Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 56 117
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Роклята е много красива и аз бих я запазила
За да не лепи можи да си вземете комбинезон / пола-подплата, които може да носите и под други дрехи

Между другото откъде да си взема точно такава дреха, а пък ако може и да завършва с дантела направо ще е идеално. По магазини за бельо не мога да открия точно тип комбинезон.

# 136
  • София
Тази рокля бих я носила с кожено яке.
Точно така си мислех да съчетая. Благодаря на всички за полезните предложения и милите думи 🥀

# 137
Между другото откъде да си взема точно такава дреха, а пък ако може и да завършва с дантела направо ще е идеално. По магазини за бельо не мога да открия точно тип комбинезон.
Не зная къде сте, но в София има магазинче за бельо на ул.Шишман, в частта между улиците Гурко и Иван Вазов и от там съм си купувала включително завършващи с дантела на Intimissimi, но като за подплата предпочитам гладките копринени

# 138
  • Бургас
Подплати за поли има в Етам, но май и във всички магазини за бельо. Нося такава по-скоро за прозирни рокли и поли. Против "лепене" мажа краката си с лосион /ако е по-гъст по-добре/ и материите спират да се наелектирзират.

# 139
  • София
Много ми хареса гащеризонът на Кари от AJLT в първи епизод. Попадала съм на подобни панталони но винаги вътрешната част е някак прозрачна и съвсем не е моят стил. Ако някой види такъв, може и да е само панталон, но достатъчно широк и достатъчно непрозрачен ще съм много благодарна да сподели ❤.

# 140
  • Пловдив
Дантели за под пуловер/пола има и в алиекспрес.

# 141
  • София
Бих я носила само с наметнато кожено яке.

# 142
Сега забелязвам от снимките на Мишчица, че Кари е с 2 чанти.
Това нов тренд ли е?! 😀

# 143
Роклята с късо едноцветно кожено яке и боти в гръндж стил.

# 144
Да се включа и аз във февруарската тема преди да се изтърколи месеца Blush

Подплати за под поли и рокли скоро обсъждахме. Купувам ги от магазините за бельо. Магазините Bul Bel винаги имат два модела за поли, единият е с повечко дантела. За под рокли си купувам нощнички от сатениран памук с тънки презрамки. Те са си чист комбенезон. Имам и няколко  подвижни подплати, купувани с шифонени рокли - памучни и вискоза.

На въпроса за пролетните цветове - розово и зелено сякаш предпочитам в този сезон, малко жълтичко, свежо червенко, .... като цяло относително наситени, чисти и свежи цветове. Обожавам синьото, но пролет не ми се носи. То ми е "зима" в по-дълбоките и наситени варианти и "лято" в нежните небесни и тюркоазени нюанси. Само бялото ми е всесезонно.
Ето какво добавих в гардероба си последната седмица за късна зима и ранна пролет:
Скрит текст:

За полите - предпочитам макси и миди, нищо че съм с мини ръст Grinning
Миди пола от вискоза, десен "Африка" от Манго смятам да нося тази пролет - с тениска и черно кожено яке, кубинки/сникърси:
Скрит текст:

Пак с кожено яке и кубинки или със сникърси ще нося и миди рокля в този леко бабешки десен:
Скрит текст:
Относно официалните дрехи и корпоративните дрес кодове - нещата не са такива, каквито бяха, особено в последните две години. Все по-рядко посягам към класическите костюми - сако - панталон/права пола/рокля и все по-често намъквам дънки. Преди ги приемахме за допустими само за петъци и то, ако няма уговорени срещи. Сега никой не се впечатлява от ежедневното им присъствие в офиса ... и моля да не се чете "напомпани дупари" в тесни дънки и голи коремчета Grinning

Роклята на Зара бих носила с кожено яке.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 16:48 от Light Beam

# 145
Не зная къде сте, но в София има магазинче за бельо на ул.Шишман, в частта между улиците Гурко и Иван Вазов и от там съм си купувала включително завършващи с дантела на Intimissimi, но като за подплата предпочитам гладките копринени

В София съм, ще мина утре след работа в това магазинче. Като казах не мога да открия по-скоро имах предвид не мога да открия конкретен модел. Все са едни лигави и не стоят добре на тялото.

# 146
  • Бургас
mardji1,  ами те очно лигави трябва да са, да се плъзга материята на полата/роклята върху тях.

Аз да се замислих, че за зимата макси рокля нямам /летни - да, но с дълъг ръкав имам само миди и тях си ги ноя и с късо палто тип кимоно и с вталено палто, а последно време дори и с право палто с дължина над коляното, от роклята се вижда една педя плат и под нея ботуши. С кожено и късо дънково яке е симпатично, но за зимата ми е студено, а и някак тях комбинирам с маратонки, а палтата с рокля и ботуши.
Пола, рокля с маратонки и чорапогащник ми е категорично НЕ, а бос крак с палто ..... парижанка не съм... на село така не се обличаме.

# 147
Яна, съгласна съм с теб. За време неподходящо за бос крак има ботуши, боти, кубинки. Маратонките и сникърсите идват със затоплянето. Дълги поли и рокли през зимата нося с късо палто, ако е около и над нула градуса или с дълго пухено яке, под което не се виждат или се подават леко.

# 148
Light Beam, с розовото и зеленото ме уцели 🙂 много са хубави
имам рокля в такъв десен, много е плътна и е първата, с която откривам пролетния сезон
И роклята ми с леко бабешки десен, която също нося с кожено яке и кубинки
Полата от Манго е много хубава, имам и аз едни африкански шарки

и качвам една свежа комбинация за вдъхновение

HappyRSmile, малко ту мъч е с двете малки чанти, но то цялата визия е леко стрейндж

# 149
Лайт, откъде е зелената жилетка Blush

Общи условия

Активация на акаунт