Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 336
  • 309
  •   1
Отговори
# 60
Ползвам крем за крака, правя си вани със соли.

# 61
Използвам пила, скраб и хидратиращ крем за крака

# 62
С удоволствие бих използвала пудра за крака.
Поддържам се като ходя редовно на педикюр и мажа краката с охлаждащ или омекотяващ крем.

# 63
  • София
През лятото грижата за ходилата като цяло е една идея повече. Налага се да използвам, пила и пемза регулярно, а всяка вечер нанасям хидратиращи продукти. С удоволствие бих пробвала пудрата на SNB professional.

# 64
Гледам да нося обувки с естествена кожа(поне отвътре) и ползвам хидратиращ крем за крака. Никога не съм използвала пудра досега, дори не бях виждала такъв продукт.

# 65
През лятото редовно ексфолирам, но проблемът с изпотяването на ходилата все още не съм решила. С удоволствие бих пробвала пудрата за крака на SNB.

# 66
Ексфолиирам краката, но в топлото време се потят и с удоволствие бих изпробвала пудрата за крака на SNB.

# 67
Грижата за краката ми е най-трудното нещо - каквото и да правя петите са ми много сухи и все се пукат. Честно казано съм малко скептична към нишестето като съставка за този тип грижа, но бих пробвала

# 68
Не полагам големи грижи за стъпалата си, а трябва. Ползвам друга козметика на SNB и съм доволна, сигурна съм, че и пудрата ще е супер

# 69
Работата ми изесква целогодишно да нося затворени обувки и през лятото краката ми се изпотяват. Като грижа - ползвам Одорекс и редовно почиствам стелките наобувките си, но бих опитала и тази пудра.

# 70
  • Варна
Използвам пемза и спрей за крака. Краката ми се потят и бих пробвала пудрата.

# 71
Грижа се за ходилата си като нанасям овлажняващ крем вечер преди лягане. Обичам да експериментирам и с удоволствие бих ползвала дезодориращата Ви пудра.

# 72
  • Вдън горите тилилейски
Правя периодично бани със соли и масло от чаено дърво, използвам дездориращи спрейове за освежаване и наблягам на обувките от естествена кожа. Лятото обаче краката се прашат повече в сандалите и чехлите, потят се повече и това неизбежно води до неприятни миризми. Досега не съм ползвала дездорираща пудра, но определено привлякохте вниманието ми.

# 73
Ексфолирам винаги в банята, а вечер използвам крем за ходилата задължително.

# 74
През лятото грижата за ходилата е особено важна, тъй като топлото време и повишената активност могат да предизвикат различни проблеми като изпотяване, неприятна миризма и дори кожни раздразнения. Ето как се грижа за ходилата си през лятото и какви продукти използвам:
Ежедневно миене и подсушаване: Всеки ден мия краката си с хладка вода и мек сапун, след което ги подсушавам добре, особено между пръстите, за да предотвратя развитието на бактерии и гъбички.
Използване на ексфолиант: Редовно използвам ексфолиант за крака, за да премахна мъртвите кожни клетки и да предотвратя образуването на мазоли и груба кожа.
Хидратация: Нанасям хидратиращ крем за крака всяка вечер преди лягане, за да поддържам кожата мека и еластична.
Честа смяна на чорапите: Сменям чорапите си ежедневно и предпочитам такива, направени от дишащи материали като памук или бамбук, които помагат за абсорбиране на влагата.
Вентилация на обувките: Избягвам носенето на същите обувки всеки ден, като им давам време да се проветрят. Използвам и специални стелки, които абсорбират влагата и намаляват неприятната миризма.
Да, понякога през лятото се случва да страдам от дискомфорт, свързан с изпотяване и неприятна миризма на краката, особено ако съм бил активнa през деня или съм носилa затворени обувки за дълго време. В такива случаи бих използвалa Дезодорираща пудра за крака с телесен цвят и нишесте, прополис и лавандулово масло SNB. Този продукт би ми помогнал да поддържам краката си сухи и свежи, като абсорбира излишната влага и предотвратява развитието на бактерии и гъбички. Лавандуловото масло би добавило успокояващ и приятен аромат, а прополисът би подпомогнал заздравяването на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт