Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 543
  • 421
  •   1
Отговори
# 75
Като млада се обличах доста предизвикателно - къси поли, роклета, високи токове ... кифленска работа. Сега се обличам предимно спортно, гледам да ми е удобно, но лятото продължавам да нося изключително и само рокли , промени се само дължината.
Дрехите си запазвам с често пране на къси програми и ниски градуси. Считам, че когато дрехата се пере след всяко носене, няма нужда от кой знае какво пране - само да падне прахоляка и "аромата". Използвам перлите на Ленор в комбинация със същия омекотител, и когато пера една дреха често, ароматът като че ли се натрупва.

# 76
разкажете ни как се промени вашият стил през годините? Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?

Винаги съм се обличала удобно, с панталони. След тийнейджърството включих дълги рокли. Винаги ползвам омекотител, най-често ЛЕнор, а напоследък реших, че ще пробвам и перлите.

# 77
  • Пловдив
Добрия омекотител е като хубави парфюм... колкото и да се е променял стила ми през годините  свежия , дълготраен и приятен аромат винаги ме съпътства.

# 78
  • София
Стилът ми се промени тотално с времето, но трябва да отчетем че и то се променя.
Започнах да нося едноцветни дрехи, комбинирайки ги помежду си, а обувките и неизменната раница да бъдат подправката на визията, давайки някаква разчупеност.
Тотално загърбих всякакви щампи, картинки, надписи и лога. Все по-често посягам към спортни обувки, шорти и едноцветна тениска за топлите дни. Не нося и черно, от много години.
Тийнейджърските години минаха в тих бунт - с нарязаните дънки, военни кубинки и карирани  ризи.
Всичко дотук логично изисква тотална промяна в гардероба, вероятно два пъти е била мащабна - в края на пубертета и към средата на 30те.
Приятен аромат на дрехите постигам с подходящи препарати, да.

# 79
  • Враца
Стилът ми се променя спрямо годините  и мисля, че така е правилно. Като тинейджърка носех къси потници и блузки, дънки с много ниска талия или много къси панталонки. Естествено с времето започнах да нося по дълги блузи под пъпа и по дълги панталонки. Когато забременях с първото си дете, рязко смених гардероба. Не си представях майка да носи такива дрехи. Сега след 2 деца рядко обличам къси панталони и честно казано не се чувствам много комфортно, макар, че не са и много къси. Обичам да сменям гардероба си от спортни към официални дрехи и обратно. Свежестта на дрехите запазвам с омекотител Ленор + парфюмните перли, които са страхотни. Ако все пак някоя дреха е седяла прекалено дълго в гардероба и се е измирисал омекотителя, използвам ароматизиран спрей за дрехи.

# 80
Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините?
Определено стилът ми се промени много. Като тийнейджърка и млада девойка носех къси поли, обувки с висок ток, по-тесни и впити по мен дрехи. С годините започнах да залагам на по-удобният спортен или спортно-елегантен стил. Вече предпочитам кецове вместо токчета, дънки и панталони вместо къси поли и нежни и елегантни рокли, подходящи за възрастта ми.
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри?
Различни през различните етапи на тийнейджърството. От къси поли до 7/8 панталони. Носила съм дънки, спортни тениски, къси роклички. Много следях какво и модерно да се носи сред тийнейджърите и опитвах да съм в крак с модата.
Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често?
Целият гардероб не, но всяка година гледам да подновя част от дрехите си, защото ми омръзват и искам нещо ново.
Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Успявам. Използвам омекотител. Ленор беше първия омекотител, който съм изпробвала. Тъй като като млада обичах да пазя дрехите си, често ми се е случвало да ги пера на ръка и след това да ги потапям в леген с вода и разтворен Ленор. Още помня нежния аромат на Ленор, който се носеше.

# 81
Любимите ми дрехи баяха дънки , а и  сега също.Не съм променяла изцяло гардероба. Дрехите ми винаги са с приятен аромат, използвам  винаги Леонор .

# 82
Разбира се, че стилът се е променил с годините, като тийнеджър носех основно дънки и пуловери, сега служебните ангажименти не позволяват такова облекло. Винаги ползвам омекотител при прането, за запазване на тъканите и за аромат. Всички продукти на Ленор имат чудесен аромат и дрехите ухаят много приятно.

# 83
разкажете ни как се промени вашият стил през годините?
Стилът ми през годините се е променял не само според модните тенденции, а и поради дрес кода необходим за позицията на която работя.
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри?
Предимно дънки и блузки/тениски. Сега бихме го определили като ежедневен.
Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често?
Случвало ми се е при смяна на работата и при рязко напълняване/отслабване. Последно миналата година ми се наложи, защото отслабнах и дрехите не ми ставаха.
Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Успявам да ги съхраня свежи, тъй като не обичам претъпкани гардероби и имам няколко неща, които нося/пера редовно. Сезонните дрехи съхранявам прибрани в калъфи за дрехи, което ги предпазва от прах, но все пак преди да ползвам отново ги изпирам.

# 84
Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините? Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Пред тийнейджърските години залагах на доста цветни дрехи, което не съчетавах кой знае колко (сега мисля така). С годините започнах сериозна работа и така си изградих стил ежедневно официален. В момента се обличам в същия стил на работа, а през почивните дни обичам спортни свободни дрехи. Не ми се е случвало да сменям целия гардероб наведнъж. Добрият аромат на дрехите постигам с качествен омекотител Ленор, ухаят страхотно много дълго време. Дебелите зимни якета миришат на омекотител дори след цял сезон чакане в гардероба.

# 85
  • софия
Неизбежно е стилът и вкусът на човек да се променят с годините. Никога не съм променяла изцяло гардероба си, случва се постепенно в течение на времето.
Поддържам дрехите свежи и с аромат като ги пера редовно с хубави препарати.

# 86
  • София
Винаги съм обичала спортни дрехи. За щастие работата ми позволява да се обличам спортно. Не знам как бих издържала цял ден с риза и сако примерно. Все нищо ме подпира, души или изнервя.
Дрехите ми миришат винаги свежо, защото от години позвам качествен перилен препарат + ароматните перли. Също така редовно пускам пералнята на цикъл за самопочистване. Така избягвам миризмите на застояла вода.

# 87
Винаги съм предпочитала спортно елегантния стил и ароматите на Lenor.

# 88
  • София
Стилът ми не се е променил кой знае колко през годините. За съжаление често ми се налага да сменям гардероба си, защото теглото ми варира, поради здравословни проблеми. Освен това, логично е, всеки сезон да се сменят дрехите от предишния. За това е нужно да се ползват качествени препарати!

# 89
Наскоро открих парфюмните перли на Ленор. От тогава, те са нещо,без което не оставаме у дома. ❤️
Относно гардероба, когато бях ученичка,гледах все да съм "модерна". Голият кръст,без боди... Не щадях тялото си!
Сега обичам да ми е комфортно,топло през зимата,проветриво през лятото.
Един единствен път,реших да изхвърля всички дрехи, които са ми малки.
3 месеца след тази случва, аз бях -18кг.
Май скоро трябва пак да изхвърля всичко малко, че след раждането... Няма да ви казвам колко + съм..

Общи условия

Активация на акаунт