Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 545
  • 421
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте!
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Любимите ми дрехи бяха дънки и тениски. Не съм променяла изцяло гардероба, обличам се горе долу според актуалната тенденция. Дрехите ми винаги са с приятен аромат и  използвам с удоволствие Ленор.

# 91
Здравейте, включвам се в темата с благодарност за дадената ми възможност да тествам продукти на  Lenor.
Винаги съм се стремяла при избора ми на перилни препарати на първо място да търся качествено изпиране, постигнах го според мен, не се водя от аромат и затова ползването на други добавки до този момент не е бил на дневен ред.
Но винаги има първи път, ето, че се появи и в моята рутина с прането." Виновни" са тези от снимката.

Как ги тествах:
От много години съм запазила в гардероба си  дънки, които много харесвам като модел и марка, но след изпиране не ми миришеха на свежо, вероятно от боите. Спомних си за тях с желание отново да присъстват в гардероба ми, с голямо задоволство сега след изпирането им това е факт , ще ги нося.  С тези перли

/ има много удобна капачка за дозиране, слагат се директно в прането/ виждате колко сложих и добавен омекотител  една средно пълна капачка , резултата е, че вече втора седмица аромата е уникален. Определям го като свеж и наситен на пролет.
С перлите в син цят изпрах спален комплект, който имам от отскоро и харесвам много като материя и десен, но след изпиране не е такъв аромата какъвто очаквам.
И така една не пълна капачка от сините перли и толкова омекотите. Пране на 60гр. дълга програма 2.30 чАса с допълнително изплакване. Не пълзвам сушилня, нямам. Суших на открито, времето бече приятно и слънчево.  Действието на препаратите се усеща много силно при приключването на прането, остава и след като изсъхне. А как ухае в апартамента и гардероба, вероятно се досещате? Уникално, на свежо и чисто. Прекрасно.
В заклячение смело мога да кажа, че продуктите са наистина качествени и много добро решение за потребители търсещи отлично ароматизирани дрехи и  домашен текстил.

Благодаря,  Lenor.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 14:22 от Пролетно цвете

# 92
Със сигурност през годините се е променял стилът ми на обличане. През свободното си време все още обичам да нося дънки с тениска/блуза, както през тинейджърските ми години. В работата пък залагам повече на офис стила. Като цяло на този етап предпочитам минимализма и качеството в облеклото. За да запазя дрехите си меки и със свеж аромат използвам от доста време омекотител Lenor. Перлите на марката все още не съм пробвала.

# 93
Разбира се , че стила се променя с годините, имам любими дрехи но любимия аромат на син ленор не се променя с години.

# 94
Винаги съм харесвала спортно-елегантния стил и се старая да го следвам. Харесвам Ленор, любим ми е аромата gold orchid.

# 95
Прането винаги ухае невероятно с аромат на Ленор.
Винаги използвам при всяко пране.

# 96
Усещам се, че напоследък залагам все повече на естествени материи и качество. Успявам да съхраня дрехите свежи и с приятен аромат като в края на всеки сезон ги изпирам задължително с омекотител преди да ги прибера. Така си гарантирам свеж аромат когато дойде време отново да ги облека

# 97
  • Велико Търново
Стилът ми не се е променил много през годините. Нося си дънките, но блузите ми са една идея по изчистени от преди. Не се водя по модата, но дрехите ми винаги ухаят приятно.

# 98
Последно време се усещам,че доста повече ме влече по-елегантен стил или по друг начин казано по-женствен, по-улегнал стил. От както родих ми се налага да сменя целия си гардероб и определено усещам,че ми харесват по-различни неща - предимно рокли, палта за зимата,сака. Явно раждането и това промени в мен. Преди бях по-спортна. Обожавах да си ходя с дънки, маратонки и някоя свежа блузка или тениска. Дрехите ми винаги имат приятен аромат, защото не пропускам да слагам добър омекотител като Lenor.

# 99
Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините? Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Стила май винаги е бил един и същ - спортно елегантен, удобен и цветен. През тийн годините имах един кратък период от черни дрехи. Не променям гардероба си драстично, внасям само свежест с някоя нова и различна придобивка. Обожавам перлите на Ленор, особено жълтите! Това е тайната за запазването на дрехи ни свежи за по-дълго.

# 100
Променя ми се стилът. Преди носех само черно. Сега плвече цветно, спортен стил. Запазвам свежи дрехите и с добър аромат на свежест като използвам омекотител Ленор. Перлите още не съм ги пробвала, макар че съм ги виждала.

# 101
  • София
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри?
В училище задължително бяхме с униформи, което не позволяваше особен стил, а в свободното си време залагах главно на дънки, блузки/пуловери, поли и рокли.

Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често?
Да, случвало се е, когато смених работата и се наложи да премина от спортно-елегантен в много строго официален и консервативен стил.

Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Старая се, защото обожавам хубавите аромати. В младостта си обичах да слагам сапуни между дрехите, за да миришат приятно, защото тогава нямаше омекотители и специални продукти за целта. Сега ползвам задължително омекотител, но понеже ароматът не се задържа дълго, ползвам допълнително ароматизатори за гардероб.

# 102
  • Вдън горите тилилейски
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?

Като тийнейджър носех основно дънки с тениска или пуловер. Никога не съм променяла изцяло стила си на обличане, но все пак е имало някакви промени в зависимост от модните тенденции и поводите. С омекотител Ленор наистина успявам да запазя за дълго свежестта и аромата на дрехите. Няма да забравя една дънкова пола изровена от дълбоките архиви, която след толкова години при разтъркване ухаеше на любимия син Ленор Smile

# 103
  • София
Стилът ми се е променил много малко. Обичам дрехите ми да са удобни. Все пак като млада гледах да се обличам малко по-елегантно, а сега вече държа само на удобството. Simple Smile

Не, не съм сменяла изцяло гардероба си.

За свежест използвам омекотители, но с удоволствие бих пробвала и перли.

# 104
Като тийнейджър носех предимно дънки и широки блузи. Сега се обличам по-елегантно, повечето пъти с панталони. Обожавам Lenor и нямам търпение да опитам и перлите!

Общи условия

Активация на акаунт