Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 532
  • 421
  •   1
Отговори
# 45
От 2 години съм с капсулен гардероб и не бих го сменила! Освен основните бяло, черно, бежево, добавих и розово. Съжалявам, че през тийнеджърските ми години не бях чувала за подобно нещо..

# 46
Винаги съм харесвала спортния стил на обличане- от тинейджърските години та до днес. Харесвам дънки от деним и тениска, дънково или кожено яке. За съжаление натрупах килограми в последно време и се наложи да си сменя съдържанието на гардероба с по-големи размери дрехи, но на стила си не изневерявам. Досега не съм използвала перли на Ленор, бих искала да ги пробвам заедно с любимия ми Ариел.

# 47
  • София
Ленор винаги е част от моя живот, стила ми не се е променил драматично през годините.

# 48
  • София
През годините стилът ми се промени доста и вече и далеч по-разумен отколкото в тинейджърството. Случвало се е променя изцяло гардероба си - след раждането трябваше да сменя всичките си дрехи с такива с 3 размера по-големи. Няколко години по-късно отново го подмених изцяло, този път с по-малък размер Simple Smile Не успявам да съхраня свежия аромат на дрехите след пране, най-вече заради сушилнята.

# 49
Винаги съм обичала да се обличам спортно-елегантно. Откакто се помня използвам само Ленор и дрехите ми винаги ухаят приказно.

# 50
  • Сф
Ползвам омекотител Ленор, но перли не съм пробвала.  Надявам се на по - интензивен аромат!
Имам всякакъв стил дрехи , на които много държа и искам ги третирам с любов и най-доброто на пазара! Аромата е бонус!

# 51
И като тийнейджър, и сега клоновете са любима, неизменна част от гардероба ми. Той не се е изменил особено -  спортно-елегантен вече доста години. Обичам свежият аромат на прането си. Използвам омекотителите на Ленор, с които поддържам дрехите си меки и с приятен аромат.

# 52
Това е единственият омекотител, който използвам. Перлите не съм ги използвала.
Всеки сезон купувам ниво дрехи и подновявам гардероба си. Стилът ми не се е променил особено през годините.

# 53
През годините минавам най-вече със спортен стил. Но вече предпочитам по-качествени материи и дрехи. Обичам да ми е удобно и  комфортно. Гардеробът подменям постепенно. Преди прибирането на сезонните дрехи винаги пера с препарати с по-наситени аромати. Когато ти извадя следващия сезон, все още ухаят чудесно.

# 54
  • Countryside
Любимата ми дреха от тинейджърските години, та чак досега са правите дънки. Последните години нося повече рокли и поли, и ежедневно сака. Предпочитам определени марки и материи и обикновенно си ги нося порядъчно време, като внимавам как ги пера.

Изполвам омекотител на Ленор за ариматизиране на прането, но парфюмните перли не съм пробвала все още.

# 55
Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините? Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Преди време залягах повече на елегантно облекло,но сега предпочитам спортно.Всичките ми дрехи ми бяха любими,пазарувах от едно магазинче само със единични бройки дрехи.
Успявам да съхраня дрехите си свежи,благодарение на ленор капсули и омекотител.

# 56
  • Бургас
Стилът ми заедно с мен през годините "улегна",нося и панталони от плат и дънки. Усещам се, че напоследък залагам все повече на естествени материи и качество. Успявам да съхраня дрехите свежи и с приятен аромат като в края на всеки сезон ги изпирам задължително с омекотител преди да ги прибера.

# 57
През повечето години налагам спортно елегантния стил на обличане. Любимите дрехи като тинейджър бяха дънките. Почти не променям изцяло гардероба си, държа само на качеството на дрехите.
Използвам редовно омекотител на Ленор за ароматизиране на прането, но парфюмните перли не съм пробвала все още.

# 58
Още от тинейджърка харесвам спортния стил ,даже имам още дрехи от тогава ,използвам Ленор и съм доволна ,ухаят на чисто и свежо, използвам само омекотителя перлите още не съм пробвала в комбинация.

# 59
В момента бих казала , че стила ми е по-скоро спортно елегантен, като тийнейджър се носех по-небрежно, напоследък започнаха да ми допадат по-широки дрехи, например дънки широк крачол вместо тесни. Не съм променяла изцяло гардероба си, само каквото не нося се маха. Използвам винаги омекотител , най-често Ленор.

Общи условия

Активация на акаунт