Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 053
  • 309
  •   1
Отговори
# 30
Ексфолиант,кремове подходящи нанасям.Но за сега не съм намерила продукт от който да съм възхитена.

# 31
Използвам хидратиращи продукти за сухата кожа там и бих използвала с удоволствие пудрата.

# 32
Лятото кожата на ходилата ми е суха, и затова предпочитам затворени обувки, но в тях се изпотяват. Правя пилинг и често, хидратирал и целогодишно ходя на педикюр

# 33
  • Бургас
За съжаление, не се грижа кой знае колко през лятото. Веднъж в седмицата мага с хидратиращ крем. Иначе, проблемите ми са свързани най-често с прашки, които получавам, докато краката ми свикнат с различните сандали и чехли.

# 34
Използвам всеки ден пудра за крака, защото краката ми се спарват и имам гъбички между пръстите. Отделно си правя вана заради загрубелите пети, които после мажа със специален крем. Ще се радвам да тествам вашия продукт.

# 35
  • София
Само ексфолирам стъпалата, но основният проблем е потенето, с който не знам как да се справя. Пудрата звучи много обнадеждаващо.

# 36
  • До морето...
Грижата, която полагам за ходилата си е пилинг и мазане с крем,защото в противен случай не са глади и меки.Когато обуя затворени обувки,използвам пудра ,за да не се потят.

# 37
Нанасям крем и 1-2 пъти седмично ексфолирам.

# 38
Използвам пемза и пудра за крака

# 39
Почиствам ги, ексфолирам ги и ползвам  овлажняващи кремове.

# 40
  • София
Ексфолирам често със скрабове и пемза и непрекъснато хидратирам ходилата, защото са много сухи. През лятото краката ми се потят в сандалите и се плъзгат неприятно.

# 41
Ексфолитам с маска за крака, после крем  за крака овлажняващ.

# 42
През лятото ходя със сандалки и ходилата ми са изложени на непрекъснато напрежение. Грижа се за ходилата си, като екфолирам през няколко дни, а всяка вечер нанасям овлажняващи кремове.
С удоволствие бих тествала дезодориращата пудра като се надявам, че ефектът ще е в намаляване на потенето.

# 43
Такава дезодорираща пудра бихме ползвали цялото семейство. Краката ни се изпотяват.
Под душа използвам пила за пети, след това мажа с омекотяващ специален крем. И спрей пръскам, особено сега с отворени обувки.

# 44
Грижа се за ходилата си, като екфолирам доста често и мажа овлажняващи кремове вечер.
Иначе през деня се изпотяват, и с удоволствие бих ползвала дезодориращата ви пудра. (използвала съм преди време и бях много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт