Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 56 128
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Имате ли опит с марката Mohito? Харесаэми този пуловер, но не съм сигурна, че 44лв е добра цена, дали на живо са хубави нещата им? Много се колебая да поръчам ли. Харесва ли ви?

# 151
  • София
Според вас тази поличка с какво може да се носи нагоре? Всичките ми дънкови неща са светло сини, никога не съм имала сива и сега ми се прииска.
Надолу си я представям точно с ankle strap обувки или пък с ботуши по крака. Но нагоре единствено ми идва наум черна wrap риза или светло сиво. (Както уточнихме, съм консерва в стила Joy).

Иначе, на затворена обувка, когато е с панталон, често нося такива чорапи. Никога боса. Излизат ми ужасни пришки.

# 152
Ниски боти и ризка или пуловер че в бяло, сиво, черно. Лилаво.... Но не с такива токове.

# 153
  • София
О да, не с такива. Това по темата за босите крака и затворените обувки. Ама може и да е било в съседната, като се замисля.

Мерси, с лилаво ще си върви също, да. Искам да избягам от първосигналната комбинация.

# 154
В събота се разходих по "Графа" и забелязах доста стилни и  интересно ооблечени дами. Понеже все още сме в зимния сезон ми направиха  впечатлeние хубавите палта, съчетани  с аксесоари като малки чанти, шапки, шалове и ръкавици. Да се върна към темата: За пролетта и лятото съм взела тези рокли. Обикновено ги съчетавам с кожено яке (ако е по - хладно) и сандали на ток или stilletto shoes. https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits/flora … html?c=99&n=1

https://www.fashiondays.bg/p/%D0%94%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0-%D1% … otivi-p4050525-1/                                            

https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A0%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-ross … mango-p3644445-1/                                            

https://www.fashiondays.bg/p/%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B … mango-p3809551-1/    
Не знам, но съжалявам ,че не съм открила роклята като дреха по - рано.  Все дънки, дънки, дънки.... Няма по - женствена и ефирна дреха. Simple Smile Признавам си, открих топлата вода и съм много happy. Grinning

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 16:11 от Анонимен

# 155
И аз съм консерва като теб и ако нося дънки или пола в този сив цвят си избирам нюанси в студената гама. Така като я гледам полата бих я носила с черни велурени боти от типа на Badura Allegra 01 и има един лилав пуловер на alexfashion.bg аз от там взимам лилав защото е евтино, но рядко се намира такова хубаво лилаво. Дано не се сметне като реклама ще изтрия ако не е удачно.
Чанта велурче през рамо и си муцка. Хем елегантна но е спортна и не твърде крещяща за внимание.
Като се стопли може и с бейсик блуза на ейч ем онези от трикото черна примерно.

# 156
The Catcher in the Rye , явно и аз съм консерва като теб, тъй като наскоро си купих същоя цвят само че дънки и най-често залагам на черни лачени боти и черно поло или черна прилепнала блуза. 😂 Мисля, че полата би стояла чудесно по същия начин и когато времето позволява с бели кецове и едно кожено яке също би стояло много добре.

# 157
  • Бургас
The Catcher in the Rye, не виждам какво те притеснява в полата. Бих я носила с всичко с което бих носила деним - пола или дънки. Няма никакъв проблем да я комбинираш с почти всичко като дрехи, виж обаче за обувките ankle strap ми е малко наконтено за точно такъв тип пола. Аз бих я носила с кец, гуменки, маратонки, ботуши, кларкове, еспадрили, платформи и всякакви по-кежуъл обувки. Пола от деним и елегантна обувка ми докарва "евтин" стайлинг.
=black%7Cautocomplete%7C0&term_meta[]=denim%7Cautocomple … Разни вдъхновения

# 158
Дънковата пола ще си отива със свежа риза:

А и винаги може да разчиташ на черно поло + хубав колан… и си готова.

# 159
The Catcher in the Rye, полата ще стои с тъмните нюанси на червено, зелено, лилаво, някакъв десен в тази гама в който да има малко жълто, светло синьо, ярко зелено

Malena1, много хубави рокли. Последната добре ли стои? Такова деколте мен малко ме плаши, хич не ми застава

Аня Филипова 649504, първата риза е много хубав модел Simple Smile Направо си се представих

# 160
# 161
  • София
Да, проблемът е, че аз веднага си я представям с черното поло (което е и една от любимите ми дрехи, имам поне 5-6).
Ще пробвам с лилаво за по- интересно Laughing

Сега, като казахте колан, от къде мога да си взема стабилен (от естествена кожа) с хубава, овална, кръгла или подобна катарама.
Харесвам тип колана на Гучи. Не да е с G, а като съотношение дебелина на колана, големина на катарамата, да е някаква овална форма, не много претруфена. Нямам кой знае какви претенции, а удрям на камък. Видях на една витрина на ВУ такъв, който ми допада, но като влезнах, етикетът беше изрязан и не бях на 100% дали е естествена кожа. Невинаги успявам да преценя.

Мерси за многото предложения относно полата. Опитвам се в последните години леко да поразчупя стила си.

# 162
Бих я носила полата с:
черна блуза със смъкнати ръкави, акцент - бижу ( по- голямо колие)
Бял потник, но такъв с по- уплътнена кройка към деколтето, ако се сещате, не прилепнал
Бяла риза с по- надиплена яка, която да е акцент
В графата може би:
Тъмно-зелено поло; или производна дреха с тъмно зелен цвят, но наистина тъмен
.. абе май само си представям, реално бих надянала черна блуза отгоре и толкоз.

# 163
е и аз си представям, вдъхновявам се, гледам мода, че и съветвам тук, но ето на - дънки и черно поло днес, че по-лесно  Grinning

# 164
The Catcher,
Тези на pinko са нещо подобно:

На мен и това ми харесва:

Общи условия

Активация на акаунт