Отговори
# 150
Ще ти замръзнат ноктите, остави на мен.

# 151
С тоз маниер на промотиране няма да ѝ земе висока цена. :>

Е що да не и вземе - научена и то с опит за късане на чорапогащи. Който я вземе няма да губи време да я учи. Grinning
Той ще има да се учи... ама тва друг въпрос😀

# 152
  • Пловдив
Саше, качество, каке. Не количество. Тия неща не се учат с превъртане на километража. Затва има и разлика в класите. Ма ти знаеш. И при камионите е така. Wink

За камиони/коли не е много релевантно сравнението. Качественият камион/кола и с превъртян километраж си е качествен. А евтинджоса и без да му превърташ километража ще си е евтин и бързо амортизаращ се.

# 153
Ще ти замръзнат ноктите, остави на мен.
Ще ми купиш нови. Да мрат душманите. Joy
..
Днес разносвах The Scent Private Accord for Her Hugo Boss, който упорито тикам към размените с претенциозната му заявка за какао, кафе и мандарина. Спомних си, че го взех, защото обичам шоколадови неща с портокалови корички. Почти като бонбони черноморец, ама не баш. Ами, Бос не е моят бранд. Ще го изпръскам или за дезинфекция или да си ароматизирам шалове, шапки, ръкавици, ецетера.
https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-The-Scent-Pri … or-Her-50875.html
...
Саше, ок. Ама качествения камион не всеки може да си го позволи. А и не го карат всички.

# 154
страдам за обонянието си
днес пръснах нещо любимо и доста интензивно - усещах го 15 минути, а знам, че може да държи 15 часа Confused
доставих удоволствие на околните, но не и на себе си - предпочитам да е обратното

# 155
Бубе, ковид ли?

# 156
  • Пловдив
Босилка, кефа цена няма. А кефа от качеството, е несравним. Не трябва да се правят компромиси. Grinning

# 157
чела съм, че ако прекалиш с дозата впръсквания на по-силните парфюми, не ги усещаш като аромат..
като се замисля и на мен ми се е случвало...и без ковид

# 158

мда, уж размина, но още търпя някои негативи

# 159
Анонимисче, не. С всички парфюми така става. Функция на обонянието. Рецепторите се насищат до един момент. Без значение колко наситен е парфюма. Wink
Да не измествам темата.
///
Сашеее, всичко има цена.
...
Бубе, това да е страничния ефект, че...

# 160
Ако околните не са изпопадали в несвяст, колко да сте се напръскали...

# 161
  • София
Повече от безвкусица е да се облееш с парфюм, ама в парфюмната го правят, че и се хвалят.
Кеф акъл няма, акъл цена няма, безценица от безвкусица Laughing

Бубе, всичко най и скорошен прецизен нос желая Фром дъ ботъм Hug

# 162
  • Далечният изток
Като мъжка майка е редно да почерпя.

Да са ни здрави момчетата! Heart Eyes И наздраве!

# 163
  • София
Кат се изнесе от вкъщи тогаз ще е мъж, тогаз ще черпя Mr. Green

# 164
  • Далечният изток
Аз и тогава ще черпя. Даже банкет ще дам...

Общи условия

Активация на акаунт