Отговори
# 2 370
  • София
Ядене, бутилка вино, мъж.
Това стисната ли ме прави?

Сготвила съм да нося на две къщи без баби и го правя с кеф, супа топчета на колегата, че умира, купувам подаръци за мое удоволствие.
Няма да ти дам (ако не реша) да ми бодеш от чинията, но с кеф ще ти платя същото.

# 2 371
  • София
Само те цитирам.
Тези три неща не ги делиш ли?

# 2 372
  • София
Не. Трябва ли?

# 2 373
Джоуи храна не дели!. Grinning

# 2 374
  • София
И аз така.

Седим 5-6-7 човека в един чудесен ресторант и ми носят някакво миниатюрно тенджере с италианско нещо си и пича дава 4 чинии към моето ядене. И аз мигам, всички мигат, докато малкото зло не се обръща, не му даде чиниите обратно и не му каза - моля ви, тя храна не дели. Тая физиономия Joy

# 2 375
Аз съм ларж и всичко давам. Единствено мъж не деля.

# 2 376
  • София

Не, не трябва. Не бях сигурна дали съм разбрала. Всеки има право да си пази това, което си е негово и не е длъжен да дели.

# 2 377
Ядене, бутилка вино, мъж.
Това стисната ли ме прави?

Скрит текст:
Сготвила съм да нося на две къщи без баби и го правя с кеф, супа топчета на колегата, че умира, купувам подаръци за мое удоволствие.
Няма да ти дам (ако не реша) да ми бодеш от чинията, но с кеф ще ти платя същото.

Не, прави те прекалена идеалистка.

# 2 378
Детската градина. Дай си ми куклите, на си ти парцалките.
С леката разлика, че мъжете не са тамагочита, а хора / личности. Само сексистки в таз тема. Smile
От едната чанта в другата се прехвърлят тва мъжете като несесерче за гримове.

Онзи ден си говорим с един приятел за манЖи и му обяснявам разпалено как правя броколи с моцарела на фурна и чукнати яйца отгоре. Той ми вика: а така, говори ми мръсотии, харесва ми. Sweat Smile

# 2 379
Онзи ден си говорим с един приятел за манЖи и му обяснявам разпалено как правя броколи с моцарела на фурна и чукнати яйца отгоре. Той ми вика: а така, говори ми мръсотии, харесва ми. Sweat Smile

Ма ти целата си секс. Пу-пу.

# 2 380
  • София
Мъж нито деля, нито се конкурирам за мъж с друга жена. Или ще е както трябва, или хич няма да е.

# 2 381
Той вяско за туй се изтри - щото всички го искат само за себе си, а той обича да се раздава.

вЯско, ай мис ю брадАр.

# 2 382
  • София
Ех, тоз Вяско! Вместо жените да говорят за него, ти го споменаваш!
Снощи гледах една комедия - Кънки с тъп връх - сега като ти липсва толкова Вяско, точно за това се сетих. Там хем се мразеха, хем се харесваха героите и бяха страхотен тандем.
Ето ти си намбър уан! Ох, чакай, не си само ти - и Холден, и Джеймс, и Мадо...  Wink

# 2 383
Само Анди ги разбира нещата в таз тема. Joy

Ко сте го захапали тоз Вяско? Негова работа си е какво прави, секи да си гледа паничката, нъл тъй?

Скрит текст:
Ма ти целата си секс. Пу-пу.
[/spoiler]
хахахах ного си забавен.

# 2 384
  • София
Ми, да, щото на мен не ми дреме!  Аз съм изцяло неутрална по отношение на мъжете в темата.

Общи условия

Активация на акаунт