Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 349
  • 309
  •   1
Отговори
# 105
Лятото ползвам много хидратиращи продукти,защото много бързо ми загрубяват ходилата. С удоволствие бих дала на тийна вкъщи да пробва дезодориращ продукт ,тъй като е целогодишно с маратонки

# 106
Използвам всеки ден пудра за крака, защото краката ми се спарват и имам гъбички между пръстите. Отделно си правя вана заради загрубелите пети, които после мажа със специален крем. Ще се радвам да тествам вашия продукт.

# 107
През лятото краката ми се потят много, подуват се и усещам тежест в тях. Поради изпотяването често се образуват кожни раздразнения между пръстите. Използвам превантивно антимикотични кремове и правя бани с вода, оцет и сода бикарбонат.

# 108
През лятото задължително почиствам, ексфолирам и овлажнявам краката си, но тъй като ми е студено от климатицие в офисите нося затворени обувки и понякога се получава неприятно запарване и изпотяване срещу което би помогнала дезодоритащата пудра на SNB

# 109
Аз редовно ексфолирам петите и възглавничките, както и изрязвам сухи кожи. Мажа всяка вечер богат крем. Понякога имам нужда от продикт като тази пудра.

# 110
Грижите които полагам са едни и същи през всички сезони, но когато времето е топло се налага да са по-чести. Ексфолиром редовно, нанасям овлажняващи кремове вечер, когато преценя че имам нужда. Избирам си дишащи материи и естествена кожа за обувките си, с отлед на комфорта и здравето на ходилата ми.
Използвам дезодоранти под формата на спрейове, пудра като описаната до сега не съм, но ми звучи много добре и бих я пробвала и нея.

# 111
Ходя на педикюр,  редовно ексфолирам използвам  крем за крака.Бих тествала и пудрата.

# 112
  • Пловдив
Целогодишно използвам овлажняващи кремове (мазила) и ходя на педикюр.

# 113
Бих пробвала пудрата за крака, тъй като през повечето време ходя със затворени обувки. В годините назад съм ползвала спрейове и пудри.

# 114
Грижа се за ходилата с редовна смяна на обувките. Ползвам спрей за крака и бебешка пудра, заради изпотяването. Бих пробвала пудрата на SNB с удоволствие.

# 115
Използвам пила и хидратиращи кремове. Бих пробвала пудрата.

# 116
Ексфолирам с въртяща приставка при нужда, често нямам проблеми с напукана кожа, просто добра хигиена.

# 117
  • В Космоса
Ползвам ексфолиант и овлажняващ крем, спрей за крака и обувки. Бих пробвала и дезодорираща пудра.

# 118
  • София
Задължително ходя на педикюр веднъж месечно, всеки ден хидратирам ходилата, защото кожата ми е суха и използвам дезодорант за крака.

# 119
През цялата година стъпалата ми се потят. С удоволствие бих пробвала вашата пудра с естествени съставки

Общи условия

Активация на акаунт