Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 532
  • 421
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Обичам аромата на Ленор! Любим ми е!😍
Винаги съм се обличала спортно. Обичам дънки, спортни панталони,блузки,пуловери и спортни якета.
Не съм си променяла стила на обличане до сега.

# 16
През годините минавам най-вече със спортен стил. Като започнем от тинейджърските години, минем през младостта и сега в зряла възраст. Харесвам ароматите на Ленор.

# 17
Ароматът на Ленор е любимият ми за омекотител, за това разчитам на него.
Като тийнейджър стилът ми бе по-скоро спортен. Имах любима пола, с две цепки отстрани, която комбинирах с къс топ и чифт сабо, ехх, младост! Relaxed
Все още обичам ежедневната мода, но напоследък залагам на небрежно-елегантен стил: рокля с боти и палто, които да са ми удобни.
Не се обличам според актуалната мода, а според фигурата си. Има кройки и модели, които идеално прикриват несъвършенства и подчертават други зони Smiling Imp
Не пазя дрехи с надеждата, че някога пак ще вляза в тях.

# 18
Като тийнейджър се обличах спортно. С годините придобих в гардероба си и спортно-елегантни дрехи, както и официални. Поддържам ги свежи с хубав прах и омекотител.

# 19
Неизбежно с промяната в ЕГН-то се промени и стилът. От крайности всички дрехи да са в черно, като по-млада, сега почти нямам дреха в този цвят.
Мразех сивото, но сега е един от любимите ми цветове и го комбинирам и с много цветни дрехи и аксесоари.
Като млада носех изцяло тъмни джински, панталони и дънки, по-тесни блузи, носех обувки, сандали и ботуши на висок ток, а сега в гаредероба ми има много рокли, туники, цветни дрехи, нося маратонки и кецове, сандали с платформа или равни. Пак има дънки, но всички са в светлите нюанси, дори и цветни.
Изцяло да променя наведнъж гардероба си - не, но плавно през годините се промени вкуса ми, и то по-скоро някои дрехи стават неподходящи за определена възраст, или те правят вече да изглеждаш много по-възрастен, отколкото си. Затова и промяната е плавна.
Ако да кажем човек смени работното място, може рязко да му се наложи и да промени гардероба спрямо професията си. Но резки промени и изцяло смяна на гардероба, може би хора, които търсят ново начало и промяна в себе си. Те не само сменят гардероба, а и променят начина на живот и начина по който изглеждат визуално (нова прическа, визия, грим, а защо не и промяна на дома) Все още не съм го правила това.
Ароматът на дрехите запазвам с хубав омекотител, и прибирайки летни или зимни дрехи, слагам в пликове и издърпвам въздуха. Така при смяна на сезон, когато отворя пликовете дрехите си носят аромата на омекотителя, с който са изпрани.
А ежедневните се запазват с хубав аромат в гардероба. Ароматизатори за гардероб не ползвам.

# 20
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри?

Класически сини дънки с пуловер зимата, лятото дънки с блузки, отделно дълги поли и рокли.

Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често?

Не мисля, че изцяло се е случвало да променям гардероба си.

Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?

Опитвам се да използвам качествени препарати за пране. Напоследък омекотителят Ленор, който ползвам, доста обогатява аромата им, един такъв на свежи цветя и бебе. Отделно се е случвало да слагам торбички с лавандула или розов цвят в гардероба, определено се усеща аромата им по дрехите.

Как се промени стилът Ви през годините?

Съзнателно избирам по-шарени и цветни дрехи, придават ведрост и свежест. Без значение дали блузи, тениски, рокли или летни панталони. Избирам дрехите ми да са удобни. И подходящи аксесоари като шалове. Според сезона.
Иначе, ако се налага да се спазва някакъд дрес код, съобразявам се.

# 21
  • Пловдив
Разкажете ни как се промени вашият стил през годините? - Обличам се спортно елегантно, обичам да ми е удобно и да изглеждам добре. Работата ми налага често да съм в официално облекло, но не слагам твърде строги костюми, винаги има лека "закачка".
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? - дънки, тениски, суичъри, клинове - същите са любими в момента и на моите тийнейджърки Simple Smile
Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? - купувам си дрехи, които са непреходни, винаги са актуални и се стремя да са от хубави материи.
Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате? - да, винаги ползвам омекотители и качествени перилни препарати. Обичам дрехите ми да ухаят добре.

# 22
  • моята мила родна страна
И като тийнейджър, и сега дънките са любима, неизменна част от гардероба ми. Той не се е изменил особено -  спортно-елегантен вече доста години. Обичам свежият аромат на прането си. Използвам омекотителите на Ленор, с които поддържам дрехите си меки и с приятен аромат.

# 23
В тийн годините ходих с ластични дънки и тениски, като студент с кожен минижуп. Като започнах работа започнах да нося костюми и да се обличам по-бабешки. От около 10 години наблягам на по-женствени дрехи, рокли, копринени блузи, плисирани поли, но също се обещават и джинсите и маратонките. Не успявам да съхраня приятен аромат на прането за по-дълго. Не съм използвала досега парфюмни перли и бих искала да видя, дали наистина предлагат запазване на приятното ухание в гардероба 😊

# 24
Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините? - През двайсетте си години предимно обличах дънки, спортни блузи, след трийсетте си започнах да обличам все повече поли и рокли, покрай работата ми основно и елегантни рокли. Сега за удобство отново се върнах към дънките и панталони плик, а през топлите месеци основно обличам ефирни рокли.

Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? -  Дънки и суитшърти.

Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често?- Случи се когато започнах постоянна работа. Наложи се да ходя по-елегантно облечена.

Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате? - Постигам го с праховете за пране, които използвам.

# 25
  • София/Севлиево
От тийнейджърските ми години до днес много се промени начина ми на обличане.Тогава носех основно дънки, ризи и три цвята-бяло,сиво,черно.Днес преобладават дългите и цветни рокли в гардероба ми дори през зимата.
Рядко ползвам омекотител заради децата,но съм пробвала преди време перлите на Ленор и прането имаше много приятен аромат.

# 26
Обожавам перлите на Ленор и ги използвам често като ги редувам.

Стила ми като ученичка беше дънки и маратонки, но сега в офис е съвсем различно и доста по-официално.

# 27
  • София
Започнах да нося по-цветни и интересни дрехи през последните години.
Винаги използвам омекотител при пране, не само заради омекотяващата роля, но и заради аромата.

# 28
  • София
Не се е променил много стила ми на обличане. Предпочитам спортни дрехи.
Към прането винаги добавям омекотител.

# 29
Като цяло след тийнейджърския ми период в който се носеха основно дънки и развлечени тениски гръндж стил, след това се установих на спортно-елегантен стил, на който не изневерявам. Трудно сменям дрехи, старая се да ги запазя свежи колкото се може по-дълго време. Използвам и вакуумни торби за сезонните дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт