Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 043
  • 309
  •   1
Отговори
# 270
Ексфолирам и овлажнявам ходилата редовно, защото са адски сухи през лятото. Не съм пробвала дезодориращ продукт и би ми било интересно 🙂

# 271
Грижа се за стъпалата и ходилата си като ги ексфолирам и мажа с кремове. Имам проблеми целогодишно с обилно изпотяване, поради хормонален дисбаланс. С удоволствие бих изпробвала Вашият продукт.

# 272
Почиствам ги, ексфолирам ги и ползвам  овлажняващи кремове.

# 273
  • Горна Оряховица
Грижа се за ходилата си, като нанасям богати, хидратиращи продукти, тъй като кожата ми там е много суха. Бих се радвала да пробвам дезодориращата Ви пудра.

# 274
Не правя нищо специално. Бих се радвала да пробвам пудрата, защото краката ми се изпотяват доста и миришат.

# 275
  • Бургас
Имам обувки, които много харесвам , но много вмирисват краката , използвам разни ароматизатори , бих се радвала да пробвам и пудра.

# 276
През лятото зачестявам със солените вани за крака, тъй като това ми помага да намаля изпотяването на ходилата. Веднъж на две седмици ползвам пемза, тъй като много бързо кожата се дехидратира и загрубява. При много топло време наблягам на пудра по ходилата. но за момента не съм намерила моята. В случай на необходимост вечер слагам хидратираща маска, за да смегча загрубелите участъци.

# 277
Премахване мъртвата кожа на ходилата за гладки петички. За съжаление, доста се потят краката и дланите ми, но не съм ползвала досега пудра. С и интерес бих пробвала пудрата за крака на SNB.

# 278
Не полагам специални грижи за стъпалата си, но понякога се притеснявам да не миришат, така че пудрата определено би ми помогнала да се чувствам по-уверена.

# 279
  • София
Ползвам различни хидратиращи кремова, ексфолирам ги, кисна ги в хладка вода. С удоволствие бих тествала и тази пудра

# 280
Пробвам различни продукти, още търся подходящия за мен

# 281
Използвам ексфолиант и специален крем за стъпала. Понякога ходя на педикюр. Много трудно си намирам удобни отворени обувки, затова ходя със затворени и ще ми е интересно да пробвам такъв тип продукт.

# 282
През лятото всяка вечер нанасям хидратиращ крем, но бих опитала и друг продукт.

# 283
  • София
През лятото по често жи мажа с крем.
И доста ми се изпотяват. До сега не съм се сещала за пудра.

# 284
Краката и по-специално петите ми много страдат, особено щом тръгнем боси.
Всяка вечер накисвам в хладка вода със соли, използвам ексфолиант, а след това слагам крем.

Общи условия

Активация на акаунт