Спечелете и тествайте дезодориращата пудра за крака на SNB

• 6 331
  • 309
  •   1
Отговори
# 15
Бих пробвала пудрата за крака.

# 16
  • Пловдив
как се грижите за ходилата си през лятото и случва ли ви се да страдате от дискомфорт, за който бихте използвали Дезодорираща пудра за крака с телесен цвят и нишесте, прополис и лавандулово масло SNB.

Цяло лято ходя с отворени обувки / сандали, та в този ред на мисли не се притеснявам от поява на лоша миризма и запотяване на краката. През лятото имам проблем с напукването на кожата и използвам кремове за крака.
Иначе пудра би свършила работа на мъжа ми, който носи всеки ден затворени обувки на работата си, краката им се сваряват /говоря за кубинки/. Та не е толкова важно да е дезодорираща пудрата, а най-вече да предпазва от изпотяване и задържане на влагата в обувките. Той ходи задължително с чорап с възможно най-голямо съдържание на памук.

# 17
  • Бургас
Използвам пемза и мажа с крем. Краката ми се изпотяват бързо целогодишно. Ползвам пудра за крака също целогодишно. Със сигурност бих ползвала Дезодорираща пудра за крака с телесен цвят и нишесте, прополис и лавандулово масло SNB.

# 18
Използвам ексфолираща маска, вечер крем за крака и обичайния педикюр ✌️
През лятото, когато се носят отворени обувки, кожата на краката изсъхва много.

# 19
  • Плевен
Грижа се следвайки вечната максима - "Движението е здраве, а здравето е живот". Да, случвало ми се е да имам дискомфорт когато съм била с лошокачествени обувки (чехли, сандали, ботуши, маратонки и т.н.), въпреки цената на която съм ги закупила.

# 20
Лятната грижа за ходилата ми не се различава особено от грижата, която полагам през другите сезони. Периодично ексфолиирам и ползвам хидратирещи кремове. Избирам си чорапи и обувки от естествени материи и понякога ползвам дезодорант за крака.

# 21
Ползвам хидратиращ крем, лосион за крака, както и пила за стъпалата. С удоволствие ще пробвам дезодориращата пудра.

# 22
Винаги съм имала хиперизпотяване в крайниците и докато при ръцете е някак по-лесно за преодоляване, на краката винаги ми е изключително трудно. Особено през лятото, носенето на сандали е трудно, а затворените обувки, още повече усливат дискомфорта.

# 23
Ексфолиране поне веднъж седмично и когато се сетя се мажа с бебешкия лосион за тяло на детето 😅

# 24
Най- голям проблем са ми напуканите пети. Тях редовно ексфолирам и им се дразня. Лятото за излизане на бързо много искам да си сложа маратонките на бос крак и често ми се изпотяват. Такива продукти биха ми били от полза за тези случаи.

# 25
Редовна ексфолация,само памучни чорапи,редовно освежаване,измиване,подсушаване Simple Smile

# 26
Ексфолирам веднъж седмично ходилата, всяка вечер нанасям крем. Ползвала съм такъв спрей на друга марка с талк и не видях голям резултат. С удоволствие бих тествала и Вашия продукт.

# 27
пемза за крака за прехаване на мъртвите клетки. С удоволствие бих пробвала продукта ви.

# 28
  • Варна
  Всяко лято почва обилно потене по ходилата ми. Без значение боса ли съм, със чехли, сандали, обувки-тече. Поне няма мирис. Правя бани с хвойна/лавандула, понякога слагам царевично нишесте/талк  на тънко чорапче, но в горещините става лошо...Крем, спрей  и део-абсолютно не!
 Може би тази пудра ще ми помогне?

# 29
Ексфолирам и овлажнявам ходилата редовно, защото са адски сухи през лятото. Задължително масаж, педикюр. С удоволствие бих пробвала дезодориращ продукт на SNB. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт