - да си я усещам чиста и загладена, а не все едно имам напрупан и неизмит остатъчен продукт, който да ми остава по ръцете при всяко докосване. Така че за мен серията е много приятна изненада: добре почистена, гладка и жива коса, без да седи мазна, лепкава или матирана. По принцип винаги нанасям финиш олио като последна стъпка, но след продуктите на Be-Botox не изпитвам нужда да го правя. Ароматът на цялата серия е приятно плодов.

Следващият продукт, който си избрах от Арлен е Интензивно хидратиращ крем без отмиване с коноп и моринга Biocolorist's Therapy Hydra Leav-In Milk Serum.

Скрит текст:

Много обичам да използвам кремове и маски без отмиване, затова този продукт ми беше много интересен. Самата му консистенция е по-скоро водниста и леко прозрачна. Очаквах да е по-млечна и гъста заради самото име, но не е такава. Ухае малко медицински и като био продукт, т.е. не се усеща синтетичен или парфюмен аромат. На мен лично ми е приятен и не ме дразни. Това, което ми направи впечатление при него е, че косата ми се изсуши за доста по-кратко време от обичайното. Стана гладка и мека, без да е хвърчаща или перушинеста. Така че на този етап съм много доволна от ефекта. Харесва ми също така, че серумът е с много изчистен състав, няма никакви вредни химикали, силикони, сулфати и тем подобни неща. Съдържа екстракти от портокал, джинджифил, моринга, коноп и слез. Минус давам обаче на опаковката, защото след като се извади помпата, повече не може да се върне назад или заключи. Трябва да си отсипвам от продукта в малко шишенце, когато пътувам. От същата серия имам и пробички на шампоана, но за тях мога да споделя по-натам в темата за професионалните продукти, ако ви е интересно.

За финал ще кажа, че когато става въпрос за продукти за коса мнението ми се формира изключително бързо. Не знам дали е, защото съм ползвала стотици продукти и вече си познавам косата и как тя се е променяла през годините, но ако не съм доволна още след първото използване, то най-вероятно продуктът няма да ми хареса и след 10-тото измиване или намазване. Почти в 99% от случаите е така при мен. Така че тези впечатления, въпреки че са базирани на 1-2 ползвания, лично за мен са достатъчна индикация, че с продуктите и съставките имаме съотвествие и са подхоящи за моя тип и структура коса. И то такава, каквато ми е в момента. Огромно значение има дали косата е здрава, химично третирана, дали е руса, черна, червена, дали се изправяте и къдрите с преси и маши...изобщо много неща трябва да се имат предвид. Откакто съм с тъмна коса съм подарила абсолютно всичките си стари любими продукти, просто защото тъмната коса седи по различен начин, омазнява се по различен начин, стилизирам я различно и тн.

Надявам се впечатленията ми да са ви били интересни и полезни. Идеята на кампанията е страхотна и с удоволствие ще следя темата през следващите дни, за да прочета кои са любимите ви продукти, от какво сте доволни и впечатлени. Успех на всички в играта! Simple Smile

# 2
  • Велико Търново
https://www.arlen.bg/product/193/koprinen-rekonstruirasht-komple … usion-177-ml.html
Категорично това е моят избор! Изключително съм доволна от всички продукти на CHI, Които съм използвала защото имат мигновено положително въздействие върху косата ми.

# 3
  • София
https://www.arlen.bg/product/16408/noshten-obnovyavasht-krem-s-h … e-night-50ml.html

Избирам нощния крем, защото много харесвам продуктите на марката.

# 4
След прекаран КОВИД косата ми започна да пада, да се скубе и има не здрав вид. Имам нужда да я съживя, заздравя и възвърна гъстотата й

https://www.arlen.bg/product/3848/kutia-ampuli-za-sgastyavane-na … ue-30-h-6-ml.html

# 5
  • София
Здравейте! Косата ми много пострада след бременността. От третирането също, през годините, омазнява се в корените, а е суха в краищата. Мечтая за продукт, който да се справи с признаците на стареене на косата и скалпа ми. Kerastase Chronologiste Serum Universel е ревитализиращ серум с концентрирани активни съставки, капсулирани в биомиметичен хайвер  за мощно въздействие върху косата.   https://www.arlen.bg/product/16683/anti-eydzh-revitalizirasht-se … iversel-40ml.html Този продукт подсилва всяка нишка от корена до върха, за да извади на показ по-здравословен външен вид и коса, изпълнена с разкошна жизненост. Всеки сух участък от косъма е хидратиран и изпълнен с дълготрайна влага.

# 6
https://www.arlen.bg/product/29058/sprey-terapia-za-vazstanovyav … e-spray-95ml.html
Това е продукта който ме заинтригува имам нужда от възстановяване на косата. С удоволствие бих опитала и други продукти, особено с това намаление.

# 7
След прекаран КОВИД косата ми започна да пада, да се скубе и има не здрав вид. Имам нужда да я съживя, заздравя и възвърна гъстотата й

https://www.arlen.bg/product/3848/kutia-ampuli-za-sgastyavane-na … ue-30-h-6-ml.html

# 8
  • София
С удоволствие бих избрала ,продукта за непокорна и хвърчаща коса
 ,и ще се раздвам да ми реши проблема сутрин да не се ставам като разплетена кошница в главата Simple Smile https://www.arlen.bg/product/25843/vegan-priglazhdasht-shampoan- … 0ml-palnitel.html

# 9
  • София
https://www.arlen.bg/product/193/koprinen-rekonstruirasht-komple … usion-177-ml.html
Това е моят избор, тъй като косата ми е боядисана и непрекъснато я третирам с преса и сешоар

# 10
# 11
https://www.arlen.bg/product/26512/komplekt-shampoan-i-balsam-za … -duo-2x500ml.html
Много ми хвалят продуктите на тази марка и искам да пробвам, как ще ми се отразят на мен.

# 12
Избирам тази терапия за възстановяване гъстотата на косата ми и структурата на косъма и за възобновяване  на блясъка. https://www.arlen.bg/product/29260/terapia-za-laminirane-i-blyas … -2x250-150ml.html

# 13
След като прочетох отзива на Жаки, то определено искам да пробвам интензивно хидратиращия крем без отмиване с коноп и моринга Biocolorist's Therapy Hydra Leav-In Milk Serum:
https://www.arlen.bg/product/24749/intenzivno-hidratirasht-krem- … serum-200-ml.html

Като Жаки съм с дълга коса с тънък косъм. А това означава, че е предизвикателство да се открие продукт, който да е ефективен, да се разнася добре, за да покрие всеки косъм без да слепва и омазнява тънката коса. Консистенцията е по-скоро водниста и леко прозрачна, което само ме убеждава, че този продукт може да се справи с предизвикателството.

# 14
Категорично избирам ботокс серията Ви! След ревюто на Жаки не бих я пропуснала:
https://www.arlen.bg/product/28458/ekstremno-vazstanovyavashta-b … reme-routine.html

Общи условия

Активация на акаунт