Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 348
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
Редовно ексфолирам кожата на петите и нансям крем. През лятото ходя със сандали, но понякога когат обувам маратонки, използвам продукти, които да предотвратяват неприятна миризма и изпотяване.

# 91
  • София
Грижа се за краката си и разбира се, ходилата си. Обикновено след баня ги почиствам и оформям, сладам им овлажняващ крем, а често ползвам и пудра.

# 92
През лятото ходилата не ги глезя особено много, полагам основни грижи. Най-често използвам охлаждащи и ексфолиращи продукти, когато съм у дома, също така хидратирам. А относно изпотяването на ходилата - там залагам на удобни обувки от естествени, дишащи материали. С удоволствие бих опитала пудра срещу изпотяването, защото работата ми не позволява да съм с отворени обувки или сандали.

# 93
Изполвам козметика за загрубяла кожа, както и хидратиращи продукти. Случва ми се да изпитвам дискомфорт, да, затова ми е интересно да пробвам пудра за крака.

# 94
  • Пазарджик
Грижа се за ходилата си, като нанасям богати, хидратиращи продукти, тъй като кожата ми там е много суха. Бих се радвала да пробвам дезодориращата Ви пудра.

# 95
  • Пловдив
Редовно ексфолирам, мажа с кремчета за крака, но работя с медицински чехли и тази пудра би ми била от полза. 🍀

# 96
  • Велико Търново
Грижа се целогодишно за ходилата си - скраб, крем, маска за крака, а обувките пръскам и слагам талк. За мен е от изключителна важност хигиената на краката, чистотата на обувката отвътре и разбира се усещането да ти е свежо и приятно както когато се събувам, така и когато се обувам.

# 97
Използвам Ваш продукт, от който съм доволна. За съжаление много бързо ми се образува мъртва кожа и трябва да ексфолирам всяка седмица, за да изглеждат добре. Бих тествала пудрата, защото след по-дълга разходка краката ми се изпотяват и е неприятно.

# 98
Ходя на педикюр. Нищо специално не ползвам за мазанв/пръскане. С удоволствие бих пробвала пудрата, защото работя със затворени обувки.

# 99
  • София
Привет от морето! Използвам скраб и хидратиращи по-мазни лосиони, но бих опитала и друг вариант с удоволствие.

# 100
  • София
През лятото най-честите процедури на краката при мен са ексфолиране и мазане с крем. С удоволствие бих използвала дезодориращата пудра.

# 101
Ходя редовно на педикюр, основно за да се погрижат за ходилата ми. В къщи използвам различни кремове за крака. Бих използвала пудра за крака SNB особено когато навън е 40 градуса.

# 102
  • Варна
Кожата на краката ми е суха и загрубяла. Ексфолирам, но рядко мажа с кремове. Често се случва да се изпотяват в летния период. С удоволствие бих изпробвала дезодориращата пудра.

# 103
От години имам проблем с ходилата, въпреки че се опитвам да полагам необходимото за доброто им състояние.  Почти непрекъснато са потни, груби и или студени, или туптящи...
Най-голям проблем ми е "хлъзгането" в летните обувки и дано този препарат ми е решение, в случай че го спечеля( ако не, то вече имам информация и ще го пробвам).

# 104
Все още не съм открила подхидящ продукт за моите крака през лятото. Обикновено си купувам пили, пилинги за крака, различни масли и лосоони за крака. Случва ми се приплъзват краката в сандали, когато е топло.

Общи условия

Активация на акаунт