Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 532
  • 421
  •   1
Отговори
# 30
  • оттам, откъдето започва България
Да, сега, като се замисля, наистина през годините стилът ми се променяше.
Когато бях девойка основно носех ученическа униформа (тъй като беше задължително), а в свободното време спортни дрехи. В последвалите години, вече като семейна, стилът ми бе по-женствен - обличах рокли, поли, започнах да се гримирам. След като преминах 50-те вече изцяло ползвам дрехи, които са ми удобни и практични, т.е. май се връщам към младостта. Simple Smile
За съжаление промените в гардероба основно са повлияни от промени в килограмите Relaxed, но и не само. Реша ли да чистя дрехи, които са ми омръзнали, пълня чувала. Satisfied
Успявам да съхраня дрехите си свежи и с приятен аромат, тъй като ползвам омекотител, но и задължително ги изсушавам хубаво преди да ги прибера във вакуумните торби.

# 31
разкажете ни как се промени вашият стил през годините? Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате

Стилът ми се промени от спортен към елегантен, а сега е смесен 😀
Нося това, което ми е удобно вкъщи и на разходка, като на работа се налага да бъда елегантна.
Изцяло никога не съм променяла гардероба си. Това се случваше и продължава да се случва постепенно.
Дрехите ги съхранявам с приятен аромат, използвайки омекотител.

# 32
С годините успях да открия своя стил, който е разпознаваем за близките ми. Отне доста години и несполучливи комбинации за фигурата ми, съдейки по старите си снимки Simple Smile
Любими дрехи са били винаги дрехи, които са ми удобни и същевременно готини според моментната мода. Съответно тези дрехи съм ги носила до скъсване, буквално.
Дрехите ми нямат дълготраен аромат след пране. Не съм сигурна как го постигат другите, подозирам, че не само от омекотители зависи, но и от самата пералня...

# 33
  • Пловдив
През годините стилът ми се промени към по-изчистена и стилна визия, като предпочитам едноцветни дрехи с хубава линия и от качествени материи. Не се е случвало да променям изцяло гардеробът си, имам си любими дрехи, които нося докато изглеждат добре и поетапно добавям/махам, каквото преценя.
Винаги използвам омекотител, за да ухаят дрехите добре, понякога пръскам прането след като изсъхне със спрей за тъкани. Не винаги обаче уханието се запазва толкова  дълго, колкото ми се иска. Парфюмните перли ми се струват интересен продукт, който бих искала да пробвам.

# 34
Харесвам спортния стил имам и официални дрехи които обличам рядко но си ги пазя от носталгия и свързани със някакво събитие вкуса ми е непроменяем през годините.Използвам омекотител и със сушилнята аромата и качеството му се запазва.

# 35
Всяко обличано нещо отива за пране. Стилът ми за 25-30 години от гръндж премина в по-готик. Винаги имам строго официални и изискани рокли за поводи. Пръскам в гардероба с етерични масла.

# 36
  • София
Като тинейджърка не се обличах много спортно,времената бяха други. Трудно се намираха дънки ,маратонки и други хубави дрехи.Досега никога изцяло не съм променяла гардероба.За известно време успявам да съхраня аромата на дрехите който остава след ползването на омекотител.Обаче дрехите които са прибрани защото не им е сезона губят този аромат.

# 37
Никога не съм се влияела от модата в момента, а от това какво на мен ми отива и стои добре - както кадо модел, така и цветово.
До преди да проходи големият ни син, нямах в гардероба си ниски обувки, кцове, маратонки и подобни; всичките ми сандали, обувки, боти и ботуши бяха с минимум 7см ток...нооо не ми се получаваше тичането на подобни токчета след прохоил младеж Laughing..та намалих драстично височината..Sad

Не съм ползвала перлите на Ленор до момента...вероятно ще ги пробвам Wink

# 38
Забелязвам цикличност в смяната на стила си през годините. Като тинейджърка ходех спортно, като студентка - елегантно, като сменях изцяло гардероба си. Сега ги редувам. Вкусовете ми се променят на около 7-8 години.. Обожавам ароматизиращите кърпички за сушилня на Ленор, запазват аромата на дрехите дълго. Купувам по няколко кутии и ги държа в гардероба, така винаги ухае приятно.

# 39
През годините съм променяла стила си, но съвсем леко. Придържам се към ежедневен елегантен стил. И като тийнейджърка не съм имала залитания по някакви крайни стилове. Обичам елегантността. Няма драстични промени в гардероба си. Разчитам на омекотителя за аромат на дрехите ми.

# 40
Като тийн най -любимите ми дрехи бяха чарлстон дънки и тениски. С годините стилът не ми се промени много и в момента съм главно с дънки и тениски.
Обичам ароматите на Ленор и ползвам редовно омекотител при пране.

# 41
  • Бургас
Стилът ми за 30г не се е променил/спортни, едноцветни/, освен че последните години наблегнах на роклите/цветни Simple Smile/.
Не всички дрехи след дълго стоене в гардероба са с приятен аромат. Това зависи обаче и от материите, та се налага повторно изпиране и ползване на омекотител.

# 42
Стилът ми се промени от "спортно-елегантен" към "елегантен" заради работата ми.
Гардеробът ми се подменя в зависимост от това дали: надебелявам/ отслабвам... Laughing
Иначе от тийнейджър- насам не изневерявам и не променям поддръжката/ прането на дрехите: винаги се доверявам на Lenor: Непреходно качество и аромат през годините! Hands Clap

# 43
През годините стилът на дрехите,които нося неминуемо се променя- дължината и модела на роклите,кройката на дънките и т.н.Вече залагам предимно на спортно-елегантния стил.
Използвам омекотители и парфюмни перли при пране и това дава свежест и дълготрайно ухание на дрехите .

# 44
  • София
Винаги съм се стремяла да се обличам удобно. Но всяко нещо след носене, отива за пране. Съхраняват се по-добре с хубав прах и омекотител.

Общи условия

Активация на акаунт