Отговори
# 2 775
Забравяш в какъв контекст започна споменаването на тази част от женския гардероб. Мъжете имат фантазии с чорапи и след това с чорапогащи. Преди доста време чорапите са били луксозна стока.
А късите найлонови чорапи в какви случай ги носиш и с какво?

# 2 776
  • София
Не нося къси найлонови.
А дългите чорапи с дантелен мотив в горната част са класиката и предизвикват най-много фантазии. Wink

# 2 777
Не нося къси найлонови.
А дългите чорапи с дантелен мотив в горната част са класиката и предизвикват най-много фантазии. Wink
Права си! Питам за късите понеже съм виждал да ги ползват за фитнес а не са ли за по официални елегантни поводи?!

# 2 778
Анди, на къс повод, упс, чорап го водиш 😂

# 2 779
  • София
Дълъг, с мотиви. Wink Само остава да допълним клишето с обувките с висок ток. (тази вечер ме избива на закачки и леко изпростяване)

# 2 780
Дълъг, с мотиви. Wink Само остава да допълним клишето с обувките с висок ток. (тази вечер ме избива на закачки и леко изпростяване)
Дам аз още чакам отговор на въпроса Анди😀

# 2 781
  • София
Кой въпрос, за късите чорапи и фитнеса ли? Не ходя на фитнес, а доколкото зная късите чорапки не са найлонови, а са с памук. Найлоновите спарват и стягат. Само на Джейн Фонда й отиват чорапи в залата.

# 2 782
Кой въпрос, за късите чорапи и фитнеса ли? Не ходя на фитнес, а доколкото зная късите чорапки не са найлонови, а са с памук. Найлоновите спарват и стягат. Само на Джейн Фонда й отиват чорапи в залата.
За тия като с дантелата само че къси от същата материя,за тях става дума да.

# 2 783
  • София
Не знам, на мен ми изглежда като лош вкус.

# 2 784
Не знам, на мен ми изглежда като лош вкус.
И лош мирис след фитнес може би😀

# 2 785
  • Варна
Интериорът на чорапенага седянка да е в сладкарница, моля.😁

# 2 786
Не знам защо, но като прочетох Джейн Фонда и ми изникна спомен за някаква тема - Какво да правим с праха на починали близки.

# 2 787
Интериорът на чорапенага седянка да е в сладкарница, моля.😁
Звучи като идея за сбирка😀 с конкретна тема

# 2 788
Ще плетете чорапи? Smile

# 2 789
Не ще ги обсъждаме😀👌

Общи условия

Активация на акаунт