Американски колеж - двадесет и пета тема

• 61 605
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Имам въпрос към родителите на завършващите. Какво се случва, ако детето е в карантина на дата за ДЗИ и не може да се яви, а има условна оферта от университет в чужбина? Реално не може да завърши навреме и да замине ли? И приемът отпада?

# 76
  • София
И аз да питам Wink
Датите на ДЗИ, неучвбни ли са за всички класове? В графика на Колежа не е уточнено, а в негови график само 24 и 25 май се водят неучебни

# 77
  • София
Учебни дни са. В колежа не се провеждат матури.

# 78
  • София
Призма, да ти честитя тук. Браво на момчето!

# 79
Prizmaaaaaaaa,
Май хубави новини са се заформили около младежа😄 Сподели ако не е тайна когато му дойде времето😉

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 22:48 от raly78

# 80
  • София
Рали, коментирахме си кандидатстването на дванайсетоклсаниците. По-натам ще споделя, ако на някого му е полезно. 

Sanaka, Flowers Hibiscus

# 81
  • София
Призме, големи поздравления и от  мен и стискаме палци сега и за американските “еквиваленти”!

# 82
Prizma, браво на младежа!

# 83
Призма, къде е приет синът Ви? Може и държавата само. Ще се радвам да разбера къде са излезли вече приемите.

# 84
  • софия
Призмичка, и тук браво, браво, браво! Срахотен! Flowers Hibiscus

# 85
  • Cobrs
Prizma, браво на младежа! Поздравления за усилията, които е положил! Желая му щастие и успехи, каквото и да реши да прави оттук нататък!

# 86
  • софия
Призма, браво на момчето! Сигурна съм, че неговото ще го избере. Важното е, че изборът е от добър, по-добър и това е негово постижение.

# 87
Призма, големи поздравления на младежа!

Успех на всички, които се борят сега с изпити за уни и файнъли!
И "старичките" да не спирате да пишете в темата, след като завършат децата Simple Smile

# 88
  • Там, където мечтите се сбъдват
Здравейте,

да питам има ли родители на деца, приети със спортна стипендия в  САЩ. Интересувам се кои посреднически агенции, американски или български, са ползвали за връзка с треньори и изобщо целия процес по кандидатстване чрез спорт ме интересува, защото се оказва, че там отрано се започва. Поне така твърди младежът.

Честито на Prizma!

# 89
  • София
Благодаря ви.

Естелиана, доколкото знам миналата година имаше дете, прието в САЩ със спортна стипендия. Това, което ми хрумва, е  да се свържете с офиса на съветниците, ако те могат да помогнат - било с информация, било с контакт с този ученик.

Общи условия

Активация на акаунт