Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 9 008
  • 421
  •   1
Отговори
# 60
Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините?
Преди се обличах по - елегантно, сега гледам да ми е удобно.
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри?
Джинси и плетива.
Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често?
Рядко. Когато дрехите вече не ми стават. Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Да. С добра комбинация перилен препарат + омекотител.

# 61
  • Другата България
През годините минавам най-вече със спортен стил. Като започнем от тинейджърските години, минем през младостта и сега в зряла възраст дънки, спортни панталони, блузи, якета. Обичам да ми е удобно и да се чувствам комфортно. Гардеробът подменям постепенно. Дрехите съхранявам свежи именно с омекотителите на Ленор.
До момента не съм ползвала парфюмните перли на Ленор.

# 62
И когато бях тийнейджър, и сега стилът ми не се е променил кардинално, защото винаги съм харесвала по-семплите, но красиви и интересни дрехи. Дори с напредване на възрастта започнах да харесвам по-цветните и шарени дрехи. Винаги изпирам дрехите, когато знам, че ще ги прибера и дълго време няма да ги ползвам. От скоро започнах да ползвам парфюмните перли на Ленор в комбинация с омекотител Ленор и резултата е много приятен и траен аромат, който усещам когато отворя вратата на гардероба. 

# 63
Като тийнейджър, стилът ми беше вдъхновен от модата на времето – обичах да нося ярки цветове, деним и различни спортни аксесоари. Много харесвах удобството на широките потници и маратонките, които ми позволяваха да се чувствам свободна.
С течение на времето, стилът ми еволюира. Започнах да експериментирам с различни текстури, по-смели комбинации и дори класически елементи
Относно гардероба, понякога предприемам промени – обикновено се случва  веднъж  в годината.
За да поддържам дрехите си свежи и с приятен аромат, използвам няколко трика. Първо, пера ги редовно, следвайки указанията на етикетите. След всяко пране, добавям ароматизатори за дрехи, а и се грижа пространството в гардероба да е добре проверено.
А и да не забравя да спомена любимите ми перли Lenor Spring Awakening, обожавам ги. За сега само този аромат купувам и съм пробвала, не е лоша идея да изпробвам и другите аромати.

# 64
Стилът ми се е променял доста пъти през годините.  Когато бях тийнейджър, носех огромни за моето телосложение развлечени дънки и тениски, сега ми е смешно като се сетя. След този период последва период с елегантни и женствени дрехи. Трудно успявам да съхраня дрехите си свежи и с приятен аромат, особено когато са били съхранявани за определени месеци зимни или летни дрехи, затова ползвам омекотител Lenor. Все още не съм ползвала парфюмните перли Lenor, но смятам, че е прекрасна идея.

# 65
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри?
Като тийнейджър бях подвластна на модните тенденции, къси поли,рокли , къси блузки с голо пъпче. Днес смея да твърдя , че се съобразявам дрехата дали е подходяща според случая, стила ми на обличане клони към делови. Все още обичам да експериментирам обаче. Не мога да кажа, че гардероба ми е изцяло променен, защото винаги имам и такива дрехи, които са много спортни, много тийнейджърски и много делови.
Омекотителят за мен е много важен за да запази дрехите освен ароматизирани за дълго време, така и да ги омекоти. Ленор се е доказал че е ефективен и за двете! Използвам го от години и съм доволна от резултата. Ароматните перли , обаче все още не съм използвала и ми е любопитно дали запазват ароматите за още по - дълъг период.

# 66
Обичам аромата на Ленор! Любим ми е!😍
Винаги съм се обличала спортно. Обичам дънки, спортни панталони,блузки,пуловери и спортни якета.
Не съм си променяла стила на обличане до сега.

# 67
  • на последния етаж
Любимите ми дрехи в тийнейджърските години бяха дънките, сега предпочитам роклите. Simple Smile Не сменям гардероба си често, а приятния аромат на дрехите запазвам като винаги ползвам омекотител.

# 68
  • sofia
Разкажете ни как се промени вашият стил през годините? Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?

Стила ми през годините се променяше в зависимост от възрастта ми и модните тенденции. Когато бях тийнейджърка носехме чарлстони дънки и панталони и обувки с високи платформи. Носех си с кеф всички дрехи и много си ги пазех и обичах. Някои нося и до сега 😉 Поради тази причина не си и сминях гардероба и не се е случвало изцяло да го променям. С подходящите препарати винаги успявам да съхраня дрехите си. Харесвам марката ленор, но не съм опитвала новите парфюмни перли.

# 69
До 19-годишна ходех основно в черно (метъл), малко червено и лилаво. Най-големият плюс е че е супер удобно, дори и готик роклите.

После почнах да се обличам нормално, защото ми писна да ме съдят по музикалния вкус. Вече само на концерти и чат-пат в личния живот се нося както преди, въпреки че ми липсва.

Гардеробът и вкусовете ми се сменят някъде на всеки 5-6 години- от по-впити дрехи и сака, сега по mom-oriented (дънким, пуловери, рядко рокли)

За свежест, да- ползвам винаги омекотител, често омекотител и перли, защото обичам дрехите ми да миришат свежо, а често праховете+сушилня ги изкарва немиришещи на нищо някак.

# 70
Да,стила ми е много променен, което е нормално с годините, вече е по-елегантен.Запазвам свежестта на дрехите, именно с Ленор.

# 71
  • Велико Търново
През годините моят стил се променя плавно, така че едновременно и да е актуален с тенденциите така и да ми подхожда на възрастта и ежедневието.
Любимите ми дрехи в тийн годините бяха всички на сестра ми. Имам по-голяма сестра и носех всичко нейно с обожание!
Пълна промяна на гардероба ми е имало веднъж досега. След второто майчинство, когато се наложи да се върна на работа, трябваше напълно да премина от небрежният стил на обличане към по-сериозен, офис стил.
Правя всичко по силите си да съхранявам аромата и мекотата на дрехите които прибирам сезонно или отделям за "специални" моменти. Дали успявам... зависи от това колко време престояват.

# 72
Като тинейджър бях много слаба и се обличах стил Овърсайз, обичах широките карго панталони и всичко що е свободно и огромно.  Майка ми все цъкаше с език и клатеше глава. С годините стилът ми се промени, но не драстично. Все още предпочитам спортното и удобно облекло, но сега вече се съобразявам с размера. За свежест на дрехите ползвам омекотител, но да си призная, не винаги съм доволна. Може би зависи не само от омекотителя, но и от материята на дрехите, не знам.

# 73
Като цяло винаги съм се обличала спортно-елегантно. Като малка имах кратък период, в който ходех с плитки, широки дънки и суитчъри. 😁
Не съм променяла изцяло гардероба си никога.
За свежест на дрехите ползвам омекотител или гранули.

# 74
Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините? Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?

Стилът неминуемо се промени през годините, но мога да кажа, че дрехите, които останаха като мои фаворити от тинейджърските години и до днес това са дънките- изключително удобни и създаващи добра визия дори в офиса.
Дрехите и смежеста им най- вече се постига чрез добри и качествени препарати. Ленор е много подходящ за запазване на мекота и цвят, а чувството за парфюмиране на дрехите е уникално и любимо.

Общи условия

Активация на акаунт