Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 350
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Привет момичета, аз си купих този панталон, но вижте с какви обувки са го дали, определено не е летен и не смятам да го наося със сандал. Вие какви бихте препоръчали, като не нося кецки, маратонки и пр. освен ако не излизам на спортна разходка. Ще ми с да са някакви боти с ток, понеже съм и ниска!

https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2-%D0%BF%D0% … ?ref_id=860061784

# 691
Залели са магазините тези буклета - много красиви!

Vikute & Аня са дали чудесни идеи!

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 17:32 от Agent Provocateur

# 692
Сакото е хубаво и щом е по цикламено ще е лесно за съчетаване.
Харесвам червено с цикламено

Ще стои добре с всякакви модели и цветове дънки, с пола, с рокля, практически с всичко
Гледах на Max Mara FW 2022 и има много сака и са все такива дълги.

и някои ансамбли, които много ми допадат

Панталона е широк долу, само с токчета бих го носила, защото с боти ще се гъне и няма да пада добре, освен ако ботите не са ултра тесни по глезена.

# 693
  • София
Панталонът е като на Море. И аз с токове бих го носила, както и с остри балеринки.

Да питам и аз. Взех си преди време един панталон с лек еластан. Без ръб, а отстрани по цялото протежение има кожен кант с черен цип. Като го обух, според мен ми е леко тесен в бедрата и задника и съответно- надолу седи някак широк. Чудя се с какво ще си отива надолу освен с по- слаби крака Joy

# 694
mimi,
Със затворени обувки от този тип:

Или ако искаш по-висок ток:

Ако много държиш на боти, ще е добре нещо в интересен цвят:

Тhe Catcher!!!
Ще си отива с една нова чанта, каквато издирваше и ми попадна в готин цвят… ще си я купуваш ли или да я взема аз за едно мое палто, че е направо подарък цената:

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 20:15 от Аня

# 695
The Catcher in the Rye, а едно стесняване? По описание такъв панталон си го представям само скини

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 18:41 от Al Georgieva

# 696
  • София
Да, стесняване май е решението. Поне е само надолу, че иначе малко смешно стои сякаш.

Аня, взимай смело, аз се отказах от чантата на този етап. Много е яка, като моята черна, на която търсех бяло другарче. Flowers Hibiscus
Затова пък си намерих леопардова чанта, точно каквато исках. Всъщност е несесер за грим, но е точно такова леопардово, каквото исках в комбинация с кожа.

Скрит текст:

# 697
  • Някъде там
Здравейте.Отдавна следя темата и намирам много полезна информация .Винаги има интересни идеи и виждания, как да се носи, една дреха .Харесах си едно сако , но определено ще ми е трудно да го съчетавам.Вие как го виждате?
Цвета е по скоро цикламен, на тази снимка изглежда по тъмно.

Сакото е много хубаво.
На мен ми харесва как е съчетано с дънки в сайта на марката, но с черни панталони също ще стои страхотно.

Aко сте го закупили вече, може ли да покажете снимки как изглежда и на живо?

# 698
Днес го поръчах.Предполагам до края на седмицата ще пристигне ,ще го снимам непременно.

# 699
Гледам го това сако от сутринта, розовото и все си мисля, че с черно няма да върви, но с бяло, екрю, сиво, може би и бежово ще е ок, светло розово също.

За ярки контрасти наистина едно червено или пък оранжево ще е прекрасен колор блок.

На снимките в сайта прилича на много светла марсала с розов подтон.

Буклето е доста благодатна материя и може да се комбинира.

# 700
  • FRANCE
Размечтах се за хубаво червено сако с тениска тип моряшка или както там му казват на бели със тъмно сини райета и тъмно сини дънки. Ако някой срешне хубаво червено сако он лайн да се обади ☺. Само за обувките не съм го измислила. Благодаря

# 701
Премерих го с тия обувки, стои перфектно, май ще се откажа от боти, но ще трябва да почакам да стане за обувки.

Не ми се иска обаче черни, ще търся и други варианти!

# 702
Здравейте!
На тема сака и палта от букле ...
Според вас това сако ще си ходи ли с кецове? Според мен не е твърде елегантно, но искам второ, трето .. мнение. Мисля да го нося с дънки, тениска, кецове.
Ако не - панталон и ток..
Благодаря!

# 703
Може да се разминеш с някакви изчистени кожени кецове. Аз бих го носила с дънки, тениска и обувки на ток.

# 704
Ако нещо може са се носи с дънки, значи може и с гуменки.

Общи условия

Активация на акаунт