Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 346
  • 309
  •   1
Отговори
# 75
Използвам ексфолиращ продукт и понякога крем за крака, но когато съм на работа се налага да нося затворени обувки и през лятото с оглед етикета и би било интересно да пробвам нови продукти.

# 76
През лятото най-често за ходилата използвам скраб, охлаждащи и ексфолиращи лосиони и други средства, удобни обувки от естествени, дишащи материали.

# 77
Трудно ми е, много се изпотяват особено на работа.

# 78
Ежедневно хидратирам ходилата с крем, а през няколко дена ги търкам с пила за пети, за да имам мека и гладка кожа.

# 79
Редовно ексфолирам и овлажнявам ходилата си. Бих изпробвала пудрата - с удоволствие.

# 80
Полагам основни грижи за краката ми през лятото без да изпадам в маниакалност.
Всеки ден ексфолииране с пемза и преди лягане намазване с крем /сменям ги/.
Дезодориращата пудра бих ползвала, полезен продукт е.

# 81
Използвам пила за стъпала един път седмично, по време на баня. Рядко се налага да ползвам ексфолиант , тъй като нямам загрубяла кожа все още. Хидратирам всеки ден преди лягане. Леко масажирам , когато се чувствам уморена . Правя контрастни душове за освежаване .

# 82
Използвам крем за крака. Бих опитала пудрата.

# 83
Често ми се изпотяват краката постоянно съм със маратонки използвам пудри за крака и дезодоранти с удоволствие бих опитала този продукт

# 84
  • Враца
Ежедневно почистване и измиване.
Не съм пробвала дезодориращ продукт и би ми било интересно.

# 85
От дискомфорт страдам ако нося неподходящи обувки. През лятото, когато е топло краката се потят повече, подуват се и често изпитвам дискомфорт. Старая се да ходя по възможност с обувки, които не стягат и не спарват ходилото. Използвам различни продукти за да останат краката ми сухи и да не се спарват.

# 86
Целогодишно се грижа за педикюра си. Петите ги ексфолирам, понякога ползвам соли и задължително хидратирам с подходящ крем. Ходя на високи токчета и грижата за ходилата е едва ли не задължителна. В жегата естествено краката ми се изпотяват. Повечето дезодоранти и талкове, на които съм попадала, са с много неприятен бял цвят пудра.

# 87
Грижа се като всяка седмица ексфолирам с пемза и след това нанасям крем и спя с нето. Работя със затворени чехли лятото и понякога се случва да изпитвам дискомфорт. С удоволствие  бих тествала  пудрата.

# 88
  • in Wonderland
През лятото мия често краката, ексфолиирам ги и мажа подхранващ лосион.

# 89
  • Sofia, Bulgaria
През лятото мия по-често с краката, когато имам възможност ги обливам със студена вода. Отстранявам мъртвата кожа с пила и вечер мажа с крем. Бих използвала пудрата, защото потенвето е достапо-обилно през лятото.

Общи условия

Активация на акаунт