Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 039
  • 309
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Използвам скраб и силно хидратиращ крем, тъй като обичам да ходя боса през лятото и кожата силно загрубява.

# 46
  • Русе
Аз нямам проблем с ходилата, но мъжете в къщи имат, изпотяват им се краката в обувките и постоянно ползват пудра.

# 47
Много крем за ходилата и спрей за затворени онувки.

# 48
През лятото се грижа за ходилата си, като поддържам добра хигиена, овлажнявам кожата, нося удобни и проветриви обувки, използвам слънцезащитен крем и редовно масажирам краката си. Понякога се появяват мехури или мазоли, но тези мерки помагат за намаляване на дискомфорта.

# 49
Лятото задължително отделям специално внимание на ходилата си. Хидратирам ги, защото много се изсушават. Ходя на педикюр. Бих използвала с удоволствие дезодорираща пудра за крака.

# 50
През лятото мия често краката, ексфолиирам ги и мажа подхранващ лосион.

# 51
Ежедневно използвам крем за крака, а останалата грижа за крачетата е поверена на салона, в който ми правят педикюра. За щастие проблеми не съм имала към този момент.

# 52
Отделям повече време на ходилата си през лятото, тъй като имат склонност към потене, а това води и до голям дискомфорт за мен. Ходя на педикюр, ежедневно търкам с пемза, хидратирам и пръскам със спрей ходилата. Ще се радвам да опитам тези продукти, тъй като съм много доволна от марката.

# 53
Пробвала съм какво ли не,но все още търся подходящият за мен.

# 54
Използвам скраб и си правя солни бани, също така използвам кремове, които овлажняват. До този момент не съм намирала точния продукт и бих пробвала пудрата за крака.

# 55
  • София
Ходя доста често на педикюр, защото лятото ходя с ниски отворени сандали и кожата на стъпалата ми бързо изсъхва и загрубява.

# 56
Грижа се за ходилата си като нанасям ежедневно хидратиращи продукти. С удоволствие бих пробвала дезодориращата пудра на SNB professional.

# 57
Моята грижа за ходилата се състои в често използване на ексфолиант и електрическа пила, както и често използване на хидратиращи кремове. Козметиката на SNB е страхотна и с удоволствие бих пробвала тази пудра, тъй като през лятото има нужда от такъв продукт.

# 58
  • Дупница
Грижа се за ходилата си, като екфолирам доста често и мажа овлажняващи кремове сутрин и вечер. Имам много проблеми с ходилата и трудно се справям с проблемите. Бих опитала с удоволствие пудрата.

# 59
Основно ходя със затворени обувки и за това гледам да оставям краката да дишат, когото имам такава възможност. Ексфолирам и правя кратки масажи. Овлажнявам също след баня.

Общи условия

Активация на акаунт